Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας μας "ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ" δεν μπορώ όμως  να πω το ίδιο και για κάποιους από τους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με το ΓΟΜΑΤΙ.

Η συμπεριφορά προς τους διαιτητές και ειδικά προς τον ένα βοηθό, ήταν απαράδεκτη και μόνο άγχος και εκνευρισμό μπορούσε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Πρέπει οι φίλαθλοι που πάνε στο γήπεδο να έχουν στο μιαλό τους ότι άν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να χειροκροτούν και να επευφημούν μόνο τις καλές ενέργειες των παιδιών, και σήμερα έκαναν αρκετές και πέτυχαν δύο εξαιρετικά και με ομαδικές ενέργειες γκόλ.

Στο επόμενο λοιπόν παιχνίδι ας αφήσουμε τους παίχτες μας να παίξουν και να ευχαριστηθούν πρώτα αυτοί το παιχνίδι και να τους χειροκροτήσουμε για την πιθανή νίκη και να τους πούμε δεν πειράζει σε πιθανή ήττα γιατί όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Και εμείς οι φίλαθλοι να πάμε στο γήπεδο μόνο για να ευχαρηστηθούμε το παιχνίδι και να μη ασχολούμαστε με τους διαιτητές που τη μια θα μας αδικίσουν και την άλλη θα μας βοηθήσουν.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/1/11 22:56

    sigoyra 8a einai nikiforo to epomeno pexnidi VAMOS ELPIDARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai gnosto....oti sta vrasta eimaste taliban.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχεια υπαρχουν καποιοι που φωναζουν χωρις λογο , αλλα προχτες ο ενας βοηθος ηταν επιτιδες προκλητικος
    Σιγουρα ομως οι τζαμπα διαμαρτυριες και οι φωνες μονο κακο κανουν στους παικτες.

    Πολυ καλο το αρθρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή