Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Καλαμάτα: Έκλεψε μελίσσια αξίας 44.000 ευρώ!

Ιδιαίτερη αδυναμία στις... μέλισσες, είχε ένας 42χρονος από τη Μεσσηνία καθώς σε διάστημα έξι ετών είχε εξαφανίσει από χωράφια 158 κυψέλες μελισσών, ιδιοκτησίας ελλήνων παραγωγών, συνολικής αξίας 44.250 €.

Σύμφωνα με το dete.gr σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη, ιδιοκτησίας του, καθώς και σε αγροτική περιοχή Τ.Δ. Αχλαδοχωρίου Μεσσηνίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 113 κυψέλες πλήρεις μελισσών, 710 άδειες κυψέλες, και 521 διάφορα εσωτερικά πλαίσια κυψελών.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

H ομάδα χάκερ LulzSec αποσύρεται!

Η δημοφιλής τις τελευταίες μέρες, από τις επιθέσεις της στα site της Sony, της Nintendo και της CIA, ομάδα χάκερ LulzSec αποσύρεται χωρίς κάποιον προφανή λόγο κι αιτία.

Η δημοφιλής ομάδα χάκερ LulzSec ανακοίνωσε μέσα από το twitter πως σταματά τη δράση της οτι μετά από 50 ημέρες, επιθέσεων στα site της Sony της Nintendo, καθώς και σε πολλές ακόμα εταιρίες αλλά και κρατικές υπηρεσίες.

Η ανακοίνωση των hacker έλεγε:

Αχαϊα: Οι συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του, τον έκαναν... ασήκωτο!

Aπίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού νεαρού Πατρινού από τους συγγενείς της αρραβωνιαστικιάς του και όλα αυτά επειδή τόλμησε να κανονίσει διακοπές μόνος του σε νησί των Κυκλάδων...

Όλα συνέβησαν - σύμφωνα με το dete.gr - την προηγούμενη Παρασκευή (24-06-2011). Ο 32χρονος Πατρινός αρραβωνιάστηκε πριν από δύο μήνες με την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία όμως, κατάγεται από την Ήπειρο αλλά ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

23/06/2011 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2011
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ




ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 21.00

ΘΕΑΤΡΟ: Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα
Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνης Λουδάρος, Άκης Σακελλαρίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Θάνος Μικρούτσικος - Χρήστος Θηβαίος

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00

ΘΕΑΤΡΟ: Φωνάζει ο κλέφτης

Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τάσος Κωστής, Γιώργος Καπουτζίδης, Γιώργος Λέφας,  Κλέλια Ρένεση, Δημήτρης Γεροδήμος, Βασίλης Μυλωνάς, Πόπη Χριστοδούλου.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00

ΘΕΑΤΡΟ: Μας πήρανε τα σώβρακα ζητάνε και τα ρέστα

Στάθης Ψάλτης, Σόφη Ζανίνου, Κώστας Ευρυπιώτης, Μιχάλης Μόσιος, Γιώργος Παπαζήσης, Βασίλης Κούκουρας, Γιάννης Παπαθανάσης, Χριστίνα Ψάλτη, Βασίλης Ζωνόρος, Ντίνος Σπυρόπουλος, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Τίσσα Βασιλάκη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Δημήτρης Σταρόβας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.00

ΘΕΑΤΡΟ: Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω
 
Σπύρος Πούλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σπύρος Σπαντίδας, Δήμητρα Στογιάννη

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 21.00

ΘΕΑΤΡΟ: Το γάλα

Άννα Βαγενά, Δημήτρης Πατσής, Βασίλης Παλαιολόγος, Ηλιάνα Αραβή



Για περισσότερες πληροφορίες και για τις παράλληλες εκδηλώσεις μπείτε στη σελίδα του Δήμου Πολύγυρου




Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο Κώστας Βαξεβάνης στοχεύει την ΑΕΠΙ

Το «κουτί της Πανδώρας» ανοίγει το ΕΣΡ, με την προσπάθεια ελέγχου της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη, πριν αυτή προβληθεί επειδή έστειλε εξώδικό  η ΑΕΠΙ.  Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε έρευνα για την ΑΕΠΙ και το καθεστώς λειτουργίας της , απευθυνόμενος και προς το φορέα. Όπως υποστηρίζει, η ΑΕΠΙ δεν απάντησε αλλά έστειλε εξώδικο προς την ΕΡΤ, το οποίο κοινοποιήθηκε στο ΕΣΡ.  Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή δεν είχε προβληθεί το ΕΣΡ κάλεσε την ΕΡΤ στο εξώδικο, να απαντήσει, ανοίγοντας το δρόμο για τον προληπτικό έλεγχο των ενημερωτικών εκπομπών!

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης υποστήριξε, ό,τι η κοινοποίηση του εγγράφου στην ΕΡΤ δεν συνιστά προληπτική λογοκρισία και πως το Συμβούλιο προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια «για να προληφθούν τα τυχόν δυσάρεστα». Δεν θέλησε να διευκρινίσει ποια είναι αυτά τα «δυσάρεστα» και ποιον αφορούν, αφού πρόκειται για μια δημοσιογραφική έρευνα που δεν έχει ολοκληρωθεί.   Είπε πως «οποιοδήποτε έγγραφο μας αποστέλλεται δεν το πετάμε στον κάδο των αχρήστων, αλλά το ψάχνουμε» και συμπλήρωσε πως δεν άνοιξαν  "φάκελο" και δεν  έκαναν "έλεγχο στη συγκεκριμένη υπόθεση». Αυτό που θα καθιστούσε προληπτική λογοκρισία, κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ, θα ήταν η απαγόρευση προβολής της εκπομπής. «Αυτό δεν το έχουμε κάνει ούτε πρόκειται να το κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Κώστας  Βαξεβάνης, πιστεύει πως  πρόκειται για «προσπάθεια άσκησης προληπτικής λογοκρισίας», και υποστηρίζει ότι «το ΕΣΡ, αφού δεν έχει προβληθεί η εκπομπή, έπρεπε να απαντήσει στην ΑΕΠΙ ότι είναι αναρμόδιο» . Σημειώνει μάλιστα πως «η χωρίς τιμωρία λειτουργία» της Αρχής  «που σπιλώνει δημοσιογράφους, δημιουργεί κλίμα αμφισβήτησή τους στα Μέσα όπου εργάζονται και καλεί τα συλλογικά όργανα του κλάδου να παρέμβουν»

Θα σταματήσει επιτέλους αυτό το αναλέητο νταβατζιλίκη από την ΑΕΠΙ;; Θα την βάλει κάποιος στην θέση της;;; Ας ελπίσουμε πως ο Βαξεβάνης δεν θα σταματήσει έτσι εύκολα με τις απειλές τους.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ , ΦΤΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ !!!

Αυτή ήταν η υπόσχεση που δόθηκε χτες στα εγκαίνια του νέου βενζινάδικου στην περιφερειακή οδό Βρασταμων Χαλκιδικής !!!!!!!!!       ( 15ο χιλιόμετρο Πολύγυρου - Ιερισσού )


Μια πολύ μεγάλη επένδυση που έγινε κόντρα στην κατάσταση την εποχής μας !

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ.......

Γεια σου ρε Γιώργο με τους ανασχηματισμούς σου !!!! Μας άφησες άφωνους πάλι !!!

Ζούμε ιστορικές στιγμές μαζί σου !!

Έκανες ότι είχες πει ότι δεν θα κάνεις , και ΔΕΝ έκανες ότι είχες πει ότι θα κάνεις !!!!

Απορώ αν πιστεύεις ότι θα ξεγελάσεις κάποιον μ αυτή την κίνηση σου !!! ??
.... άργησε , λέει , να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός καμιά ώρα γιατί δεν ήξερε που να βάλει τον Παπακωνσταντινου !!!!! τελικά τον βόλεψε στο υπουργείο περιβάλλοντος !!! μπράβο Γιώργο , κάπως έτσι γίνονται και οι ενδεκάδες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου , ποιος δεν έπαιξε , α ο ...τάδε , μπες και συ να παίξεις .

Όποιος γκρινιάξε πήρε θέση  ,  αλλά και συ ρε Παπακωνσταντινου ..... λίγο τσίπα δεν έχεις ? από δήμαρχος κλητήρας ???? από οικονομικών , στο περιβάλλοντος ? !!!!! μόνο και μόνο να λέγεσαι υπουργός ?

Μπράβο και στον κ Σαμαρά που δεν έχει περάσει άλλη πιο ψεύτικη , πιο ανίκανη κυβέρνηση τα τελευταία 30 χρόνια από την Ελλάδα , και με το ζόρι είναι λίγο πάνω το κόμμα του.

Ζήτημα να πάρουν μαζί και τα 2 μεγάλα κόμματα 40% στις επόμενες εκλογές

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

15,9% η ανεργία και 792.601 οι άνεργοι

Στο κόκκινο για άλλη μια φορά η ανεργία. Αυξάνεται ο αριθμός των πολιτών που περνάνε στην ανεργία την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε πολιτική κρίση.

Στο 15,9% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011, έναντι 14,2% του προηγούμενου τριμήνου και 11,7% του αντίστοιχου τριμήνου 2010.

Οι δυο παραιτήσεις που τάραξαν τα νερά - Οι επιστολές Φλωρίδη και Νασιώκα

'Ηταν λίγο μετά τις 12.30 ο βουλευτής Λάρισας, Εκτωρας Νασιώκας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε οτι υποβάλλει την παραίτησή του γιατί όπως είπε : "Το πολιτικό συστημα χθες αυτογελοιοποιήθηκε για άλλη μια φορά."

"Η χώρα", συνέχισε, " οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους και το μέλλον των παιδιών μας είναι μαύρο. Οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να προεύονται με γνώμονα τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα."

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έκλεβε εργαλεία από super market

Ο ανθυπαστυνόμος που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω!

Xθες το πρωί, σε κατάστημα στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 46χρονος αστυνομικός πήρε από τα ράφια του καταστήματος ένα φακό, ένα ζευγάρι κιάλια κι έναν κόφτη, και τα τοποθέτησε κάτω από τη μπλούζα του.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ωστόσο είδε τις κινήσεις του και ειδοποίησε την Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πρόστιμα ΣΔΟΕ για τα 20ευρα στο κούτελο

Λεφτά στο κούτελο; Απόδειξη. Τουλάχιστον αυτή την τακτική ακολούθησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που επέβαλε πρόστιμα σε ορχήστρα επειδή δεν έκοβε δελτίο παροχής υπηρεσιών

Το ΣΔΟΕ κατάφερε τελικά να εντοπίσει τα "λεφτά που υπάρχουν". Αποφάσισε να βάλει πρόστιμα σε κλαριντζήδες επειδή δεν έκοβαν απόδειξη για τα 20ευρα που τους έβαζαν στο κούτελο.
Το Αντάμωμα Χασιωτών στον Γάβρο Καλαμπάκας τίμησε με την παρουσία του εκτός από τους Χασιώτες και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, κόβοντας πρόστιμα στους μουσικούς της ορχήστρας, οι οποίοι και αποχώρησαν από την εκδήλωση.

Ένας κλαριντζής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το trikalanews, εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο Δημαρχείο Καλαμπάκας για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Οργισμένος από το περιστατικό, απαιτούσε να του δώσουν εξηγήσεις αναφορικά με το λόγο για τον οποίο έπρεπε να πληρώσει ο ίδιος για τα 20ευρα στο κούτελο και όχι η Δημοτική Αρχή που ήταν υπεύθυνη για την εκδήλωση.

Μετά το "ντου" του κλαριντζή στο δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, Δημήτρης Σακελλαρίου, του παρείχε έγγραφο με το οποίο νομιμοποιούνταν η παρουσία της ορχήστρας στο Αντάμωμα μετά από πρόσκληση του Δήμου.

ΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χορευτες και οργανοπαίκτες, Σύλλογοι, Πολιτιστικοί φορείς φορέσανε τις φορεσιές τους, πηρανε τα όργανά τους και στις 6 Ιουνιου στήσανε ένα κυκλωτικό χορό διαμαρτυρίας γύρω από τον Λευκό Πύργο.

Η ελληνική παράδοση ζωντανή, φορέας της ιστορίας και ψυχή του λαού μας, συμμετέχει, στηρίζει και εμψυχώνει τον σύγχρονο Έλληνα στις δύσκολες στιγμές του. Έτσι όπως έκαναν πάντα οι Έλληνες σε χαρές και λύπες .

" ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΩΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ."




Η ημέρα που άλλαξε το Ελληνικό μπάσκετ

Πριν από ακριβώς 24 χρόνια η παρέα του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φασούλα και των άλλων παιδιών ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε κάθε λογική και έβγαλε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους.

Όσο χρόνια κι αν περάσουν, όσες επιτυχίες και να έρθουν, το ελληνικό μπάσκετ θα θυμάται πάντα την 14η Ιουνίου του 1987. Τότε που ο Έλληνας άρχισε να μαθαίνει ότι υπάρχει και άθλημα που παίζεται με τα χέρια και με πορτοκαλί μπάλα.

Ο Νίκος Γκάλης έβαζε τη μπάλα στο καλάθι με 1000 τρόπους, ο Γιαννάκης έπαιζε άμυνα ακόμη και πάνω στον γίγαντα Τσατσένκο, ο Παναγιώτης Φασούλας σκέπαζε τα καλάθια και ο Φάνης Χριστοδούλου αποδείκνυε ότι ήταν από τους πλέον ολοκληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Ο ήρωας όμως του τελικού ήταν άλλος. Ο τίμιος γίγαντας. Ο Αργύρης Καμπούρης με τις δύο εύστοχες βολές στην παράταση έστειλε στον έβδομο ουρανό τους 'Ελληνες. Η γιορτή ξεκίνησε στο ΣΕΦ αλλά συνεχίστηκε όλο το βράδυ στις πλατείες της Ελλάδας.



Ας θυμηθούμε την εκπληκτική πορεία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Κρήτη: Κτηνοτρόφοι ''καθίζουν στο σκαμνί'' την Daily Telegraph!

Αποζημιώσεις διεκδικούν οι Κρητικοί που σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας παρουσιάζονται ως "βαρόνοι των ναρκωτικών"...

Την τιμή τους στα δικαστήρια υπερασπίζονται οι τέσσερις από τους πέντε Κρητικούς (ο πέμπτος απεβίωσε) που είδαν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph, ως "βαρόνοι των ναρκωτικών" και "μαφιόζοι των Ζωνιανών"!

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σε δίκη παραπέμπονται ο εκδότης της εφημερίδας και ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος Colin Freeman-γνωστός πολεμικός ανταποκριτής - με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των πέντε κτηνοτρόφων από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

Στην επίμαχη φωτογραφία πάντως, οι πέντε κτηνοτρόφοι έχουν καθίσει στα σκαλιά του Ηρώου, ενώ είχαν βρεθεί στην περιοχή, ως προσκεκλημένοι στο γάμο του γιου ιδιοκτήτη τυροκομείου στα Ζωνιανά...

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο πρωθυπουργός έχει γενέθλια του Αγίου Μνημονίου!

Σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου θα συμπληρώσει τα 59 του χρόνια.
Τα γενέθλιά του είναι στις 16 Ιουνίου και η μοίρα έπαιξε ένα παράξενο και απίστευτο παιχνίδι στον Έλληνα πρωθυπουργό καθώς την ημέρα εκείνη η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των οσίων "Τύχωνος και Μνημονίου"!
Όσο και αν ακούγεται σαν πικρόχολο αστείο, την ημέρα των γενεθλίων του Γιώργου Παπανδρέου η Ορθόδοξη Εκκλησία...
γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Μνημονίου!

Ο Άγιος Μνημόνιος ήταν Επίσκοπος Αμαθούντος της Κύπρου κατά το πρώτο ήμισυ του 4ου αιώνος μ.Χ., ενώ λεπτομέρειες για αυτόν δεν είναι γνωστές, καθώς μια αναφορά γίνεται μόνο από τον Άγιο Τύχωνα, διάδοχό του στην επισκοπή και συνεορτάζοντα την ίδια ημέρα.

Βοιωτία: Έκλεβαν δημόσιο χρήμα με... φανταστικές μετακινήσεις νεφροπαθών!

Απροσδιόριστο παραμένει, μέχρι στιγμής, το μέγεθος της απάτης, που υπέστη το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από κύκλωμα επιτηδείων, οι οποίοι, με τη συνδρομή επίορκων υπαλλήλων του Ιδρύματος...

απομυζούσαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για δήθεν δαπάνες μετακίνησης νεφροπαθών. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ζημία του Ιδρύματος ανέρχεται στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σημειώνει ότι η απάτη αποκαλύφθηκε με την αξιοποίηση των δεδομένων του πληροφοριακού συστήματος, σε συνδυασμό με τακτικούς και στοχευμένους ελέγχους.

Θεσσαλονίκη: Ο Μίκης στην Αριστοτέλους - ''Είμαι αληθινός Έλληνας''!

''Πιθανώς να έχω αλτσχάιμερ -όπως ισχυρίζονται μερικοί- και γι’ αυτό ίσως νοιώθω την ανάγκη να πάρω τη μαγκούρα μου και να πάω εκεί, στη φωλιά του λύκου, που συνεδριάζουν τα νέα μας αφεντικά, για να τους δείξω ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες'', είπε μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης...

«Σερφάρει» ξανά ο 18χρονος χάκερ – Ελεύθερος με όρους

"Ποιό χάκινγκ; δεν έκανα εγώ χάκινγκ!" απαντά σε όσους τον ρωτούν ο 18χρονος που έκανε... άνω-κάτω ακόμη και το FBI! Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του δυο φορές το μήνα και εγγύηση 5.000€ επιβλήθηκαν στον 18χρονο χάκερ. 

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού Οlympic Air και Aegean

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού έχουν τεθεί τα δρομολογια των αεροπορικών εταιρειών Olympic Air και Aegean Airlines.

Ειδικότερα, εξετάζεται η επαναδραστηριοποίηση της Olympic Air σε γραμμές εσωτερικού, όπως για παράδειγμα στις γραμμές Αθήνα-Κέρκυρα και Αθήνα-Αλεξανδρούπολη όπου σταμάτησε να πηγαίνει η Aegean Airlines, αλλά και η διακοπή των δρομολογίων της Olympic Air σε γραμμές εξωτερικού, όπως για παράδειγμα Αθήνα-Λονδίνο και Αθήνα-Παρίσι, όπου άρχισε να εκτελεί δρομολογια ηAegean Airlines.
 

Ο τερματοφύλακας βιάστηκε να... πανηγυρίσει

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε. Και έχουν απόλυτα δίκαιο. Ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας μάλλον βιάστηκε να γελάσει και να πανηγυρίσει. Δείτε το βίντεο.

24ωρη απεργία των τεχνικών και σήμερα- Χωρίς δελτία και εκπομπές τα ιδιωτικά κανάλια

Συνεχίζουν την απεργία και σήμερα oi τεχνικοί στους ιδιωτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Μεταδίδουν κανονικά η δημόσια τηλεόραση και ο ΣΚΑΪ. Τι είπε ο Γιώργος Δεληκάρης, ο Πρόεδρος της ΕΤΙΤΑ.

Διαβάστε την ανακοίνωση:


24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
από ώρα 06.00 π.μ. της Παρασκευής 10 Ιουνίου έως ώρα 06.00 π.μ. του Σαββάτου 11 Ιουνίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας

απαιτούμε:

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ποιός είναι ο έλληνας σταρ των χάκερ - Μπράβο από το FBI στους έλληνες αστυνομικούς

- Ποιός είναι ο 18χρονος Αλέξανδρος - Γιατί εγκατέλειψε το σχολείο
- Τι βρέθηκε στο "στρατηγείο" του
- Τι ζήτησε από τους αστυνομικούς

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να εντοπίσουν οι έλληνες αστυνομικοί τα ίχνη του χάκερ που είχε αναστατώσει FBI και Interpol. Και στήθηκε μια επιχείριση - αστραπή η οποία εκτελέστηκε άψογα και έτσι ο επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του έπιασαν το έξυπνο πουλί από τη μύτη...

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Πέμπτη ο Μικης Θεοδωράκης θα μιλήσει στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία αυτή θυμήθηκα την συνέντευξη που είχε δώσει στον Παπαδάκη πριν λίγες μέρες.

Αξίζει να την δείτε.

Περίπου στο τρίτο λεπτό , λέει ότι αυτή η κατάσταση τώρα είναι χειρότερη από την χούντα !!!!!! και αυτό το λέει κάποιος που τον κυνήγησαν πάρα πολύ την περίοδο της επταετίας

http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=e90_i_ydqz3o0%3D

Υ. Γ. Πριν ξεκινήσει το βίντεο δυστυχώς θα δείτε και μια σπαστική διαφήμιση

ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ??? !!!!

Ρε τα παιδιά ? !!!! 8 ώρες υπουργικό συμβούλιο !!!! μήπως άρχισαν να καταλαβαίνουν τι γίνετε ???
μήπως με το κυνήγι που τρώνε όπου βρεθούν ( την Νταλάρα χτες την φυγάδευσαν με μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ ) κατάλαβαν ότι υπάρχει και κόσμος εκτός των δικών τους κύκλων και έχει φτάσει σε απόγνωση ??

Μόνο ο Γιωργάκης είναι στον κόσμο του !!!

θέλει λέει δημοψήφισμα ................ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ  ??? μήπως άργησες λίγο ?
Και τι θα ρωτάει το δημοψήφισμα άραγε ???

Για βάλε και μια ερώτηση 

'' Είναι ο πρωθυπουργός σας στην άκρη ενός γκρεμού , τι θα κάνετε ? ''

Α. θα τον κρατήσετε να μην πέσει ?
Β. θα τον σπρώξτε απλά να πέσει ?
Γ. θα τον σπρώξτε με μισός να πέσει να παει στο διάολο ?

Μάντης δεν είμαι , αλλά βλέπω το αποτέλεσμα

Α  0%
Β  0%
Γ  100 %

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μόνο οι πεθαμένοι δεν βγήκαν στους δρόμους ακόμα. Κουράγιο Γιωργάκη και θα τους σηκώσεις και αυτούς

Κατάληψη στα κεντρικά του ΙΚΑ από ΑΜΕΑ - Τους αύξησαν την συμμετοχή στα τεχνητά μέλη

"Για να σας δω, να ανοίξετε την είσοδο", τους είπε ο διοικητής αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.

Οι καταληψίες ζητούν να μην κοπούν τα προνοιακά επιδόματα.

Ζητούν επίσης να μην εφαρμοσθεί το μέτρο της αύξησης της συμμετοχής τους στα τεχνητά μέλη η οποία ήταν μέχρι σήμερα στο 25% και πάει στο 50%!

 

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένοι" από όλη την Ελλάδα σήμερα στο Σύνταγμα

Με πλοία, τρένα και λεωφορεία θα φτάσουν στην Αθήνα και αναμένεται να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα της Αγανάκτησης.

Με λεωφορεία, πλοία και τρένα ετοιμάζονται οι Αγανακτισμένοι για το ραντεβού τους την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ξεπεράσουν κατά πολύ τις 100.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη Κυριακή.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου της Θεσσαλονίκης έγινε 30 χρονών!

Εορταστική, επετειακή η φετινή διοργάνωση ορίστηκε για το δεκαπενθήμερο από 3 ως 19 Ιουνίου.

Στα εκθετήρια του Φεστιβάλ στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης φιλοξενούνται 300 και πλέον εκδοτικοί οίκοι με 30.000 και πλέον τίτλους βιβλίων από την ελληνική και ξένη βιβλιοπαραγωγή. Αξίζει να αναφέρουμε πως η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και τον Κώστα Βάρναλη.

Συνταξιούχος δασκάλα δώρισε 17 αλεξίσφαιρα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Για μια ακόμη φορά η δασκάλα "με τη χρυσή καρδιά", όπως την αποκαλούν, Παναγιώτα Σταμπουλή, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Αστυνομικό Σώμα.

Η συνταξιούχος βραβεύτηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής για τη δωρεά 17 αλεξίσφαιρων γιλέκων στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κυρία Σταμπούλη πριν από μερικούς μήνες είχε δωρίσει ένα όχημα για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη ενώ στο παρελθόν, είχε δωρίσει όχημα και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κασσάνδρας καθώς και εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, αλλά και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Β. Ελλάδας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Χαλκιδικής Κωνσταντίνος Παπουτσής της απένειμε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος, ως ένδειξη των ευχαριστιών για τη συνολική προσφορά της.

Βοργιάς: Βρήκαν τρόπο να παραγράψουν αδικήματα

Σύμφωνα με τον πρώην διαιτητή, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκλεισε προκειμένου να παραγραφούν συγκεκριμένα αδικήματα, δηλαδή οι πλαστές ενημερότητες των ομάδων. Κούγιας: Σίγουρα στημένο το ΠΑΣ-Καστοριά!

Ο Σωτήρης Βοργιά, μιλώντας στoν ραδιοφωνικό σταθμό "FM 100" , επεσήμανε επίσης, πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας ψεύδονται αναφορικά με τις απειλές για τη ζωή τους.

Πλημμύρισαν τα Νέα Μουδανιά

ολλά προβλήματα, προκάλεσε στην πόλη των Ν.Μουδανιών, η δυνατή νεροποντή που ξέσπασε στις 12 το μεσημέρι και μετέτρεψε πολλούς δρόμους στην δυτική πλευρά σε... ποτάμια!

Δέκα λεπτά δυνατής βροχής ήταν αρκετά για να πλημμυρίσουν σπίτια και καταστήματα.

Πολλά αυτοκίνητα σύμφωνα με το halkidikinews.gr έσβησαν μέσα στους δρόμους και η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολίες.

Στο μεταξύ, έντονες βροχοπτώσεις ξέσπασαν και στην περιοχή της Σιθωνίας.

Στην Τορώνη και στο Πόρτο Κουφό πλημμύρισαν ενοικιαζόμενα δωμάτια και οικόπεδα, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή της Ομαδας Πυροσβεστων Εθελοντων "Δραγουντελι".

Χυτήρης: Από τους 3.100 εργαζόμενους στην ΕΡΤ θα μείνουν 2.000

Ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ για μια δημόσια τηλεόραση που πρέπει να γίνει "νοικοκυρεμένη".

"Δεν θα υπάρχουν προσλήψεις. Κάθε χρόνο φεύγουν σε σύνταξη από την τηλεόραση αρκετοί και ταυτόχρονα, οι συμβασιούχοι οι οποίοι εισέρχονται θα είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που εισέρχονταν μέχρι τώρα. Άλλες απολύσεις, όχι... Θα συρρικνωθεί όμως ο αριθμός των εργαζομένων. Είναι τώρα 3.100, νομίζω ότι με 2.000 η ΕΡΤ μπορεί να κάνει τη δουλειά της", είπε.

Όπως διευκίνισε ο κύριος Χυτήρης για τη δημόσια τηλεόραση:
"Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει η ΝΕΤ, η ΕΤ1 και η ΕΤ3... Όμως υπάρχει περιθώριο, το 2015 να έχουμε μια τηλεόραση η οποία θα είναι νοικοκυρεμένη...Πρέπει να συρρικνωθεί στο σημείο που μπορεί να συρρικνωθεί και να είναι πιο αποτελεσματική..."

Ισραηλινοί διαδήλωσαν υπέρ της ίδρυσης παλαιστινιακού κράτους

Χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωσαν, στο Τελ Αβίβ, με την άδεια των αρχών, κατά της κατοχής των Παλαιστινιακών εδαφών, επ' ευκαιρία της 44ης επετείου από την κατάκτησή τους με στρατιωτικά μέσα.

Στη διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν κι Αραβες πολίτες του Ισραήλ, ζητήθηκε "να ιδρυθεί ένα παλαιστινιακό κράτος προς το συμφέρον του Ισραήλ, με διεθνή όρια αυτά της 4ης Ιουνίου του 1967".

"Ο Νετανιάχου μάς σύρει στην καταστροφή", "Ισραήλ, Παλαιστίνη, δύο κράτη, δύο λαοί", "Αλληλεγγύη με τους Παλαιστίνιους", φώναζαν οι διαδηλωτές, ενώ ευδιάκριτα ήταν πανό με γελοιογραφία, η οποία παριστάνει τον πρωθυπουργό, Μπένιαμιν Νετανιάχου, να τραγουδά με σιγανή φωνή.

Στη Βηθλεέμ, κοντά στο χώρο σημείου στρατιωτικού ελέγχου απ το Ισραήλ, πολλοί Χριστιανοί τέλεσαν σήμερα τη Θεία λειτουργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιά την παρατεινόμενη ισραηλινή κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών,φωνάζοντας : "Ειρήνη και Δικαιοσύνη".

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεθεί σε συναγερμό επειδή την Κυριακή προβλέπεται να γίνουν απ' τους Παλαιστίνιους διαδηλώσεις γιά την "Naksa", την ήττα των Αράβων στον "Πόλεμο των έξι ημερών" τον Ιούνιο του 1967.

Ετσι, ενισχύθηκαν ήδη οι ισραηλινές δυνάμεις κοντά στα σύνορα του Λιβάνου, στα Υψώματα του Γκολάν, στα όρια με τη Δυτική Οχθη και την Λωρίδα της Γάζας.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Άγγλος πουλάει τη… βούλα του πέναλτι έναντι 999.950 ευρώ!

Ο Άγγλος Έντι Μάξουελ ξήλωσε το χορτάρι με την άσπρη βούλα του πέναλτι από το γήπεδο της Μπλάκμπερν και είναι έτοιμος να το πουλήσει αντί 999.950 ευρώ! Το συγκεκριμένο σημείο έχει ιστορική αξία, καθώς από εκεί ευστόχησε ο Γουέιν Ρούνεϊ την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και χάρισε και μαθηματικά το 19ο πρωτάθλημά της στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Με δεδομένο ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Μπλάκμπερν («Ίγουντ Παρκ») θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες, ο Μάξουελ πήρε άδεια από τη διοίκηση της ομάδας και ξήλωσε το συγκεκριμένο σημείο, με σκοπό αρχικά να το κρατήσει. Όμως, στη συνέχεια το έβαλε σε πλειστηριασμό στην πιο γνωστή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και μέσα σε λίγες ώρες είδε απίστευτη ζήτηση από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ο πλειστηριασμός έχει φτάσει την τιμή του χόρτου στις 999.950 λίρες, κάτι που δεν μπορεί να πιστέψει ούτε ο Μάξουελ: «Αρχικά σκέφτηκα να πάρω το σημείο το κέντρου του γηπέδου για να προκαλέσω το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας μου αλλά όταν ήρθε η εξέλιξη αυτή με την Γιουνάιτεντ αποφάσισα να πάρω το σημείο του πέναλτι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχει τέτοια ζήτηση», τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα θα τα δαπανήσει για να ενισχύσει την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής του.

Άγρια επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου με πέτρες, αυγά και γιαούρτια - Είναι εγκλωβισμένος σε κτίριο στην Αργυρούπολη

- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι εγκλωβισμένος μέσα στα ΚΑΠΗ Αργυρουπόλεως
- Από το έξαλλο πλήθος τον χωρίζει μία διμοιρία των ΜΑΤ
- Έχουν βάλει μαξιλάρια στα παράθυρα για να προστατευτούν από τις πέτρες που πετιούνται

Αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μία ομάδα περίπου 60-70 ανθρώπων τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αλλά και να του πετούν πέτρες, αυγά και γιαούρτια.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.....

Έγγραφο αποκάλυψη! 46.319 ευρώ για κινητά στο πολιτικό γραφείο Πάγκαλου

Mετά το μαζί τα φάγαμε μπορεί τώρα να ακούσουν οι Έλληνες και το "μαζί τα λέγαμε".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος συχνά έχει έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με διάφορες κοινωνικές ομάδες,με πρώτη απ΄ όλες τους στρατιωτικούς. Οι ατάκες του περί αντιπαραγωγικών στρατιωτικών και ότι όλοι μαζί τα φάγαμε τον έχουν κάνει κόκκινο πανί .

Απ΄ αυτή την άποψη προκαλεί εντύπωση το έγγραφο που έφθασε στα χέρια μας με τη πίστωση που εγκρίθηκε για τους λογαριασμούς κινητών τηλεφώνων μόνο στο Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου. 46.319 ευρώ είναι το ποσό που αναγράφεται στο έγγραφο και χωρίς αμφιβολία προκαλεί τις ημέρες που ζούμε.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Onalert.gr

Γεώργιος Σουρῆς - Ποιήματα

Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το Εθνικό φασκελόμετρο

Ένα απίστευτο παιχνίδι έχει βγει εδώ και λίγη ώρα στην ιστοσελίδα www.vouleftis.gr  Όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα, μπορούν απλά να ρίξουν μια μούτζα στη Βουλή ή μια διπλή μούτζα. Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει ένας μετρητής που μετρά συνολικά τα φασκελώματα, αλλά και τις μούτζες του κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, υποβιβάστηκε ο Ηρακλής!

Απορρίφθηκε η έφεση του “Γηραιού” κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την υπόθεση της πλαστής ενημερότητας και έτσι οι Θεσσαλονικείς καταλαμβάνουν την 16η και τελευταία θέση της βαθμολογίας. Παραμένει στην κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης ως 13ος του βαθμολογικού πίνακα.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τους Αρκάδες, οι οποίοι θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν, αντίθετα με τον Γηραιό που υποβιβάζεται οριστικά στη Football League.

Μας δίνανε 250 δισ. € και τα αρνηθήκαμε!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το...
μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Θεσσαλονίκη: Πιν νικ στο κέντρο της πόλης!

Σε ένα τεράστιο χώρο αναψυχής μεταμορφώθηκε σήμερα η πλατεία Αριστοτέλους.

Ένα μεγάλο τμήμα της πλατείας καλύφθηκε με χλοοτάπητα και οι Θεσσαλονικείς που βρέθηκενα εκεί έπαιξαν τάβλι, κουτσό, βόλεϊ, ρακέτες, σχοινάκι και μήλα, με τη συνοδεία μουσικής.

Η δράση διοργανώθηκε από την αντιδημαρχία Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντών, στο πλαίσιο της γνωστοποίησης και ενίσχυσης της υποψηφιότητας της Θεσσαλονίκης για τη διεκδίκηση της "Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014".

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όσοι συμμετείχαν στο πικ νικ έχουν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους κομμάτια του χλοοτάπητα και να το τοποθετήσουν στις γειτονιές τους.

Υ. Γ. Καλή κίνηση , δεν λέω , άλλα στο τέλος βλέπω να τρώνε το χόρτο , αντι για πικ νικ θα είναι βοσκή 

ΑΧ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ......

Οργισμένος και ταπεινωμένος ο Πάγκαλος για τους Αγανακτισμένους

Κάποιοι, τόνισε ο κ. Πάγκαλος, θα έπρεπε να έχουν την ευθύνη γι' αυτά που γίνονται, επιρρίπτοντας, εμμέσως αλλά σαφέστατα, την ευθύνη αυτή στους "διοργανωτές".

Εξόχως ταπεινωμένος και εξοργισμένος ως έλληνας πολίτης δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βλέποντας τους βουλευτές το βράδυ της Τρίτης να αποχωρούν από τον Εθνικό Κήπο μιας και η έξοδος της Βουλής είχε αποκλειστεί από χιλιάδες "Αγανακτισμένους".

Πρόσθεσε ότι η εντύπωση ήταν ότι αυτό που γίνεται στο Σύνταγμα είναι κάτι ανωτάτου επιπέδου, αλλά έφερε τη χθεσινή 'παραφυάδα', η οποία πρέπει να αποδοκιμαστεί. Αλλιώς θα μπαίνουμε στη Βουλή ελεγχόμενοι από αυτούς που θα είναι στην πόρτα και θα επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον βουλευτή τους αρέσει, είπε.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι οι "αγανακτισμένοι" δεν έχουν εκπροσώπους για να του μεταφέρουν το κλίμα και ότι ο ίδιος συνομιλεί με πολλούς γνωστούς του.

Κατηγόρησε όσους προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν προηγούμενες δηλώσεις του για να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα. Και σημείωσε ότι ένα αυθόρμητο και συμπαθές κίνημα, όπως αυτό, ή θα αποκτήσει έναν πολιτικό στόχο ή θα αποσυντεθεί.

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους δημοσιογράφους να σκεφθούν τι θα γινόταν, αν η κυβέρνηση έκλεινε τα γραφεία της και θα έπρεπε να αποφασίσει για το τι θα γίνει η συνέλευση του Συντάγματος.

Υ. Γ. Θα έρθει η ώρα που θα σας λιντσάρουν κιόλας κ. Πάγκαλε , αλλά ακόμα και τότε θα τους βγάλεις την ψυχή , τόσος που είσαι !!!!!

Νέες ανακλήσεις αυτοκινήτων από την Toyota

Η Τoyota ανακαλεί περισσότερα από 100.000 υβριδικά Prius εξαιτίας ενός προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ανακαλέσει 105.784 υβριδικά αυτοκίνητα Prius στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες εξαιτίας ενός προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης.
 
Η Toyota εξήγησε ότι πρόκειται να αντικατασταθεί ένα παξιμάδι που μπορεί να χαλαρώσει αφού το τιμόνι στρίψει πολλές φορές και με δύναμη εντελώς δεξιά.
 
Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα που κατασκευάστηκαν κατά το διάστημα 1997-2003, συμπεριλαμβανομένων 47.784 αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ, 1.200 στη Βρετανία και 800 στη Γερμανία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.
 
Στην Ιαπωνία, η Toyota δέχτηκε 28 καταγγελίες για το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία δεν γνωρίζει να έχουν σημειωθεί τραυματισμοί εξαιτίας του προβλήματος, είπε η ίδια.
 
Η εταιρία ερευνά το κατά πόσο έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε άλλη χώρα.
 
Η Toyota ανακάλεσε επίσης και 22.000 μοντέλα iQ εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα των φρένων, που πουλήθηκαν στην Ιαπωνία και 12.000 στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας.