Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ Μ....... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΟ !!!!

Ευκαιριακό σεξ σε πάρκο και αφηνιασμένοι ταύροι στο κυνήγι των παράνομων εραστών

Μολις μια ώρα από το Λονδίνο βρίσκεται το Πάτενχαµ,ένα χωριό που έρχεται στη δημοσιότητα όχι για την αρχαία εκκλησία του,αλλά γιατί είναι η βρετανική πρωτεύουσα του «dogging».Μην τρέχετε να βρείτε λεξικό,διότι στην αργκό , σηµαίνει ευκαιριακό σεξ σε δηµόσιους χώρους.
Η κάτοικος της περιοχής Τζουλς Πέρκινς,στην τελευταία βόλτα στο πάρκο με τον σκύλο της πέτυχε γυμνό τον «Μπομπ τον µάστορα», που φορούσε µόνο το κράνος του.

Συνηθισμένη σε αυτά συνέχισε αμέριμνη τη βόλτα της ώσπου σκόνταξε πάνω σε έναν γυμνό άνδρα που έκανε ηλιοθεραπεία .Η Πέρκινς αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκλησή του για σεξ,αφού προτίμησε λίγα μόλις μέτρα μακριά , να απολαύσει ,ξεκούραστα, ένα ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις.
Στο πάρκο του Πάτενχαμ δεν πλήττεις ποτέ ,αναφώνησε η Τζουλς όταν πίσω από έναν θάμνο βρήκε έναν δονητή, προφυλακτικά, πορνοπεριοδικά και λοιπά σεξουαλικά εξαρτήµατα.
Στην απελευθερωμένη Αγγλία, το σεξ σε δηµόσιους χώρους έχει χιλιάδες εραστές ,αφού και οι αρχές κάνουν τα ''στραβά'' μάτια και πολλές ιστοσελίδες το διαφημίζουν στο Internet.
Ποινικές συνέπειες μπορούν να αντιμετωπίσουν οι ''υπαίθριοι'' εραστές µόνο όταν κάποιος αυτόπτης µάρτυρας προσβληθεί και θελήσει να καταγγείλει το συµβάν.
Ανάμεσα στους 2.500 κατοίκους του Πάτενχαµ υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι,που εξοργίζονται µε την κατάσταση –,ίσως γιατί το περίφημο δάσος βρίσκεται λίγα μέτρα από τον παιδικό σταθµό που αφήνουν τα παιδιά τους.'Ετσι έφτασε το θέμα στο δηµοτικό συµβούλιο όπου έπεσαν πολλές προτάσεις.Γρήγορα απορρίφθηκε η ιδέα να απαγορευτεί η πρόσβαση στο δάσος. Να γίνονται περιπολίες από δασοφύλακες είπε ένας δημοτικός σύμβουλος.Ούτε αυτό δεν καρποφόρησε αφού σε ελάχιστο χρόνο κατακλύστηκε η γραμματεία των δασοφυλάκων από αιτήσεις ακόμη και εθελοντών.Τώρα υποστηρικτές συγκεντρώνει η πρόταση οικολόγων να αμολύσουν στο δάσος μαινόμενους ταύρους για να αποθαρρύνουν τους εραστές !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου