Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κερδίστε την... κηδεία σας μέσα από ραδιοφωνικό διαγωνισμό!

Την κηδεία τους μπορούν να κερδίσουν όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του γερμανικού Radio Galaxy! Ο μακάβριος αυτός διαγωνισμός προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Γερμανών Νεκροθαφτών, οι οποίοι μήνυσαν το ραδιοφωνικό σταθμό για αθέμιτο ανταγωνισμό!


Ήδη, περισσότεροι από 600 πολίτες έχουν λάβει μέρος στο διαγωνισμό που υπόσχεται να καλύψει τα έξοδα της κηδείας τους. Νικητής του ... πρωτότυπου αν μη τι άλλο διαγωνισμού, θα αναδειχθεί αυτός που θα γράψει το πιο εμπνευσμένο κείμενο για την ταφόπλακά του!


Χορηγός του διαγωνισμού είναι το Ινστιτούτο Erich Kraus, ένα γραφείο κηδειών στην πόλη Aschaffenburg, απ’ όπου εκπέμπει και ο ραδιοσταθμός.

Οι νεκροθάφτες ωστόσο της Γερμανίας δεν φαίνεται να εκτιμούν την πρωτότυπη αυτή ιδέα και στην ιστοσελίδα της Ένωσης Γερμανών Νεκροθαφτών ανάρτησαν μήνυμα στο οποίο σημειώνουν πως : «αυτή η δραστηριότητα δεν είναι απλά κακόγουστη και ασεβής, είναι επίσης ανήθικη όσον αφορά το νόμο περί ανταγωνιστικότητας» και για το λόγο αυτό προχώρησε σε υποβολή μήνυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου