Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Ροναλντίνιο!!!


Τις παλιές καλές του συνθήκες δεν τις έχει ξεχάσει ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μίλαν πιάστηκε από τις κάμερες να ξενυχτά μέχρι τις 2.30 το πρωί σε περιοχή του Μιλάνου, προκαλώντας την αντίδραση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ροναλντίνιο φέρεται να είχε βγει για δείπνο με φίλους το οποίο… συνεχίστηκε σε ένα κλαμπ. Βέβαια, οι εικόνες από την έξοδο αυτή κυκλοφόρησαν σε όλες τις ιστοσελίδες της Ιταλίας.

Τα… μαντάτα τα έμαθε ο προπονητής της Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Φιορεντίνα. «Δεν ήξερα τίποτα. Από εσάς το μαθαίνω», τόνισε ο Αλέγκρι φανερά… σε δύσκολη θέση.

«Ίσως να ήταν ένα δείπνο που τράβηξε πολύ. Μπορεί να συμβεί», είπε στη συνέχεια ο Αλέγκρι αλλά δεν κρατήθηκε… «Φυσικά και δεν πρόκειται για ώρες που μπορούν να συνδυάζονται με τη ζωή ενός αθλητή», κατέληξε.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να κάνει ακόμη χειρότερο το κλίμα στην Μίλαν για τον Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχει κάτσει στον πάγκο στα τελευταία τρία παιχνίδια, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σε αυτό με την Φιορεντίνα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ροναλντίνιο θα πρέπει ήδη να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μετά τον Ιούνιο του 2011 όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου