Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......

- 1,3 δισ. θα βγούν από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών
- Μας τα ζητάει πίσω η ΕΕ αφού είναι πρόστιμα για την περίοδο 2004 -2007
- Παρατυπίες και ατασθαλίες διαπίστωσαν οι ευρωπαίοι ελεγκτές
- Ερευνα και για 270 εκατ. ευρω που δόθηκαν στους πυροπαθείς

Οι έλληνες πολίτες καλούνται για ακόμα μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν σε βάθος τριών χρόνων 1,3 δισ. λόγω της ανικανότητας εκείνων που κυβερνούν και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Η Κομισιον έστειλε τους ελεγκτές της στην Αθήνα και διαπίστωσε οτι πάλι με τον γνωστό ελληνικό μπακαλίστικο και κουτοπόνηρο τρόπο πήγαμε να τους κοροϊδέψουμε.

Σε εποχές όπου οι πιέσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων είχαν αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ο εκάστοτε υπουργός και στην προκειμένη περίπτωση ο κ.Χατζηγάκης προσπάθησε να τους έχει όλους ευχαριστημένους.

Τώρα λοιπόν δεν θα κληθεί να πληρώσει ο κ. Χατζηγάκης τον λογαριασμό, ο οποίος έδωσε 500 εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες μέσω επιδοτήσεων, ποσό που επίσης ελέγχεται από την Κομισιον, αλλά ο κάθε ένας έλληνας πολίτης αφού το πρόστιμο των 1,3 δισ. θα πληρωθεί μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Εκτός από τα 500 εκατομμύρια ευρώ, το πρόστιμο θα επιβληθεί και για παρατυπίες και παράνομες επιδοτήσεις στον καπνό, την σταφίδα και τα αιγοπρόβατα.

Επίσης, από κόσκινο περνάνε και οι επιδοτήσεις των 270 εκατομμυρίων ευρώ στους πυροπαθείς το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου