Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

2 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!!

Σήμερα κλείνω 2 μήνες χωρίς τηλεόραση  !!!

Έχει ηρεμήσει το κεφάλι μου , νοιώθω άλλος άνθρωπος

 ΚΛΕΙΣΤΕ  ΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δοκιμαστετο και θα με θυμηθείτε  !!!!!

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Απλές , χρήσιμες εφευρέσεις

1. Σιδερώστρα που γίνεται καθρέφτης
Perierga.gr - Απλές αλλά χρήσιμες εφευρέσεις

Πίνακες ζωγραφικής σαν φωτογραφίες

Οι εικόνες με το όμορφο μοντέλο που βλέπουμε δεν είναι φωτογραφίες αλλά πίνακες ζωγραφικής. Πίνακες τόσο ρεαλιστικοί που ακόμηκαι με προσεκτικό έλεγχο δεν μπορούμε να εντοπίσουμε μια πινελιά.

Ο Ισραηλινός ζωγράφος Yigal Ozer με έδρα τη Νέα Υόρκη δημιουργεί του πίνακες αυτούς έχωντας σαν πρότυπο πραγματικές φωτογραφίες.

Perierga.gr - Υπερρεαλιστικοί πίνακες ζωγραφικής σα φωτογραφίες

Στην πραγματικότητα αφού φωτογραφίσει το μοντέλο του επεξεργάζεται τις φωτογραφίες στον υπολογιστή, εκτυπώνοντας στη συνέχεια ένα καμβά με περιγράματα. Τέλος με πολλή προσοχή ζωγραφίζει τον πίνακα και το τελικό αποτέλεσμα ελάχιστα διαφέρει από την αρχική φωτογραφία.

ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .....


Τελικά η διαφήμιση για τα........ " προϊόντα " της Κρήτης ( ζωνιανα κτλ ) έπιασε με τον κροκόδειλο , ανέβηκαν κατά πολύ οι πωλήσεις των " προϊόντων "

Με τα LSD βλέπεις πράσινους δράκους , με το κρητικό χασίσι βλέπεις κροκόδειλους !!!!

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ

Κρατήστε τον εκεί να μην ξαναβγεί ποτέ


Στο Άγιον Όρος θα μεταβεί την Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στον εορτασμό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ιερά Μονή Καρακάλλου.

Κατά την παραμονή του στο όρος Άθως, ο υπουργός Παιδείας θα επισκεφτεί την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, το Ιεροκοινοτικό Μέγαρο στις Καρυές, την Ιερά Μονή Παντοκράτορος και την Ιερά Σκήτη Προφήτη Ηλία, ενώ θα προσκυνήσει στον Ιερό Ναό Πρωτάτου.

Βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητό του έπειτα από 33 χρόνια!

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου αισθάνεται ένας Αμερικανός, καθώς βρήκε το αγαπημένο του αυτοκίνητο έπειτα από 33 χρόνια, στην ίδια ακριβώς κατάσταση που το είχε αφήσει.