Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΑΣΤΑΜΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλούνται όλα τα τακτικά μέλη του συλλόγου σε ετήσια γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ» Φιλικής Εταιρίας και Μαργαρίτη Γωνία δίπλα στη δημοτική βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης) την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11 π.μ. με τα παρακάτω θέματα
  1. Λογοδοσία για τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Έκθεση κίνησης ταμείου του συλλόγου για το 2010
  3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Ανακοινώσεις προτάσεις
Το ετήσιο αποκριάτικο Βρασταμινό γλέντι θα γίνει στις 20-2-2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι στην ταβέρνα «ΑΓΓΕΧΡΗΜΑ» (Παπανδρέου 285 τηλ.2310-636161 τέρμα Νεάπολης) Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ όπου περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Θα γίνουν λαχειοφόρος αγορά και βραβεύσεις των αριστούχων μαθητών του χωριού μας και των εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Η συμμετοχή όλων των Βρασταμινών, μελών και μη του συλλόγου είναι απαραίτητη για την επιτυχία και των δύο εκδηλώσεων του Συλλόγου και για την απρόσκοπτη λειτουργία του.
Για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος που τόσο βοήθησε πλήθος συγχωριανών μας παρακαλούνται όσοι μπορούν ή να προσέρχονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  και να δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου σε συνεννόηση με την Πρόεδρο Κα Μαρία Γκρίλη – Βασιλειάδου ή να παραβρεθούν στην ομαδική αιμοδοσία που θα γίνει στο χωριό τον Μάιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από το Σύλλογο προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου