Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ , ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙ.....


- Διευκρινιστική ανακοίνωση αναγκάστηκε να εκδώσει το υπ. Οικονομικών

Σε συνέχεια της πρωινής σχετικής ανακοίνωσης και επειδή επιχειρείται για πολλοστή φορά να δημιουργηθεί μια αλλοιωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω από το ειδικό τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών ανακοινώνονται τα εξής:

1. Όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν πρόκειται να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κανέναν που βρίσκεται σε πραγματική αδυναμία καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων.

«Δεν θα κοπεί το ρεύμα σε νοικοκυριά, που, αντικειμενικά, δεν έχουν να πληρώσουν το φόρο, μέσω της ΔΕΗ, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να κρυφτούν μεγαλο- οφειλέτες πίσω από τη δυστυχία», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Real, o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

Αναφορικά με τις "εντολές" διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ, ο κ. Καψής είπε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις για να μην κόβεται το ρεύμα σε σπίτια με ανάγκες και πρόσθεσε ότι θα επιδειχθεί η μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία στην εφαρμογή του νόμου.

  

ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου