Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Έγραψε ιστορία στην Μαδρίτη (2-3)

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία τεράστια νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις στο 2΄ο Κόκε έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΡΗ παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Μενδρινού που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα. Η Ατλέτικο αντέδρασε και μέσα σε 15 λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με δύο γκολ από τον Φορλάν στο 11 και τον Αγκουέρο στο 16΄. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τον ΑΡΗ να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, τον Λαζαρίδη να κερδίζει πέναλτι στο 52 και τον Κόκε να σκοράρει για δεύτερη φορά ισοφαρίζοντας σε 2-2.



Ο ΑΡΗΣ από την μία κρατούσε την ισοπαλία, αλλά από την άλλη προσπαθούσε κι να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Στο 82 μετά από μία φάση διαρκείας αρχικά ο Ντε Χέα απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τσέζαρεκ, αλλά στην εξέλιξη ο Λαζαρίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους 3000 εκπληκτικούς οπαδούς του ΑΡΗ στα ουράνια. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κράτησε τη νίκη και πλέον είναι ισόβαθμη με την Ατλέτικο. Με νίκη επί της Ρόζενμποργκ στις 16 Δεκεμβρίου θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Όπως κι να έχει όμως ο ΑΡΗΣ έγραψε ήδη ιστορία καθώς είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει επί ισπανικού εδάφους.



Ατλέτικο Μαδρίτης : Ντε Χέα, Ουϊφαλούσι, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Αντόνιο Λόπεθ, Τιάγκο (84΄ Ραούλ Γκαρθία), Μάριο Σουάρεθ, Ρέγες, Σιμάο (73΄Τιέγκο Κόστα), Αγκουέρο, Φορλάν.

ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Χαβίτο, Μενδρινός (71΄ Καζναφέρης), Κόκε (76΄Πρίττας), Τσέζαρεκ (83΄ Ρουίζ).

Απο  http://www.arisfc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου