Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

Οι περισσότεροι στην Ελλάδα δούλευαν όλα τους τα χρόνια για να μπορέσουν στα γεράματα να έχουν μια καλούτσικη σύνταξη ..... το αποτέλεσμα τώρα είναι να τους έχουν κόψει κατά πολύ την σύνταξη και να την "βγάζουν " με το ζόρι , φορτωμένοι στο άγχος για να μπορέσουν να βγάλουν τον μήνα.

Φτιάξανε ένα σπίτι και όσοι μπόρεσαν φτιάξανε και ένα για τα παιδιά τους ώστε να έχουν " ένα κεραμίδι " πάνω από το κεφάλι τους............το αποτέλεσμα είναι να το έχουν πληρώσει ξανά και ξανά και στο φινάλε να το νοικιάζουν από το κράτος.

Παντρεύτηκαν , κάνανε παιδιά .................... το αποτέλεσμα είναι τα παιδιά να είναι τεκμήριο και να φορολογούνται , πολλοί θα βλέπουν από τη μια τους λογαριασμούς και από την άλλη τα παιδιά και ίσως καταριούνται την ώρα και την στιγμή που τα κάνανε.

Περίμεναν χρόνια να γίνει επιτέλους ο δρόμος Αθήνα - Θεσσαλονίκη και μόλις έγινε γέμισε διόδια.......................το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνουν από παρακαμπτήριες οδούς , όπως παλιότερα δηλαδή.

Και δυστυχώς πολλά ακόμα....


ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ......


Ουγγαρία: 

Διαδήλωσαν γιατί τους φορολογούν το ίντερνετ


Χιλιάδες Ούγγροι κατέκλυσαν τους δρόμους της Βουδαπέστης την Κυριακή, διαμαρτυρόμενοι για τις προθέσεις της κυβέρνησης να επιβάλει φόρο στη διακίνηση δεδομένων μέσω του ίντερνετ.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών κρατώντας ψηλά τα κινητά τους τηλέφωνα και πέταξαν παλιά εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών στις πύλες του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος.
Το φορολογικό νομοσχέδιο, που κατατέθηκε στη Βουλή από την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν, περιλαμβάνει διάταξη που προβλέπει την επιβολή φόρου 0,5 ευρώ για κάθε gigabyte διακίνησης δεδομένων.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από ένα γκρουπ στο Facebook που έχει περισσότερους από 210.000 υποστηρικτές. Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, διαδήλωσαν περίπου 10.000 άτομα.
Οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι το προωθούμενο μέτρο θα εμποδίσει την ισότιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα βαθύνει το ψηφιακό χάσμα για τα φτωχότερα οικονομικά στρώματα της Ουγγαρίας και θα περιορίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για σχολεία και πανεπιστήμια με «φτωχούς» προϋπολογισμούς.

Υ. Γ.   Από τα λίγα που δεν μας φορολογησαν

 

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τα πιο δηλητηριώδη μανιτάρια

Πολλά είδη μανιταριών παράγουν διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες τα καθιστούν τοξικά και από μια ευχάριστη λιχουδιά μπορούν να μετατραπούν σε θανατηφόρα. Αν και ο αριθμός των θανατηφόρων ειδών είναι σχετικά μικρός, πολλά απο αυτά προκαλούν ιδιαίτερα βαριά και δυσάρεστα συμπτώματα. Η τοξικότητα των μανιταριών αυτών είναι το αποτέλεσμα της εξελεκτικής διαδικασίας και χρησιμεύει σαν ασπίδα από τους εχθρούς τους.

1. Galerina autumnalis

Είναι ένα είδος δηλητηριώδους μανιταριού, το οποίο βρίσκεται συχνά πάνω σε κορμούς δέντρων και σπανιότερα σε υγρά εδάφη. Μπορεί να αναγνωριστεί απο το καφέ χρώμα στο πάνω μέρος του  καπέλου του, το κάτω μέρος είναι συνήθως σκουρόχρωμο, δεν έχει μεγάλο μέγεθος και η διάμετρος του καπέλου είναι 3-5 εκατοστά. Η τοξίνη (a-amanitin) που παράγει αρχικά  καταστρέφει τα κύτταρα του συκωτιού, στη συνέχεια επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τα νεφρά. Με την πάροδο 6-24 ώρών απο την κατανάλωση αρχίζουν να εμφανίζονται σπασμοί και διάρροια . Στη συνέχεια τα συμπτώματα αυτά φαίνεται να υποχωρούν. Την 4η με 5η ημέρα η συγκέντρωση της τοξίνης αυξάνεται επηρεάζοντας σημαντικά το συκώτι και τα νεφρά.  Συχνά επακολουθεί ο θάνατος εκτός και αν γίνει μεταμόσχευση συκωτιού ή αν παρθεί καποιο άλλο δραστικό μέτρο. Δέν υπάρχει θεραπεία για την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τοξίνης αλλά η ιατρική βελτιώνεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Δηλητηριώδη μανιτάρια

ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ?????

Ήταν ανάγκη να κάνει ΤΩΡΑ σωστά τη δουλεία της η αστυνομία ?
Πιάσανε λέει κάποιους τρομοκράτες που ετοίμαζαν δολοφονικό χτύπημα σε έναν πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδος σε 2-3 μέρες............ ΡΕ δεν μπορούσατε να περιμένετε 2-3 μέρες και να τους πιάνετε μετά ????

Αυτά ειναι τα μεγάλα λάθη της αστυνομίας.......

Υ.Γ.  Δεν νομίζω να πίστεψε κανείς ότι ετοίμαζαν επίθεση στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδος.

Υ.Γ. 2 .  Αυτός ο πρόεδρος είναι μέσα σε όλα μπλεγμένος για τα στημένα ματς αλλά κανείς δεν είπε το όνομά του , τώρα που είναι υποτιθέμενος στόχος όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια πρώτη μούρη τον έχουν

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος μην αντέχοντας την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη προκειμένου να πληρώσει τον ΈΝΦΙΑ. Ο ηλικιωμένος ο οποίος λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά κατέληξε πριν από λίγο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε υποκατάστημα της Εθνικής στην οδό Λαμπράκη, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο άντρας έπαθε ανακοπή καρδιάς. «Ήρθε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο. Αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης (επί 40 λεπτά) ο άνθρωπος κατέληξε», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου.

Υ.Γ. Ελπίζω ο υπάλληλος να έκανε σωστά τη δουλεία του και όσο ήταν λιπόθυμος ο άνθρωπος να πήγε και να πήρε τα λεφτά από την τσέπη του και να πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ.

Είναι κρίμα να πεθάνεις και να χρωστάς......