Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τέσσερις ομάδες της Superleague στα 15 ύποπτα!

Η Γ.Γ.Α. αποκάλυψε πως είναι τέσσερις και όχι τρεις οι ομάδες που εμπλέκονται στα τρία ύποπτα παιχνίδια της Superleague και επισήμανε ότι τα σχετικά έγγραφα διαβιβάστηκαν ήδη σε Εισαγγελία και ΣΔΟΕ. Ανακοίνωση και από την ΕΠΟ.

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εξεδόθη την Πέμπτη η ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία δίνονται και περαιτέρω στοιχεία για τις ομάδες που εμπλέκονται:

«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, τη Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, έγγραφα της UEFA, που αφορούν 15 ποδοσφαιρικούς αγώνες των Ελληνικών Ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων, οι οποίοι διεξήχθησαν το 2010 και που φέρονται με διάφορους βαθμούς υπόνοιας, ως προσυνεννοημένοι. Τα παραπάνω έγγραφα παραδόθηκαν στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Με την ως άνω αναφορά, ζητήθηκε η ποινική διερεύνηση των εγκληματικών πράξεων που ενδεχομένως έχουν τελεστεί.

Τα έγγραφα της UEFA αφορούν 4 ομάδες, οι οποίες κατά την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 αγωνίζονταν στη Super League, 8 ομάδες που αγωνιζόντουσαν στην Β’ Εθνική Κατηγορία και 1 ομάδα που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία».

Παράλληλα, με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, αποφεύγει να απαντήσει αν ο φάκελος ήρθε τώρα από την ΟΥΕΦΑ, ή έχει σταλεί εδώ και 5 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου