Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΜΟΝΟ 3.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Πατέρας τεσσάρων παιδιών με υλικό παιδικής πορνογραφίας 

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η σύλληψη ενός 54χρονου για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Πρόκειται για έναν ιδιωτικό υπάλληλο, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος και συνελήφθη.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από έρευνες στο διαδίκτυο, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ψηφιακά του ίχνη και να διαπιστώσουν ότι κατείχε ένα πρόγραμμα με το οποίο διακινούσε το συγκεκριμένο υλικό.

Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 54χρονου βρέθηκαν συνολικά 469 αρχεία που περιείχαν φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, ο 54χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου να «κατεβάσει» πορνογραφικές ταινίες ενηλίκων, όχι όμως υλικό παιδοφιλίας, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, παρεισέφρησε εν αγνοία του στον υπολογιστή του.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 3.000 ευρώ και υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

 πηγη  http://www.newsbomb.gr

 

...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

Παιδόφιλοι βιντεοσκοπούσαν μαθητές μέσα σε τάξη 

Η κρυφή κάμερα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης είχε τοποθετηθεί σε σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος τους. 

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εντόπισε βίντεο παιδικής πορνογραφίας με βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. 
Τα συγκεκριμένα βίντεο αφορούν παλαιότερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Μετά από συνεργασία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, διαπιστώθηκε σε εργαστηριακή εξέταση που διενεργήθηκε, η ύπαρξη πλήθους αρχείων εικόνων και βίντεο παιδικής πορνογραφίας, καθώς και πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων, πιθανόν μαθητριών, μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Οι συνολικά 80 βιντεοσκοπήσεις είχαν γίνει μέσω υπολογιστή και η ομιλούμενη γλώσσα είναι η ελληνική. Η κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος τους, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους εφήβους.

Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

 

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ...... ΕΠΕΝΔΥΣΑΝΕ

Όργιο σπατάλης 8,3 εκατ. ευρώ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Χορός» εκατομμυρίων ευρώ στήθηκε πέρυσι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με χρήματα της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του! Μπορεί η διοίκηση του μεγαλύτερου πανεπιστημίου των Βαλκανίων να μην είχε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσει το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά το 2011 δαπάνησε 8,3 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορες υπέρογκες και εξωφρενικές υπηρεσίες. Η ελληνική οικονομική πραγματικότητα φαίνεται πως δεν έχει γίνει αντιληπτή από τη διοίκηση του ΑΠΘ (η οποία διοικεί και την Εταιρία Αξιοποίησης), αν και ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος συχνά «κραυγάζει» για τη δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης προς τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Όλοι οι καλοί χωράνε σε μια... μηχανή!

Πόσοι θα μπορούσαν να καθίσουν σε μια μηχανή για να πάνε βόλτα;

Θα μπορούσε να πει κάποιος τρία άτομα άντε το πολύ τέσσερα. Κι όμως στην Κίνα φαίνεται να χωράνε... 8 άτομα. Ναι καλά διαβάσατε 8 άτομα χώρεσαν σε μία μηχανή.
 
Ο λόγος για τέσσερις ενήλικες και τέσσερα παιδιά που η κάμερα κατέγραψε να πηγαίνουν βόλτα με μία μηχανή.
 
 

Απίστευτο βίντεο: Οδηγός αυτοκινήτου ράλλυ επέζησε από πτώση σε γκρεμό!

Κι όμως ο ίδιος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Το βίντεο είναι συγκλονιστικό

Ο Τζέρεμι Φόλεϊ οδηγός αυτοκινήτου Ράλλυ έπαιρνε μέρος σε αγώνες στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Ξαφνικά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει σε γκρεμό όπου το αμάξι αρχίζει να στροβιλίζετε σαν τρελό και να σπάει σε κομμάτια.
 
Ο ίδιος κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια ενώ το αμάξι έγινε φυσικά...παλιοσίδερα.
 
 
 

Μαζέψτε την λαϊκή αγορά να περάσει το... τρένο

Οκτώ φορές την ημέρα αναγκάζονται να μαζέψουν τα προϊόντα τους οι πωλητές σε λαϊκή αγορά της Ταϊλάνδης. Γιατί;
 

Γιατί το τρένο της γραμμής περνάει κυριολεκτικά μέσα(!) απο την Μάε Κλόνγκ, την λαϊκή αγορά της πόλης, αναγκάζοντας τους μαγαζάτορες να μετακινούν την πραμάτεια 8 φορές τη μέρα.
 
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το τρένο περνάει μέσα από την πόλη.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

O πιο επικίνδυνος αγώνας μοτοσικλετών του κόσμου

Το Isle Of Man είναι ένα νησί μεταξύ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας. Μία φορά το χρόνο οι δρόμοι του νησιού κλείνουν και διεξάγεται ο πιο επικίνδυνος αγώνας μοτοσικλετών του κόσμου. Άλλωστε αυτοί οι οδηγοί....κινούνται με ταχύτητες άνω των 280km/h σε δημόσιους δρόμους με κακοτεχνίες, σαμαράκια, γκρεμούς, δέντρα και τοίχους.

Ο αριθμός των αναβατών που έχουν χάσει τη ζωή τους ξεπερνά τους 230 στην 90χρονη ιστορία του αγώνα.




Στο κοντερ ειναι σε μιλια , μην μπερδευτειτε ....

διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για να διαφημίσει το πανέμορφο νησί.

ο βίντεο που ακολουθεί δείχνει έναν τουρίστα που έχει έρθει διακοπές στην Ελλάδα και ταυτόχρονα ενημερώνεται από το ξένο Τύπο, διαβάζοντας π.χ εφημερίδες που γράφουν για την Ελλάδα.

Προς μεγάλη του έκπληξη, διαπιστώνει ότι όσα γράφουν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα βλέπει μπροστά του! Αποφασίζει λοιπόν να σταματήσει να ακούει τα μέσα και να ζήσει ως το έπακρο αυτό που βλέπει.

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης για να διαφημίσει το πανέμορφο νησί.

Το βίντεο έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διαφημίζοντας όχι μόνο την Κρήτη αλλά και όλη την Ελλάδα!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ......

Πέντε τρελά σπορ που θα μπορούσαν να γίνουν.... ολυμπιακά αθλήματα

Πόσοι από εμάς απολαμβάνουμε πραγματικά να παρακολουθούμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι... υπάρχουν αρκετά σπορ που μπορούν να προστεθούν στα ολυμπιακά αθλήματα για να κάνουν τους Αγώνες λίγο πιο... συναρπαστικούς.



Μια διαφορετική εκδοχή του βόλεϊ, που παίζεται στη Μαλαισία εδώ και εκατοντάδες χρόνια και έγινε δημοφιλές σε ολόκληρη την Ασία. Οι αθλητές περιστρέφονται στον αέρα για να κλοτσήσουν μια μικρή μπάλα και να τη στείλουν στο γήπεδο του αντιπαλου

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ!......

Την ώρα που μια χωρα σπαράσσεται από εμφύλιο. Την ώρα που χιλιάδες άμαχοι χάνουν την ζωή τους. Την ώρα που η διεθνής κοινότητα κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει. Την ώρα που η Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι ένας όρος που δεν έχει θέση πλεον στην ζωή μας. Την ώρα που η Συρία φλέγεται. Ο "πολιτισμένος" κόσμος κάνει διακοπές....



ΜΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ στα ΒΡΑΣΤΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Η Ομάδα Θ...όπως Θέατρο σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Βραστάμων και την Τοπική Κοινότητα Βραστάμων
Παρουσιάζουν την κωμωδία ΜΗΔΕΙΑ του ΜΠΟΣΤ
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 21:00
Στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Βραστάμων
Σας περιμένουμε!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!

Ο λόγος για έναν κινέζο φοιτητή που αν ήθελε να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες σίγουρα.... δεν υπήρχε περίπτωση να πάει ποτέ.

Σε φοιτητικούς αγώνες ο νεαρός που θα δείτε στο βίντεο “έσκισε” πραγματικά τα εμπόδια!