Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Αθλητής πέθανε στο γήπεδο από τσίμπημα φιδιού!

Απίστευτο κι όμως αληθικό. Ο 26χρονος παίκτης χόκει, Καρλ Μπέρι, θέλησε να απομακρύνει ένα φίδι που μπήκε στο γήπεδο, αλλά αυτό αποδείχθηκε δηλητηριώδες, τον τσίμπησε και μετά από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας χόκεϊ Commerce-Pints. O Καρλ Μπέρι αντιλήφθηκε την παρουσία του φιδιού, θεώρησε ότι ήταν ακίνδυνο και το απομάκρυνε με το μπαστούνι του.

Αυτό πρόλαβε να τον τσιμπήσει στο δάχτυλο, αλλά ο 26χρονος αθλητής συνέχισε κανονικά την πρόπόνηση. Όπως αναφέρουν οι γιατροί αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, αφού έτρεξε περίπου 2 χιλιόμετρα βοηθώντας το δηλητήριο να πάει σε όλο του το σώμα.

Ο αρχηγός της Commerce-Pints έπεσε στο χορτάρι και οι άνθρωποι της ομάδας κάλεσαν το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

To φίδι αποδείχθηκε ότι ήταν Western Brown, ένα από τα πιο δηλητηριώδη ερπετά της Αυστραλίας.

Η αστυνομία "μπλοκάρει" το μπαράζ Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Η Σούπερ Λίγκα μπορεί να όρισε το μπαράζ για την έκτη θέση στις 10 Μαϊου στη Λάρισα όμως η αστυνομία δεν συμφωνεί αφού φοβάται συνάντηση οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που ο δικέφαλος του βορρά προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Το μπαράζ στη Λάρισα ορίστηκε μία ημέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου. Η ενδεχόμενη παρουσία του ΠΑΟΚ στο ματς της 11ης Μαϊου προβληματίζει την αστυνομία που θέλει να αποφύγει συνάντηση οπαδών του δικεφάλου του βορρά και του Παναθηναϊκού.

Η Σούπερ Λίγκα θα κληθεί να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της και δεν αποκλείεται το μπαράζ να γίνει μία ημέρα νωρίτερα ώστε να μην υπάρξει περίπτωση συνάντησης.

32.000 ευρώ παραδόθηκαν στον πατέρα της μικρής Μαργαρίτας από τη συναυλία Θεοδωρίδου-Βρεττού

Παραδόθηκε στον πατέρα της μικρής Μαργαρίτας η επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός, σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, μαζεύτηκαν 32.393 ευρώ από τη διάθεση των προσκλήσεων. Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης με τη συνδρομή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για τη στήριξη της ιατρικής περίθαλψης της Μαργαρίτας, που πάσχει από την επάρατη νόσο και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο πατέρας του παιδιού, παραλαμβάνοντας την επιταγή, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της βραδιάς, και στον κόσμο που συμμετείχε και συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της κόρης του.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΡΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ...... !!!

Άργησα λίγο να κάνω ανάρτηση γιατί καθόμουν και διάβαζα το ισπανικό μνημόνιο που επέβαλε η Μερκελ στην Ισπανία.....το λέει ξεκάθαρα κάπου στο τέλος.... " καμία ισπανική ομάδα δεν θα κερδίζει γερμανικές στο champions league και θα τρωει τουλαχιστον 4 γκολ "

Μα είπα και γω , τόσο χάλια η μπαρτσελονα χθες ? !!! τώρα εξηγούνται όλα. Εμάς μας πήραν τα νησιά , την Ισπανία το ποδόσφαιρο......την Ιταλία άραγε τι θα την πάρουν ?  Ίσως απαγορεύσουν στον Μπερλουσκόνι να συνουσιασθεί ξανά με ( πολύ ) νεαρές ιερόδουλες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΧΟΥΤΟ ΜΩΡΕ !!!!!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς επισκέφθηκε Βιετνάμ και Καμπότζη


Μέχρι την Καμπότζη και το Βιετνάμ βρέθηκε πρόσφατα ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο hair stylist διέμεινε εκεί δέκα μέρες, έως τις 7 Απριλίου, και, όπως λέει, πέρασε συναρπαστικά και θα ήθελε να επαναλάβει αυτό το ταξίδι.

«Στο παρελθόν ταξίδεψα στο Μπαλί, στην Ταϊλάνδη και την Μπανγκόγκ, αλλά όταν ο φίλος μου, ο κομμωτής Αντώνης Χουμορίτης, μου πρότεινε να πάμε στο Βιετνάμ και την Καμπότζη, του έκανα πλάκα λέγοντάς του: "Γιατί να πάμε; Για να πολεμήσουμε;"», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ !!!!

Όπως διαβάσατε στην προηγούμενη ανάρτηση ο Πάγκαλος όταν πεθάνει..... ( αφήστε τις ευχές ) θέλει να αποτεφρωθεί !!!!!!!

ΡΕ... ( βάλτε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε ) σκέφτηκες πόσες ώρες πρέπει να καις για να αποτεφρωθείς ? Πόση αιθαλομιχλη θα βγάλεις ? Πόση μπόχα από το καμένο λίπος σου θα μυρίσουν όσοι θα είναι σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων από το μέρος που θα καίγεσαι ??

Ξανασκεψουτο σε παρακαλώ , μην κάνεις κακό στην χώρα και μεταθανατον !




Υ. Γ.  Εύχομαι να αποτεφρωθείς εν ζωή...........

Ιερές business Πάγκαλου με την καύση νεκρών

Το επιχειρηματικό του κοστούμι ετοιμάζεται να φορέσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του στην καύση νεκρών.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σκέφτεται, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, να κάνει εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία ήδη επιχειρεί να προωθήσει στους δήμους της Αττικής και την Περιφέρειας, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρεία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή του κ. Πάγκαλου δεν προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση αν λάβει κανείς υπόψη του ότι σε επιστολές του προς τους δημάρχους αποκαλύπτει ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει στη διαθήκη του, όταν αποδημήσει εις Κύριον, να κάψουν τη σορό του.

Η εταιρεία που έχει ο κ. Πάγκαλος μαζί με τη σύζυγό του έχει σαν έδρα το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι και αντικείμενο της είναι μεταξύ άλλων η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, οι υπηρεσίες έρευνας αγοράς και η παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

........ !!


ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!!!!

«Ενας 15χρονος είμαι ρε παιδιά. Δεν ήξερα που είναι το πάγκρεας και ποια είναι η λειτουργία του. Αν ένας 15χρονος έκανε κάτι τέτοιο, φανταστείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς……».
 
Με αυτά τα απλά λόγια έκλεισε την ομιλία του στο TEDMED live Athens 2013, που πραγματοποιείται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ο μαθητής λυκείου από το Μέριλαντ, Τζακ Αντράκα, ο οποίος έχει εφεύρει ένα φθηνό και ευαίσθητο αισθητήρα σε μορφή ράβδου για την ταχεία και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του παγκρέατος, των ωοθηκών και του πνεύμονα.

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΟΛ.......

Στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νις για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Τιάγκο Σίλβα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά...

Ο αμυντικός των Γάλλων άλλαξε τη μπάλα με τον Ιμπραΐμοβιτς, απέφυγετον Ντελ κι από εξαιρετικά δύσκολη γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δυστυχώς για εκείνον, ο διαιτητής σωστά ακύρωσε το γκολ, ύστερα από υπόδειξη του βοηθού, αφού η μπάλα είχε περάσει εκατοστά εκτός τελικής γραμμής!


Σκυλίτσα μπήκε στο φέρετρο μαζί με το αφεντικό της...


  Εκείνος την πρόσεχε όσο ζούσε κι εκείνη τον αποχαιρέτησε σαν άνθρωπος. Μια συγκινητική ιστορία για μια σκυλίτσα που δεν ήθελε να αποχωριστεί το αφεντικό της...

Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, που είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο με το να περιμένει, έως τον θάνατό του, το αφεντικό του, είναι αυτή που εκτυλίχθηκε και συνεχίζει να εκτυλίσσεται στο χωριό του Αγ. Θωμά στην Πρέβεζα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ..... ?

Δεν εμφανίστηκε κανένας μάρτυρας υπεράσπισης για τον Ακη

Άρχισε σήμερα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Αρείου Πάγου η δίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου και 18 συγκατηγορουμένων του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ο πρώην υπουργός έφθασε λίγο πριν τις 9.00 στο Εφετείο. Κατά την αποβίβασή του από την κλούβα της Αστυνομίας, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από ορισμένους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Στο δικαστήριο δεν προσήλθε η κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου και άλλοι τέσσερις από τους κατηγορούμενους.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΓΩ...

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία: Στην Πειραιώς και η Millenium Bank

Οριστική συμφωνία με τη Millennium BCP, αναφορικά με την απόκτηση της Millennium Bank Ελλάδος και τη συμμετοχή της BCP στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,  υπέγραψε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο που έχει ορισθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και στοχεύει στην αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και την ενίσχυση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις της συναλλαγής έχουν εγκριθεί από το ΤΧΣ, ενώ η συναλλαγή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2013 και υπόκειται στις τελικές απαιτούμενες κανονιστικές εγκρίσεις.

Το συνολικό τίμημα που καταβάλλει η Τράπεζα Πειραιώς για την εξαγορά της κεφαλαιοποιημένης MBG είναι 1 εκατ. ευρώ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΛΕΣ.....

18 πισίνες που θα θέλατε να βουτήξετε!

Η πισίνα αποτελεί το επίκεντρο ενός καταλύματος είτε πρόκειται για πολυτελές ξενοδοχείο είτε για ξενώνα είτε για σουίτες. Σε βουνό ή θάλασσα λίγη σημασία έχει, αφού είναι έτσι ή αλλιώς το σήμα-κατατεθέν των διακοπών, ανεξάρτητα με ποιο είδος επιλέγει κάποιος να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της απόδρασής του. Τα τελευταία χρόνια σχεδιαστές και αρχιτέκτονες έχουν δημιουργήσει απίθανες πισίνες τόσο σε μέγεθος όσο και σε σχήμα και design. Σαν να συναγωνίζονται τρόπον τινά μεταξύ τους ποιος θα πάρει τα εύσημα. Αν και βλέποντας τις πισίνες της λίστας ποιον ενδιαφέρουν τα βραβεία! Η βουτιά είναι που μετράει!

1. Mardan Palace, Τουρκία
perierga.gr - 18 πισίνες που θα θέλατε να βουτήξετε!

Γιατί οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ οδηγοί F1

1. O Έλληνας δεν ξέρει να οδηγεί σε κανονικούς δρόμους (χωρίς λακκούβες, σαμαράκια, έργα της ΕΥΔΑΠ )

2. O Έλληνας δεν μπορεί να αποχωριστεί την κόρνα και η Φόρμουλα 1, δεν διαθέτει κόρνα.

3. Μαζί με την κόρνα έχουν «ξεριζώσει» και τασάκι, ράδιο, CD Player, υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Οδήγηση χωρίς νόημα δηλαδή.

4. Θες Φόρμουλα; Ξεχνάς το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του (αν και αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο κακό), το μπρελόκ της ομαδάρας (όποια κι αν είναι αυτή), το αυτοκόλλητο που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», το σκόρδο, τη χάντρα και κανά-δυο άλλα χαϊμαλιά που κρέμονται από τον καθρέφτη.

5. Κυκλοφορούν τόσα ελαφροντυμένα μοντέλα στην πίστα που η αγαπημένη του Έλληνα οδηγού θα του… βγάλει τα μάτια.

6. Υπάρχει μόνο ένα φανάρι. Το οποίο δεν επιτρέπεται να παραβιάσεις, ούτε να βρίσεις τον μπροστινό οτι δεν ξεκινάει εγκαίρως.

7. Δεν σε αφήνουν να ξεκινήσεις αν δεν βάλεις ζώνη (που τσαλακώνει το πουκάμισο) και κράνος (που χαλάει το μαλλί).

8. Απο το pit stop πρέπει να βγεις προσεκτικά και όχι κομμάτια όπως θα έβγαινες ξεπαρκάροντας.

9. Δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσεις. Κρίμα.

10. Μπορείς να πιεις μόνο μετά τον αγώνα και μόνο αν έχεις καταφέρει να πλασαριστείς στις τρεις πρώτες θέσεις.

ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE




Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Καταπληκτικά πορτρέτα ζωγραφισμένα στο i-Pod

Χρησιμοποιώντας μόνο το i-Pod του και τη φθηνή εφαρμογή Art Studio ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Seikou Yamaoka ξεδιπλώνει το ταλέντο του και δημιουργεί μοναδικές ακουαρέλες(!) στην οθόνη…

perierga.gr - Καταπληκτικά πορτρέτα ζωγραφισμένα στο i-Pod

Ζωγραφίζοντας τον… ουρανό ανάμεσα στα κτήρια!

Είναι πάντα διασκεδαστικό να στρέφει κανείς το κεφάλι προς τα επάνω και να κοιτάζει τον ουρανό μέσα από πανύψηλα κτήρια. Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς αισθάνονται δέος στη θέα, τόσο από το ύψος των κτηρίων όσο και από το γαλάζιο του ουρανού, ο Γάλλος καλλιτέχνης Thomas Lamadieu βλέπει έναν νέο, κενό καμβά για τις εικονογραφήσεις του. Στην SkyArt που εφαρμόζει ο Lamadieu μετατρέπει τα κενά των κτηρίων σε αστείες δημιουργίες που αλληλεπιδρούν με το χώρο.

perierga.gr - Sky Art: Ζωγραφίζοντας τον ουρανό ανάμεσα στα κτήρια!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑ TICHU ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ???

Από όχι και τόσο αξιόπιστες πηγές ( TSATALAS ) μάθαμε ότι αγοράστηκε επιτέλους νέα τράπουλα TICHU !!!!
Η προηγούμενη είχε αγοραστεί πριν 10 χρόνια !!!

Υ. Γ. Τελικά ο Σαμάρας έχει δίκαιο , αρχίζουμε να έχουμε ανάπτυξη !!!!

Τittooing: Η νέα τρέλα που δίνει νέο σχήμα στις… ρώγες των γυναικών!

Μια νέα τρέλα και μόδα έρχεται πάλι να ξεσηκώσει τις γυναίκες που θέλουν να αγγίξουν την… τελειότητα!
Και λέγεται... tittooing! Τι είναι αυτό; Πρόκειται για μια ζωγραφική στήθους που κάνει τις ρώγες πιο σκουρόχρωμες και ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία!

 Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια κλινικής στο Μέρσεϊσαϊντ, Γκέιλ Πράουντμαν, στη Βρετανία ήδη έχει γίνει χαμός αφού περισσότερες από τρεις (κυρίως νεαρής ηλικίας) γυναίκες την εβδομάδα το κάνουν!
«Πολλές κοπέλες σκουραίνουν τις θηλές τους, έτσι επιτάσσει η νέα μόδα», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ο λόγος που το κάνουν είναι ότι τις θεωρούν αρκετά ροζ ή τους το ζητάνε οι σύντροφοί τους. Μερικές φορές, βέβαια, νομίζω ότι προχωρούν σε αυτή την κίνηση επειδή ξέρουν πως το δέρμα τους είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο και νομίζουν ότι είναι πιο τρέντι να έχουν σκούρες θηλές. Ζητούν το τατουάζ για να μην ντρέπονται πια να κυκλοφορούν γυμνόστηθες ή να αλλάζουν στα δοκιμαστήρια ή να πηγαίνουν διακοπές με τους συντρόφους τους χωρίς να ανησυχούν για το σώμα τους».

Η διαδικασία του tittooing διαρκεί περίπου δύο ώρες, κοστίζει 1.200 λίρες και διαρκεί ένα με ενάμιση χρόνο. Το τατουάζ γίνεται σε δύο στάδια.

Μετά την πρώτη επίσκεψη στο ειδικό ινστιτούτο, η ενδιαφερόμενη πρέπει να περιμένει κάποιες εβδομάδες για να απορροφηθεί το μελάνι και στη συνέχεια να ξαναπάει στον ειδικό για να της βάλει τις τελευταίες πινελιές, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απολύτως φυσικό.

Οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί ήδη στην διαδικασία δηλώνουν ενθουσιασμένες: «Οι θηλές μου ήταν πολύ μικρές και παιδιάστικες, ένιωθα σαν μικρό κορίτσι», δήλωσε μια 32χρονη μητέρα και συνέχισε:
«Ήταν μια αρκετά απλή, ειλικρινής, γρήγορη και καθόλου επίπονη διαδικασία. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Τώρα όταν πάω για κολύμπι δεν ανησυχώ αν οι θηλές μου διαγράφονται μέσα από το μαγιό. Ακόμα και η σχέση μου με το άντρα μου έγινε καλύτερη γιατί δεν ντρέπομαι πια».

Έτσι οι αγγλίδες κάνουν τατουάζ στις ρώγες τους προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα τους και να φτάσουν πιο κοντά στο τέλειο στήθος.

Το τατουάζ θηλής δεν είναι κάτι καινούριο, απλώς μέχρι πρότινος γινόταν για ιατρικούς λόγους σε προσπάθειες αναδόμησης στήθους μετά από κάποια επέμβαση.
Τώρα έχει περάσει στην... υπηρεσία του καλλωπισμού με τις γυναίκες να σπεύδουν να τονίσουν τις θηλές τους για λόγους αυταρέσκειας.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ..... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Τέλος στην δικαιολογία «Αγάπη μου έχω πονοκέφαλο, δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ» βάζει νέα έρευνα που υποστηρίζει πώς το σεξ είναι… αναλγητικό!

Σύμφωνα με Γερμανούς ερευνητές θεραπεύει τον πονοκέφαλο και μάλιστα είναι πιο αποτελεσματικό και από τα φάρμακα

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε  ότι περισσότεροι από τους μισούς πάσχοντες από ημικρανία ή αθροιστική κεφαλαλγία, οι οποίοι έκαναν σεξ στη διάρκεια μιας κρίσης, παρουσίαζαν βελτίωση του πόνου τους, με τον ένα στους πέντε να απομένουν δίχως ίχνος πονοκεφάλου.

Βέβαια, ωφελημένοι είναι πάλι οι άντρες, αφού όπως διαπιστώθηκε το 36% των αντρών με πονοκέφαλο το χρησιμοποιούν σαν αγωγή!

Πάντως, το σίγουρο είναι πώς από τους ασθενείς που έκαναν σεξ για να περάσει το κεφάλι τους, το 60% όσων είχαν ημικρανία και το 36% όσων είχαν αθροιστική κεφαλαλγία ανέφεραν βελτίωση των συμπτωμάτων τους.

Ανακαλούνται 25.835 αυτοκίνητα Toyota και Lexus στην Ελλάδα

Η ανάκληση που ανακοίνωσε για ορισμένα μοντέλα Toyota και Lexus η ιαπωνική μάρκα και η οποία αφορά σε 3,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως επηρέασε -όπως ήταν φυσικό - και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η Toyota Ελλάς A.B.E.E. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου στα μοντέλα Avensis, Yaris και Corolla, καθώς και στο Lexus SC430, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο δυσλειτουργίας στο σύστημα πυροκροτητή-εκτόνωσης του αερόσακου του συνοδηγού.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάκληση αφορά σε 25.835 οχήματα τα οποία κατασκευάσθηκαν:
Avensis: 21 Αυγούστου 2002 - 12 Απριλίου 2003
Yaris: 5 Φεβρουαρίου 2001 - 25 Οκτωβρίου 2003
Corolla: 22 Νοεμβρίου 2000 - 11 Μαρτίου 2004
Lexus SC430: 27 Δεκεμβρίου 2000 - 14 Μαΐου 2003.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota ή Lexus σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει προληπτικός έλεγχος του υποσυστήματος του αερόσακου συνοδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τoyota Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από τις 09.00 έως τις 17.00).

ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΚΟΛ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γκολ απο τον Σεμπαστιάν Ντριουσί της Αργενιτης εναντιον της Ουρουγουαης σε αγωνα κατω των 17



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Βλέπω στον ΣΚΑΙ το πρωί πως παρουσίασαν την είδηση ότι κάποιοι πυροβόλησαν ( που να μπουν φυλακή οι πουσ....ες , γάζωσαν 30 άτομα περίπου λες και ήταν στο κυνήγι για μπεκατσες )  εργάτες αλλοδαπούς επειδή θέλησαν να πληρωθούν δεδουλευμένα 6 μηνών !!!!!!!!  " ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΜΟΚ " . ωπα ρε Λυριτζη Οικονόμου , χαλαρώστε , δεν έχει να κάνει με ρατσισμό που 2-3 βλαμενοι πήραν τα όπλα και άρχισαν πυροβολισμούς , έχει να κάνει με μπατακια εργοδότες που έχουν βρει πάτημα στο μπουρδέλο κράτος που ζούμε και κάνουν ότι θέλουν , οπότε μην απλά θέλετε να δημιουργείτε φασαρία για να βγαίνουν από την μια οι ακροδεξιοί και να λένε " καλά τους κάνανε " και από την άλλη οι ακροαριστεροί .
Και φυσικά δεν είναι έτσι όλοι οι εργοδότες , είναι και οι καλοί που παρέχουν στους εργάτες τους , στέγη , τροφή και τα πάντα.

Όπου μπορείτε τα ισοπεδώνετε όλα , όπου πρέπει κάνετε απλά την πάπια , ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , πλην ελάχιστων εξαιρέσεων

Υ. Γ. Τα παραδείγματα είναι πολλά . απλά έτυχε να αναφερθώ σ αυτό σήμερα

Χαμόγελα στην Πάτρα: Επέστρεψε υγιής ο 15χρονος μαθητής που χειρουργήθηκε

Επέστρεψε από το Αννόβερο της Γερμανίας ο  15χρονος μαθητής που χειρουργήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να αποκατασταθεί πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο.

Η υγεία του 15χρονου που έπασχε από σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου αποκαταστάθηκε με την χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος Μανώλης θα συνεχίσει στην Πάτρα την θεραπεία, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η κινητικότητά του.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ........ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Πέθαναν δυο από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στην Ελλάδα ,
ο Νίκος Παπαζογλου και ο Δημήτρης Μητροπανος !!!!





ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με μεγάλη αγωνία περίμενε όλη η Ελλάδα να ακούσει τα ονόματα των νεκρών από την βομβιστική επίθεση στην Αμερική. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι θα άκουγαν το όνομα του δικού μας δρομέα , κωπηλάτη , ποδηλάτη - πρώην πρωθυπουργού , αλλά δυστυχώς δεν έτρεξε σ εκείνον τον μαραθώνιο , αρα για ακόμα μια φορά γκρεμίστηκαν αδοξα οι ελπίδες μας.

Ευχόμαστε στους βομβιστές την επόμενη φορά να επιλέξουν καλύτερο στοχο , τουλάχιστον να μην σκοτώνονται αθωα θύματα

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η οικονομική κρίση δεν αγγίζει τα «έξυπνα» κινητά

Παρελθόν αποτελούν πια οι εποχές όπου οι Έλληνες αγόραζαν πανάκριβο κινητό τηλέφωνο μόνο για να στέλνουν μηνύματα και να κάνουν αναπάντητες.


Τώρα πια οι καταναλωτές έχουν στραφεί στα οικονομικότερα μοντέλα των εταιρειών που κατασκευάζουν πλέον  δημοφιλή «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.

Με το εισόδημα των νοικοκυριών συνεχώς να συρρικνώνεται, μία στις δύο φορητές συσκευές που διατέθηκαν πέρσι από τα καταστήματα δεν ξεπερνούσε σε αξία τα 150-200 ευρώ.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι εταιρείες ανάλυσης πωλήσεων GfK και εισαγωγών Canalys, οι οποίες διαπιστώνουν ότι παρά την οικονομική κρίση, η κατηγορία των smartphones στη χώρα μας είναι από τις λίγες στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας που παρουσίασε ανοδική πορεία το 2012  σε σχέση με το 2011 στα 385 εκατ. ευρώ το 2012 σημειώνοντας άνοδο 11,5%.

Επίσης το 17% των smartphones, δηλαδή 276.000 συσκευές που πουλήθηκαν το 2012 είχε κόστος τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερο από εκείνο των προσιτών.
Σε αυτήν την κατηγορία συναγωνίζονται κυρίως Samsung και Apple καθώς και εκείνες που διαθέτουν τις δημοφιλέστερες ακριβές συσκευές της αγοράς, με το μερίδιο και των δύο μαζί στις πωλήσεις να είναι στο 76%.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Τα sms εν ώρα οδήγησης «σκοτώνουν» τη νεολαία

Σοκ προκαλεί μια πρόσφατη έρευνα από την ΑΤ &T, σύμφωνα με την οποία 100.000 ατυχήματα αυτοκινήτων συμβαίνουν κάθε χρόνο, επειδή ένας οδηγός ασχολείται με την αποστολή SMS ενώ οδηγάει.

Μάλιστα το 97% των εφήβων ξέρουν ότι είναι επικίνδυνο αλλά συνεχίζουν και το κάνουν!

Η Ελλάδα δυστυχώς, έχει τη θλιβερή πρωτιά σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα στην Ευρώπη, ιδίως στους νέους ηλικίας 18- 24 χρόνων, οι οποίοι διαπράττουν και τις περισσότερες παραβάσεις. Η «αφηρημένη» οδήγηση στη χώρα μας ευθύνεται για την πρόκληση του 35% των τροχαίων.

Για το λόγο λοιπόν ότι υπάρχει άγνοια κινδύνου-χαρακτηριστικό στοιχείo των νέων-, θα πρέπει να τονιστεί ότι σύμφωνα και με άλλες έρευνες, όσοι στέλνουν sms την ώρα που οδηγούν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η αποστολή SMS ενώ οδηγούμε μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ατυχήματος κατά 23 φορές.

Και αυτό συμβαίνει γιατί όπως εξηγούν οι επιστήμονες, το γράψιμο ενός μηνύματος αναγκάζει τον οδηγό να στρέφει αλλού τα μάτια του και όχι στο δρόμο μπροστά του. Από την άλλη η συνομιλία στο κινητό επιτρέπει τουλάχιστον σε αυτόν που οδηγεί να κοιτάζει το δρόμο…

Σύμφωνα με στοιχεία παλιότερης έρευνας, ο οδηγός, κατά τη δημιουργία ενός μηνύματος, παύει να κοιτά το δρόμο κατά μέσο όρο επί 4,6 δευτερόλεπτα για κάθε περίοδο έξι δευτερολέπτων.

Όταν πάλι ο οδηγός πληκτρολογεί ένα νούμερο, ο κίνδυνος ατυχήματος αυξάνεται κατά 2,8 φορές σε σχέση με το κανονικό οδήγημα, όταν μιλάει ή ακούει στο κινητό του, ο κίνδυνος αυξάνεται κατά 4,1 φορές και όταν σκύβει για να πιάσει το κινητό του, την ώρα που οδηγεί, κατά 5,5 φορές.

Την ίδια στιγμή έρευνα που έχει γίνει στις ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι το 48% των παιδιών από 12 έως 17 ετών έχει μπει σε αυτοκίνητο όπου ο οδηγός έγραφε SMS την ώρα που οδηγούσε.

Την έρευνα διεξήγαγε το Pew Internet & American Life Project ύστερα από έρευνα σε 800 νέους από 12 έως 17 ετών.

Ηλεία: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο με «γουρούνα»

Ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε τροχαίο που συνέβη στη Δαφνιώτισσα Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας οδηγούσε μια τετράτροχη «γουρούνα» και κινείτο σε κεντρικό δρόμο του χωριού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό μέσα στη νύχτα από τους συγχωριανούς του που κάλεσαν σε βοήθεια, ήταν όμως πλέον αργά.

Ο ηλικιωμένος είχε χάσει τη ζωή του στην άσφαλτο όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.


Πηγή: ilialive

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ

Καλύτερος επενδυτής ο χιμπατζής από τον…. άνθρωπο!

Μελέτη του Cass Business School του Λονδίνου, υποστηρίζει ότι ένας χιμπατζής, μπορεί να επενδύει πιο αποτελεσματικά από έναν άνθρωπο!

«Κάναμε μια προσομοίωση με τη χρήση εργαλείων πληροφορικής που συνίστατο στο να επιλεγεί (από ένα πρόγραμμα υπολογιστή) με τυχαίο τρόπο ένα δείγμα 1.000 μετοχών, κάτι που ισοδυναμεί με μια διαδικασία εκτίμησης των ικανοτήτων ενός χιμπατζή να επενδύει στην αγορά», εξηγεί σε μια ανακοίνωση για την μελέτη αυτή ο Άντριου Κλερ, ένας από τους συντάκτες της.

Στην μελέτη, που βασίστηκε σε δεδομένα που συλλέχθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από μήνα σε μήνα και αφορούν την περίοδο από το 1968 έως και το 2011, επαναλήφθηκε η τυχαία διαδικασία επιλογής δέκα εκατομμύρια φορές για καθένα από τα 43 αυτά έτη, διευκρίνισε ο κ. Κλερ. Το συμπέρασμα ήταν ότι «σχεδόν όλοι οι 10 εκατομμύρια χιμπατζήδες-διαχειριστές κεφαλαίων είχαν επιδόσεις ποιοτικώς καλύτερες σε σύγκριση με τους σταθμισμένους δείκτες της χρηματιστηριακής κεφαλαιοποίησης, που χρησιμοποιούνται από πολλές χρηματιστηριακές εταιρείες», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!

8χρονος νεκρός σε γήπεδο 5Χ5

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλιούπολη: Ένα αγόρι μόλις 8 ετών σκοτώθηκε σε γήπεδο 5Χ5, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όταν εξαιτίας του δυνατού αέρα το… τέρμα σηκώθηκε και το χτύπησε.

Το περιστατικό είναι δραματικό: Οι συμπαίκτες του, τον είδαν να πέφτει στο έδαφος, Έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 17:08 και στις 17:28 το αγοράκι ήταν στο  νοσοκομείο «Παίδων»…

Όμως ήταν ήδη αργά, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, το αγόρι είχε χτυπηθεί στον θώρακα και το κεφάλι και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η....... ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τελευταία τρέλα η μόδα του πpoφυλακτικού...με τον τίτλο «Condom Challenge», ή αλλιώς «Η δοκιμασία του πpoφυλακτικού»!Αντί να το χρησιμοποιούν με το γνωστό τρόπο,σκοπός τις δοκιμασίας είναι να το ρουφήξουν 
με τη μύτη και να το βγάλουν από το στόμα! Η μανία εξαπλώνεται και όλο και περισσότερα βίντεο με αυτό το
 θέμα ανεβαίνουν στο YouTube…. 






ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ


Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!


ΣΟΥΤΙΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη προχώρησε μία αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας, η οποία σχεδίασε ένα υψηλής τεχνολογίας σουτιέν που μπορεί να ανιχνεύει πολύ νωρίς τους καρκινικούς όγκους του μαστού!

Όπως εξήγησαν οι σχεδιαστές, ο στηθόδεσμος, που μοιάζει πολύ με αθλητικό σουτιέν, έχει αισθητήρες, οι οποίοι καταγράφουν τη θερμοκρασία των μαστών.

Οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε ειδικό λογισμικό και με ειδικό πρόγραμμα μεταφέρονται στο ίντερνετ, όπου αναλύονται από έναν εξελιγμένο αλγόριθμο και υπολογίζεται η πιθανότητα μιας γυναίκας να έχει καρκίνο του μαστού!

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης αποστέλλονται στην ενδιαφερόμενη μέσω email ή κινητού.

Για να καταφέρει το σουτιέν να κάνει ανάλυση, η γυναίκα πρέπει να το φορέσει για εύλογο χρονικό διάστημα.

Πάντως, η εταιρία από τις μέχρι τώρα δοκιμές υποστηρίζει ότι το σουτιέν έχει 90% επιτυχία, ενώη εξέταση ανιχνεύει τους καρκινικούς όγκους έως 6 χρόνια πριν καταστεί δυνατή η απεικόνισή τους στις κλασικές εξετάσεις, όπως η μαστογραφία

Πίτσα και αυγά κατά του... hangover!

Βγήκατε, περάσατε τέλεια, αλλά… η επόμενη μέρα είναι ένα δράμα; Πονοκέφαλος, ναυτία, με άλλα λόγια hangover;  Υπάρχει λύση και είναι πάρα πολύ εύκολη… το φαγητό.

Στις τροφές μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Άλισον Μίτσελ, η πίτσα είναι μια από αυτές τις τροφές.

Αιτία είναι το λίπος, το οποίο δημιουργεί μια επικάλυψη στο στομάχι, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος ώστε το σώμα να απορροφήσει το αλκοόλ. Δεν τελειώνουν όμως όλα εκεί.

Κατά την διάρκεια της εξόδου σας καλό είναι να πίνετε και μερικά ποτηράκια νερό να «σπάει» το αλκοόλ.

Τέλος, προτιμήστε για πρωινό αυγά, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση της κυστεΐνης, ένα αμινοξύ που χάνεται με την κατανάλωση αλκοόλ και το σώμα δεν μπορεί να το αναπληρώσει εύκολα και για το μεσημέρι σούπα.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ.....

Ιστοσελίδα για  γιαγιάδες

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο για άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών εγκαινιάστηκε, σύμφωνα με το BBC. Ο λόγος για το Gransnet. Η ονομασία του παραπέμπει στην αγγλική λέξη grandmother, που σημαίνει «γιαγιά».

Το εγχείρημα χρηματοδοτείται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Nominet Trust. Το ίδρυμα παρέχει κονδύλια για ανάπτυξη σε τεχνολογικές εφαρμογές με κοινωνικούς σκοπούς.

Ήδη, η νέα ιστοσελίδα έχει προσλάβει 20 «τοπικούς διαχειριστές», όλοι τους άνω των 50 ετών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, περίπου 7,5 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους διαδίκτυο. Μάλιστα, το 40% αυτών είναι ηλικίας άνω των 75 ετών.

Πιλοτικά, η εφαρμογή θα ξεκινήσει να λειτουργεί σε διάφορες περιοχές της Βρετανίας, όπως το Μπλάκπουλ, το Εδιμβούργο, το Οξφορντσάιρ και το Ουόρθινγκ.

Μαθήματα, εθελοντικές δράσεις και λοιπές ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα γίνονται γνωστές στους ηλικιωμένους μέσω του Gransnet.

Ανάμεσα στους πρώτους γνωστούς στο ευρύ κοινό χρήστες του νέου ιστότοπου περιλαμβάνονται η συγγραφέας Κάθι Λετ, η παρουσιάστρια της τηλεόρασης Τζούντι Φίνεγκαν καθώς και ο ηθοποιός Τίμοθι Σπαλ.

ΑΝΟΙΞΑΜΕ .........ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ......... ΞΑΝΑ !!!!

Ανοίξαμε και πάλι και ευχόμαστε να μπορέσουμε να το κρατήσουμε ανοιχτό αυτή τη φορά με τη βοήθεια την δικιά σας , όχι μόνο σαν αναγνώστες αλλά και σαν συγγραφείς στο vrastama.blogspot.gr