Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ NASA ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ( Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ )


Σήμερα στις 9 ανακοινώνει η NASA κάτι περί εξωγήινης μορφής ζωής , η ότι υπάρχουν και άλλοι σ αυτό το σύμπαν , ότι δεν είμαστε μόνοι μας κτλ και κάθομαι και αναρωτιέμαι αν τελικά υπάρχουν εξωγήινοι , είναι καλό η κακό ?


Ας δούμε τα αρνητικά καταρχήν στο αν υπάρχουν εξωγήινοι η όχι !

ΦΙΛΙΚΟΙ Η ΕΧΘΡΙΚΟΙ. Αν είναι φιλικοί η εχθρικοί απέναντί μας. Είναι μεγάλο πρόβλημα να πρέπει να σταματήσουν στην γη όλοι οι πόλεμοι για να πολεμάμε με τους εξωγήινους.. Οι μεγάλες εταιρίες παραγωγής όπλων θα έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εκτός βέβαια και αν είναι στημένο όλο αυτό ώστε να αρχίσουν να πουλάνε στα κράτη νέα όπλα κατά των εξωγήινων , γιατί σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει και " ξυπνάει " και έχει καταλάβει ότι καλύτερα είναι να είσαι φίλος με τον γείτονα πάρα εχθρός

Και μην σας φαίνεται απίθανο να μας πουλάνε όπλα κατά των εξωγήινων , εδώ μας έχουν πουλήσει τόσα εμβόλια κτλ χωρίς να τα χρειαζόσαστε.Τέλος πάντων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.   Αν είναι πιο " μπροστά " από μας σε θέματα τεχνολογίας την " πατήσαμε " άγρια.
Φαντάζεσαι να έχουν ένα μηχάνημα που θα σε χαλάει το σήμα στην τηλεόραση και να σε κόβει το ίντερνετ ? Τρόμος !!!! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Φαντάσου μια βδομάδα π.χ. χωρίς facebook , χωρίς Τατιάνα και Γιώργο Αυτιά !!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Αν είναι και σ αυτό πιο " μπροστά " από μας θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με κάποιες εταιρίες-βιομηχανίες. Οι φαρμακευτικές εταιρίες π.χ. αν ( αφού οι εξωγήινοι έχουν καταλάβει τον πλανήτη μας ) έχουν φάρμακα για όλες τις ασθένειες , καρκίνο AIDS κτλ πολλές φαρμακευτικές εταιρίες θα χρεοκοπήσουν , που μέχρι τωρα θησαύριζαν με όλα αυτά ( και φυσικά ο παναθηναϊκός στο μπάσκετ θα πέσει στην Α2 )

Ας δούμε τα θετικά τώρα

ΦΙΛΙΚΟΙ Η ΕΧΘΡΙΚΟΙ.. Αν είναι φιλικοί μαζί μας θα είμαστε μια χαρά , θα τους υποδεχτούμε στο καλλιμάρμαρο με παραδοσιακούς χορούς κτλ και θα είμαστε όλο χαρές και πανηγύρια , θα τους δαφνοστεφανοσουμε με κλάδους ( ραντισμενης ) ελιάς  και ότι άλλες τιμές αρμόζουν.
Θα τους φιλοξενούμε στα αυθαίρετα μας το καλοκαίρι να κάνουν τα μπάνια τους , θα τους κάνουμε βόλτες με τα διάφορα τζιπ κότερα κτλ που έχουμε αγοράσει με την μαύρη εργασία μας κτλ κτλ κτλ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Αφού θα είναι φιλικοί όπως είπαμε πιο πάνω θα είναι πολύ καλό να είναι πιο " μπροστά " από μας σε θέματα τεχνολογίας. Π.χ. να μας φέρουν όλους πλάσμα τηλεοράσεις και μάλιστα τρισδιάστατες που όταν βλέπουμε το big brother να νομίζουμε ότι είμαστε και εμείς μέσα σ αυτό !! ( βέβαια η Ελινα βγήκε από την αρχή , οπότε δεν αξίζει και πολύ πλέον το παιχνίδι )
Να έχουν τίποτα πιο εξελιγμένα ρομπότ που θα τα βάλουμε στις δημόσιες υπηρεσίες και θα  δουλεύουν κανονικά και θα μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετείτε άνετα εύκολα και γρήγορα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Φαντάζεσαι να έρθουν από κάποιον πλανήτη που θα είναι όλοι γιατροί και θα θέλουν να δουλέψουν αφιλοκερδώς στο ΙΚΑ π.χ. ? Μόνο έτσι θα μπορέσει κάνας παππούλης να κάνει τίποτα εξετάσεις που πρέπει να περιμένει ο καημένος κάνα χρόνο για να έρθει η ώρα του ραντεβού , που πάντα  υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνεται απεργία και παει άλλο ένα χρόνο πίσω κτλ κτλ κτλ.
Τα αυτοκίνητα πιο σύντομα περνάνε ΚΤΕΟ από ότι οι παππούδες ραντεβού στο ΙΚΑ.

Να έχουν βρει το θαυματουργό χάπι αδυνατίσματος ώστε όταν τα " τρώμε μαζί " να μην παχαίνει μόνο ένας και νιώθει μειονεκτικά απέναντι σε μας , που τα φάγαμε μεν , αλλά που μείναμε αδύνατοι !

Υπάρχουν και πολλές άλλες θετικές περιπτώσεις , να είναι εργατικοί π.χ. και να θέλουν να δουλεύουν για μας. να έχουμε ο καθένας από 2-3 οικιακές βοηθούς , να έχουμε εργάτες στα χωράφια και να φύγουν όλοι οι αλλοδαποί από την χώρα μας επιτέλους , αφού δεν θα τους έχουμε ανάγκη πλέον. ( τώρα με τι θα ασχολείται ο Καρατζαφέρεις δεν ξέρω , ίσως κάνει κάνα παγκόσμιο κόμμα κατά των εξωγήινων και να θέλει να τους διώξει από τον πλανήτη )

Υπάρχει και η περίπτωση να είναι όπως το έργο " σεξωγηινη " με την Κιμ Μπασιντζερ , να είναι μόνο γυναίκες , ψηλές , ξανθές , πρόθυμες κτλ ( βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να είναι μόνο άντρες νταβρατισμενοι και να μην ξέρουμε που να κρυφτούμε )

Τώρα όλα αυτά τα λέμε άσκοπα γιατί αν έρθουν με το καλό και δουν πως ζούμε στη γη θα φύγουν και δεν θα θέλουν να μας καταστρέψουν , αφού ήδη έχουμε αρχίσει να αυτοκαταστρεφόμαστε μόνοι μας , και σε γενικό επίπεδο με πολέμους κτλ και σε ατομικό αφού οι περισσότεροι έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα της ζωής , ότι είναι μικρή και πρέπει να προλάβουμε να την χαρούμε όσο μπορούμε πιο πολύ χωρίς καβγάδες μίση και κακίες ο ένας απέναντι στον άλλο.

Άλλη ελπίδα σωτηρίας μας είναι να έρθουν οι εξωγήινοι και να πάρουν τον άνθρωπο που κυβερνάει την χώρα μας και να τον κάνουν διάφορες εξετάσεις στο εγκέφαλο !!!!!!! 

Να έχεις έρθει από την άλλη άκρη του σύμπαντος και να πετύχεις τον εγκέφαλο του Γιωργάκη για να του κάνεις εξετάσεις να δεις τι σόι μορφή ζωής είναι αυτή στην Ελλάδα !!!  Τι θα βγάλει άραγε το αποτέλεσμα των εξετάσεων δεν μπορώ να φανταστώ , το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εξωγήινοι θα φύγουν και θα πουν " ας ξαναρθουμε μετά από 1000 χρόνια όταν θα έχει εξελιχθεί ο εγκέφαλος αυτού του είδους "  και έτσι θα γλυτώσουμε !!!!

Και όλες αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν γιατί μια φορά πήγα να κοιμηθώ μεσημέρι και με πήρε τηλέφωνο ο " Λαϊκός " να με ρωτήσει κάτι για μια τηλεόραση και με ξύπνησε.

WELCOME ALIENS , PEACE  BRO  !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου