Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυση Σισέ σε Μαρινάκη

O Γάλλος συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στην Παιανία και κατέθεσε μήνυση κατά του προέδρου του Ολυμπιακού. Κατατέθηκε ο φάκελος του Παναθηναϊκού.

Ο δικηγόρος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός βρέθηκε στα στα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέθεσε μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δημήτρης Βερβεσός δήλωσε: "Έχω εντολή να καταθέσω μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε υπευθύνου για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και απειλή, σε βάρος του ιδίου, της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειάς του. Αυτά που έγιναν δεν τιμούν ακόμα και τους πιο φανατικούς Ολυμπιακούς. Ο Σισέ τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια ομάδα και αν παίζει. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές από ανθρώπους που πρέπει να ξανασκεφτούν τη στάση και τη συμπεριφορά τους. Έχουμε πάει αρκετά πίσω."

Ο ποδοσφαιστής του Παναθηναϊκού είναι τόσο αποφασισμένος να οδηγήσει την "κόντρα" στα δικαστήρια, που δεν άκουσε ακόμα και τις συμβουλές των δικών του ανθρώπων που προσπάθησαν να τον πείσουν ότι όλο αυτό δεν θα βγάλει πουθενά.

Μάλιστα, ο Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται σοβαρά να κάνει διάβημα στην UEFA ζητώντας την τιμωρία του Βαγγέλη Μαρινάκη και την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου