Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αγανάκτησαν οι οπαδοί και δείχνουν στους παίκτες το τέρμα

Οι οπαδοί της ερασιτεχνικής ομάδας της Γερμανίας, Μάγδεμπουργκ αφού είδαν ότι οι παίκτες δεν μπορούν να σκοράρουν αποφάσισαν να τους δείξουν που ακριβώς είναι η εστία.

Πέντε αγώνες χωρίς γκολ ήταν πολλοί για τους οπαδούς της Μάγδεμπουργκ και έτσι κρατώντας χαρτόνια στα χέρια έδειχναν στους παίκτες που είναι η εστία.




Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι φίλαθλοι ήταν οργανωμένοι αφού μεταφερόντουσαν μαζικά ώστε να τους βλέπουν οι πάικτες ανάλογα με το που ήταν η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η Μάγδεμπουργκ σε 25 αγώνες έχει σκοράρει μόλις 16 φορές, 11 λιγότερες από όσες η δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

ΚΡΕΜΑΣΜΑ........

Γυρίσματα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα;- Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί απο το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρήκαν σε σκληρούς δίσκους 49χρονου επιχειρηματία.

Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος “άνοιξαν” τους τέσσερις σκληρούς δίσκους του 49χρονου ελληνοαμερικανού επιχερηματία, που συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκαν εκατοντάδες βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης παιδιών ηλικίας ακόμη κι από ενός έτους!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη από τα οποία προέκυπτε η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, από διάφορους χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο.

Οι σκληροί δίσκοι χωριτικότητας 2.500G θα εξεταστούν εξονυχιστικά απο τα εγκληματολογικά εργαστήρια και εκτιμάται οτι ενδεχομένως μέρος του υλικού αυτού να έχει βιντεοσκοπηθεί στη χώρα μας καθώς οι φωνές αλλά και τα τοπία “δείχνουν” Ελλάδα. Εκτός αυτού απο την εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των αρχείων, το είδος τους και η ημερομηνία κατά την οποία φορτώθηκαν.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Φθιώτιδα: Βρήκαν τον άνθρωπό τους νεκρό, καταπλακωμένο από τρακτέρ!

Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή...

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άτυχος 78χρονος από την Ελάτεια πήρε νωρίς χθες το πρωί (28-03-2012) το τρακτέρ και πήγε στα κτήματά του για διάφορες γεωργικές εργασίες. Όταν το μεσημέρι δεν επέστρεψε οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Δυστυχώς στις 15:30 τον βρήκαν καταπλακωμένο από το τρακτέρ και ήταν πλέον αργά για να του προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Νέες ελπίδες από φάρμακο ενάντια στους καρκινικούς όγκους

Τη συρρίκνωση όλων σχεδόν των καρκινικών όγκων σε πειραματόζωα πέτυχαν αμερικανοί επιστήμονες.

Πρόκειται για την πρώτη θεραπεία που είναι τόσο αποτελεσματική σε διαφορετικά είδη όγκων, όπως μαστού ωοθηκών, εντέρου, ουροδόχου κύστης, ήπατος, προστάτη κ.α.

Το νέο αντικαρκινικό φάρμακο είναι ένα αντίσωμα που εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και παράλληλα ωθεί τα μακροφάγα κύτταρα του ανοσοποιητικού να τα καταστρέψουν.

Σιντριβάνι από αλκοόλ αποκτά η Γεωργία !!!!!!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει τουρίστες βρήκε η Γεωργία. Θα κατασκευάσει στο Μπατούμι ένα σιντριβάνι από το οποίο θα μπορούν να γεύονται ένα δυνατό, τοπικό ποτό, αλλά μόνο για ένα τέταρτο της ώρας κάθε εβδομάδα.

 O δήμαρχος της πόλης, Ρόμπερτ Τσκάιτζε είπε στην τοπική τηλεόραση ότι από το σιντριβάνει θα ρέει τσάτσα, ένα είδος μπράντι από σταφύλια που η γεύση του θυμίζει την ιταλική γκράπα.

«Μία φορά την εβδομάδα, επί 10-15 λεπτά, θα τρέχει τσάτσα αντί για νερό. Οι τουρίστες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα παραδοσιακό ποτό», εξήγησε.

Ο τουρισμός θεωρείται σημαντική πηγή εσόδων για την πρώην σοβιετική δημοκρατία με την ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αμπελοκαλλιέργεια.

Το σιντριβάνι θα αποτελεί τμήμα του νέου πύργου του Μπατούμι, ύψους 25 μέτρων, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στον πύργο θα φιλοξενούνται γραφεία και ένα κέντρο πληροφοριών για τουρίστες

 http://tvxs.gr/

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!!!

Αν είναι δυνατόν , ποιος το περίμενε........

Επιστρέφουν στη ΝΔ οι διαγραφέντες 

εδώ μάζεψε όλη την σαβούρα από αλλού , τους διαγραφέντες δεν θα ξανακαλούσε ?

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Τράβα ψήφισε κάνα μνημόνιο εσύ και άσε τις δηλώσεις



Υ. Γ.   Σιγά μη διαβάσω τις δηλώσεις του......

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ

Συνελήφθη ένας 42χρονος στον Πολύγυρο για μη απόδοση Φ.Π.Α.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον Πολύγυρο συνελήφθη ένας 42χρονος, έμπορος δασικών προϊόντων από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το χρονικό διάστημα 01.01.2011 έως 30.06.2011.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 52.669,64 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 παρ.1 εδ. γ΄, 2 του Ν. 2523/1997 σε συνδυασμό με άρθρο 94 παρ. 1 Π.Κ.

Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.


http://www.halkidikinews.gr

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ.... ?

4.500 αστυνομικοί για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου !!!!!!!!


Γιατί ρε λεβέντες βάζετε τόσους αστυνομικούς , τι να προσέχουν ?


Γιατί δεν κάθεστε σπίτια σας να γίνουν οι παρελάσεις από αυτούς που πρέπει και για αυτούς που πρέπει ?
Δεν χρειάζεται κερκίδα επισήμων , μην πάτε κανένας σας σε καμία παρέλαση και όλα θα είναι ήρεμα.


Βέβαια θα πάτε επίτηδες  για να γίνει σαματάς και να ματαιωθεί η παρέλαση , αυτό θέλετε γι αυτό προκαλείτε με όλα αυτά. θα σας είναι καλό προεκλογικά.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

240.000 ψήφισαν τον Βενιζέλο !!! ??? !!!!! ????
δώσανε και από 2 ευρό !!!!  χωρίς απόδειξη βέβαια ( άραγε ο οικονομικός εισαγγελέας θα επέμβει ? )


Ο Σαμαράς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θα κάνει τις συντάξεις 700 ευρό !!!!  ( είσαι θεός Αντώνη )
και με το που τον άκουσε ο Βενιζέλος είπε , τι μόνο 700 , και πάνω από 700 θα τις πάω εγώ , ( εσύ είσαι παραπάνω από θεός )
Αλλά εγώ απορώ , αυτοί οι 2 δεν ψήφισαν πριν λίγο καιρό μειώσεις σε μισθούς , συντάξεις κτλ ??? !!!


Το ΙΚΑ ξόδεψε 23.000 ευρό για να αγοράσει αλεξίσφαιρα γιλέκα !!!!!!!


Ο διοικητής του ΙΚΑ , Σπυρόπουλος , είναι και ο διευθυντής του ΠΑΣΟΚ !!!!!!! ( τυχαίο ?? ) ....το ΠΑΣΟΚ χρωστάει στο ΙΚΑ 6 μήνες τις ασφαλιστικές εισφορές !!!!! Αρα ...... ? ο Σπυρόπουλος πρέπει να βάλει φυλακή τον εαυτό του !!!!!!  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΒΥΛΑ


Ο διευθυντής πολεοδομίας Μυκόνου έλεγξε μόνος του τις 2 βίλες του και τις βρήκε νόμιμες.

Και το καλύτερο απ όλα ( για την ώρα ) το είπε ο Γιωργάκης μας , σε ξένο κανάλι φυσικά , ότι θέλει να κάνει σχολή  ΗΓΕΤΩΝ  !!!!! ( όχι απλά πολιτικών κτλ , ΗΓΕΤΩΝ )


Και εδώ ένα ακόμα δούλεμα από τους Ευρωπαίους για μας . ( και με το δίκιο τους )

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ !!!!

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

Εκλογές για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ  !!!!! Ένας υποψήφιος !!!! Κάλπες σε όλη την Ελλάδα για ένα κόμμα με ποσοστό 10%  !!!!!! ....... ( αν πάρει πάνω από 10.000 ψήφους τότε καλά να πάθουμε )

Ο παναθηναϊκός του μπάσκετ έκανε μήνυση στον Αγγελόπουλο ( πρόεδρο του ολυμπιακού μπάσκετ ) γιατί φορούσε λέει ένα μπλουζάκι που έγραφε  18 - 2   !!!!   Επειδή σ έναν προηγούμενο αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ολυμπιακού και του παναθηναϊκού ο παναθηναϊκός έριξε 18 ελεύθερες βολές έναντι 2 του ολυμπιακού σε μια 10λεπτη περίοδο !!!!!!  ( ποιος είναι χαζοτερος δεν ξέρω , αυτός που έβαλε το μπλουζάκι η αυτός που έκανε την μήνυση ? ) εδώ ο κόσμος καίγεται και το....χτενίζετε

Η εφορία κατάσχεσε 20,20 ευρό ( τόσα είχε ο άνθρωπος ) από τραπεζικό λογαριασμό κάποιου επειδή χρωστούσε κάπου 6-7.000 ευρό  !!!!!

Η Siemens !!!!! αφού τα βρήκε ( φυσικά ) με την ελληνική κυβέρνηση θα δώσει κάπου 100 εκ ευρό στην Ελλάδα και θα κάνει και σεμινάρια κατά τις διαφθοράς !!!!!!!!!!!!!!  ( να υποθέσω ότι οι εισηγητές θα είναι ο Ρωχαμης , Παλαιοκωστας και κάτι άλλοι τέτοιοι )

7.000 αστυνομικοί για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα !!!!  θα ψάχνουν τις τσάντες για γιαούρτια και αυγά !!!! ( θα παει η γιαγιουλα στο σούπερ μάρκετ να πάρει τον παππού γιαούρτι και μόλις την δουν θα της το κατασχέσουν )

....μπα δεν είμαι να γράφω , θα σπάσω και τον υπολογιστή μου και όλα. κρίμα είναι

Υ. Γ. Όπως λέει και ο Νικόλας.....μόνο ένας σεισμός μας σώζει




ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ....

ΤΑ  ΛΟΓΙΑ   ΕΙΝΑΙ    ΠΕΡΙΤΤΑ


ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ................

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο σκαμνί το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα της Χαλκιδικής - Και αστυνομικοί στο εδώλιο

Δεκάδες τόνοι καπνού, υπερσύγχρονος εξοπλισμός παρασκευής και τυποποίησης τσιγάρων, μεγάλος όγκος χαρτιού, μηχανήματα συσκευασίας και εκτύπωσης πακέτων τσιγάρων, περιείχε το παράνομο εργοστάσιο που αποκαλύφθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής κατά την έφοδο των διωκτικών αρχών και την αποκάλυψη της δράσης του πολυμελούς κυκλώματος παρασκευής και λαθρεμπορίας τσιγάρων.

Μάλιστα, για να μην κινεί τις υποψίες των περαστικών, το κύκλωμα είχε τοποθετήσει "μπάλες" με άχυρα μπροστά από το εργοστάσιο.

Την εικόνα αυτή μετέφερε στέλεχος του ΣΔΟΕ, καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης κατά την πρώτη μέρα εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου παραπέμφθηκαν να δικαστούν συνολικά 25 άτομα, ανάμεσά τους, δύο πρώην ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που φέρονται ότι είχαν ηγετικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος.

Κίνημα... αμνοεριφίων ετοιμάζουν οι κτηνοτρόφοι

Σχέδιο πώλησης αμνοεριφίων απευθείας στους καταναλωτές, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, επεξεργάζεται, εν όψει του Πάσχα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, μετά την πρωτοφανή απήχηση του «κινήματος της πατάτας», που ξεκίνησε από εθελοντική ομάδα της Πιερίας και επεκτάθηκε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Στόχος είναι τα αμνοερίφια να πωληθούν απευθείας στους καταναλωτές στην τιμή μεταξύ των 7 - 8 ευρώ, έναντι 12 -14 ευρώ που κυμάνθηκε πέρυσι η τελική τιμή.

Στο ΣτΕ για τα τέλη κυκλοφορίας στις νεκροφόρες

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν πέντε σωματεία ιδιοκτητών γραφείων τελετών και επτά κάτοχοι νεκροφόρων, ζητώντας να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η περυσινή απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία οι νεκροφόρες και τα ασθενοφόρα χαρακτηρίζονται πλέον επιβατικά αυτοκίνητα και πληρώνουν αυξημένα τέλη κυκλοφορίας.

 Μέχρι το 2011, οι νεκροφόρες υπάγονταν στην κατηγορία των επαγγελματικών ιδιωτικής χρήσης οχημάτων ειδικής κατηγορίας.

Από το τρέχον έτος, όμως, τα τέλη κυκλοφορίας των νεκροφόρων υπολογίζονται σύμφωνα με τον κυβισμό τους και την παλαιότητα του οχήματος, όπως γίνεται για τα ΙΧ αυτοκίνητα.

Για παράδειγμα -όπως αναφέρεται στην αίτηση ακύρωσης- ένας ιδιοκτήτης νεκροφόρας ο οποίος κατέβαλε 22 ευρώ το 2011 για τέλη κυκλοφορίας, τώρα κλήθηκε να πληρώσει 1.320 ευρώ, ενώ δεύτερος ιδιοκτήτης πλήρωνε 95 ευρώ και το 2012 πλήρωσε 1.100 ευρώ.

Κατάληψη αστυνομικών στο ταμείο τους

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί συνδικαλιστές αστυνομικοί έξω από το ταμείο τους (ΤΕΑΠΑΣΑ), που βρίσκεται στην οδό Βερανζέρου 48 στην Ομόνοια
 
 Έξω από το κτίριο βρίσκονται περίπου 100 άτομα, που διαμαρτύρονται για τα αποθεματικά του ταμείου.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, δήλωσε ότι δεν θα αποχωρήσουν αν δεν ενημερωθούν που πάνε τα χρήματα που παρακρατούνται κάθε μήνα από το μισθό τους.

Υ. Γ.  Στείλτε τα ΜΑΤ να τους ρίξουν δακρυγόνα