Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ !!!!

Πέταξαν παπούτσι στον Πρωθυπουργό


- "Επίθεση" με παπούτσι δέχτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σήμερα στη Θεσσαλονίκη από πολίτη
- Άνδρες της ασφάλειες ακινητοποίησαν τον άνδρα και στη συνέχεια συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.
- Πατέρας εκπαιδευτικού ο δράστης

Απροσδόκητο περιστατικό για τον Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ το μεσημέρι του Σαββάτου. Ενώ έβγαινε από την έξοδο της έκθεσης, τον πλησίασαν τρία άτομα εκ των οποίων το ένα του πέταξε ένα παπούτσι, χωρίς αυτό να τον πετύχει.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν πέντε άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού και ακινητοποίησαν με δυσκολία τον άνδρα - ηλικίας γύρω στα 50 - που αντιστεκόταν, καθηλώνοντάς τον στο έδαφος. Στο σημείο έφτασαν παράλληλα αμέσως δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.(ομάδα Ζητά και ΜΑΤ) .
Τα τρία άτομα που πλησίασαν προς το μέρος του Γ. Παπανδρέουν ήταν ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών ενώ το παπούτσι το πέταξε ο πατέρας της κοπέλας. Ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεροδεμένος, άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα", με αποτέλεσμα να παρέμβουν άνδρες των ΜΑΤ και να τον συλλάβουν, βάζοντας τον με δυσκολία στο περιπολικό ενώ εκείνος αντιστεκόταν.

Ο κ. Παπανδρέου πάντως διατήρησε την ψυχραιμία του και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. "Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη γιατί αξίζει πολλά" δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου