Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

Εκλογές για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ  !!!!! Ένας υποψήφιος !!!! Κάλπες σε όλη την Ελλάδα για ένα κόμμα με ποσοστό 10%  !!!!!! ....... ( αν πάρει πάνω από 10.000 ψήφους τότε καλά να πάθουμε )

Ο παναθηναϊκός του μπάσκετ έκανε μήνυση στον Αγγελόπουλο ( πρόεδρο του ολυμπιακού μπάσκετ ) γιατί φορούσε λέει ένα μπλουζάκι που έγραφε  18 - 2   !!!!   Επειδή σ έναν προηγούμενο αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ολυμπιακού και του παναθηναϊκού ο παναθηναϊκός έριξε 18 ελεύθερες βολές έναντι 2 του ολυμπιακού σε μια 10λεπτη περίοδο !!!!!!  ( ποιος είναι χαζοτερος δεν ξέρω , αυτός που έβαλε το μπλουζάκι η αυτός που έκανε την μήνυση ? ) εδώ ο κόσμος καίγεται και το....χτενίζετε

Η εφορία κατάσχεσε 20,20 ευρό ( τόσα είχε ο άνθρωπος ) από τραπεζικό λογαριασμό κάποιου επειδή χρωστούσε κάπου 6-7.000 ευρό  !!!!!

Η Siemens !!!!! αφού τα βρήκε ( φυσικά ) με την ελληνική κυβέρνηση θα δώσει κάπου 100 εκ ευρό στην Ελλάδα και θα κάνει και σεμινάρια κατά τις διαφθοράς !!!!!!!!!!!!!!  ( να υποθέσω ότι οι εισηγητές θα είναι ο Ρωχαμης , Παλαιοκωστας και κάτι άλλοι τέτοιοι )

7.000 αστυνομικοί για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα !!!!  θα ψάχνουν τις τσάντες για γιαούρτια και αυγά !!!! ( θα παει η γιαγιουλα στο σούπερ μάρκετ να πάρει τον παππού γιαούρτι και μόλις την δουν θα της το κατασχέσουν )

....μπα δεν είμαι να γράφω , θα σπάσω και τον υπολογιστή μου και όλα. κρίμα είναι

Υ. Γ. Όπως λέει και ο Νικόλας.....μόνο ένας σεισμός μας σώζει




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου