Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Έπεσε με το ποδήλατό του σε δέντρο και του ξεριζώθηκαν οι… ΟΡΧΕΙΣ 

Ξινή βγήκε η βόλτα με ποδήλατο σε έναν 19χρονο Κινέζο, αφού έπεσε με το ποδήλατό του πάνω σε ένα δέντρο και από την ορμή της σύγκρουσης ξεριζώθηκαν οι όρχεις του.

Ο Ξιάο Παν κατέβαινε με το ποδήλατό του μια πλαγιά και άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Όταν λοιπόν πάτησε το φρένο, εκείνο δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να πέσει με το ποδήλατό του στο δέντρο. Ο νεαρός πετάχτηκε από το δίκυκλο, όμως το όσχεό του πιάστηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν οι όρχεις του από το σώμα του.

testicles-ripped-off-660.png

Κοντά του έφτασε ένας 45χρονος, ο οποίος τον βρήκε σε άθλια κατάσταση.

«Φώναζε συνεχώς “οι όρχεις μου, οι όρχεις μου”. Δεν τους άγγιξα. Απλώς προσπάθησα να του σταματήσω την αιμορραγία και κάλεσα ασθενοφόρο από το κινητό μου τηλέφωνο. Όταν έφτασαν οι γιατροί, τους εξήγησα τι μου είπε, κι εκείνοι τοποθέτησαν τους όρχεις του σε ένα κουτί με πάγο», δήλωσε ο άνδρας.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργείο που κράτησε 19 ώρες και πλέον οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, αφού η κατάστασή του είναι σταθερή και η εγχείρηση ήταν επιτυχής. Μάλιστα πιστεύουν ότι στο μέλλον δεν θα αντιμετωπίσει σεξουαλικό πρόβλημα, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα μπορέσει να κάνει παιδιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου