Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ελπίς Βραστάμων - Θύελλα Στανού 2-2.




Στο τελευταίο παιχνίδι της χρόνιας η ομάδα μας για μια ακόμη αγωνιστική έμμηνε μακριά από τη νίκη (7 αγωνιστικές έχει να γευτεί την χαρά της νίκης)καθώς το παιχνίδι με αντίπαλο την θύελλα Στανού τέλειωσε με το ισόπαλο σκορ 2-2.Το ισόπαλο αυτό σκορ άφησε την ομάδα μας στην 5ή θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι ο αρχικός στόχος της ομάδας που ήταν να βρίσκεται στην τελική πεντάδα του πρωταθλήματος στέφθηκε με επιτυχία.


Στο πρώτο ημίχρονο αν και η ομάδα μας δεν έδειχνε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χορό καθώς βρισκόταν σε συνεχή πίεση από τον αντίπαλο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Π.Μπουμπούρι υστέρα από τη σέντρα του Γ.Καραβασίλη ,ο νεαρός επιθετικός έκανε άψογο κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ,να σημειωθεί ότι ο νεαρός επιθετικός αγωνίζεται για πρώτη φόρα στην αρχική εντεκάδα.

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας συνέχισε να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ισοφάριστη και στο τέλος του ημιχρόνου να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο κατάφερε να απόδοση καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ που όμως δεν είχαν την κατάληξη προς τα δίχτυα.Το τελικό σκορ που ήταν και το 2-2 διαμόρφωσε ο Γ.Καραβασίλης με δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ήταν για ακόμη μια φορά μεγάλη οπός συνηθίζεται αλώστε και τους ευχαριστούμε γιαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου