Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τσαγκάρης υπνώτισε τους υπαλλήλους του

Ένας τσαγκάρης από τη Βρετανία υπνώτισε τους υπαλλήλους του, για να μην κρυώνουν!

Ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παπουτσιών, επέμενε να κρατά τις πόρτες του καταστήματος ανοιχτές για να φεύγουν οι αναθυμιάσεις από τις κόλλες που χρησιμοποιούσαν οι τεχνίτες του. Η θερμοκρασία στο Bromsgrove του Worcestershire όμως έπεφτε στους 13 βαθμούς Κελσίου και οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν ότι κρυώνουν.

Αρχικά αγόρασε στον καθένα παλτό, αλλά η λύση αυτή δεν ήταν η κατάλληλη.Ο κ. Connellan, λοιπόν επιστράτευσε τον υπνωτιστή James Kerwin, ο οποίος χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να κάνει τους εργαζόμενους να πετάξουν τα ρούχα τους από τη... ζέστη.

Όπως δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα, αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός στην ιδέα του υπνωτισμού, μόλις είδε όμως τους υπαλλήλους του να μένουν με τα κοντομάνικα και να τους ενοχλεί η … ζέστη, άλλαξε γνώμη.

Ο υπνωτιστής ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι μπορούν να επαναπρογραμματιστούν, όπως και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μπορούν να εκπαιδευτούν κατάλληλα, ώστε να σκέφτονται με άλλο τρόπο το τι αισθάνονται.

  «Μια ζωή είχα κρύα χέρια. Αλλά όχι πια», υποστήριξε ένας από τους υπαλλήλους, o οποίος είπε  οτι πλέον δεν κρυώνει καθόλου και όχι μόνο στη δουλειά.

Καταργείται η χωροφυλακή - Ιδρύεται γραφείο κατά της αστυνομικής βίας

Διαβάστε τι προβλέπει το νομοσχέδιο του Χ. Παπουτσή που πέρασε από το υπουργικό Συμβούλιο.

Καταργείται η Ελληνική Αγροφυλακή και οι αρμοδιότητές της μεταφέρονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και κλιματικής Αλλαγής ενώ θα ασκούνται πλέον από τις τοπικές δασικές υπηρεσίες. Αυτό προβλέπεται από το νομοσχέδιο το οποίο παρουσίασε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμα την σύσταση και λειτουργία ειδικής υπηρεσίας αντιμετώπισης περιστατικών Αυθαιρεσίας με δράστες μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας. Με το νομοσχέδιο ρυθμίζονται τα θέματα των εποχικών πυροσβεστών, σύμφωνα και με την εξαγγελία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ασύλληπτες καταγγελίες - Ξάδελφος της συζύγου του Κ.Καραμανλή "έλυνε και έδενε" σε οργανισμό

- Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως ο κ. Παζαΐτης έκανε προσλήψεις παράνομες προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ
- Μεταξύ των προσλήψεων η κόρη του τότε υφυπουργού Οικονομίας κ. Μπούρα
- Καταγγελίες και για ύποπτες συμβάσεις με διαφημιστικές συμφερόντων πρώην υπουργού
- Μιλούν και για παράνομες απολύσεις και για κακοδιαχείριση

Παράνομες προσλήψεις και καταχρήσεις επί διοίκησης Δημητρίου Παζαϊτη στο Invest In Greece καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στον οργανισμό αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θητεία του κ. Παζαϊτη έχει λήξει από τον Απρίλιο του 2010.

Πέθανε το μοντέλο που έγινε γνωστό εξαιτίας της νευρικής ανορεξίας

Η Ιζαμπέλ Καρό έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από τις γυμνές φωτογραφίες του διάσημου Ολιβιέρο Τοσκάνι όπου φαινόταν το εξαιρετικά αδύνατο σώμα της.

Πέθανε στις 17 Νοεμβρίου σε ηλικία μόλις 28 χρόνων η Γαλλίδα μανεκέν και ηθοποιός Ιζαμπέλ Καρό που πριν τρία χρόνια είχε φωτογραφηθεί γυμνή στην μεγάλη καμπάνια κατά της ανορεξίας, ασθένεια από την οποία έπασχε και η ίδια, σύμφωνα με την ελβετική ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα "20 Λεπτά".

Αρκαδία: Μαλλιά κουβάρια στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γορτυνίας!



Σκηνές απείρου κάλλους στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γορτυνίας - ''Άντε να χαθείτε'' είπε ο Δεσπότης Ιερεμίας... (δείτε το βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν κατά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Γορτυνίας, όταν σύμβουλος που πρόσκειται στο ΚΚΕ ζήτησε να γίνει πολιτικός όρκος. Πυρ και μανία έγινε ο μητροπολίτης της περιοχής, που έφτασε στο σημείο να ρίξει και... κατάρες!

Καλώς ήρθατε στο... “Έμφραγμα”

Θέλετε να φάτε δωρεάν και να σας έρθει ένα... έμφραγμα; Τότε πρέπει να έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φάτε τζάμπα γευστικούς πειρασμούς που θα σας στείλουν αδιάβαστους!

Οι πελάτες του εστιατορίου «Έμφραγμα» έχουν πλέον τη δυνατότητα να τρώνε δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι ζυγίζουν πάνω από 158 κιλά! Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του προσέλαβαν τον βάρους 273 κιλών Μπλερ Ρίβερ για να διαφημίσει την προσφορά με σλόγκαν «Πεθαίνω για τέτοιες γεύσεις».

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΒΙΝΤΕΟ



Σάλος για τον ανασφάλιστο εργάτη που πέθανε στο υπ. Εργασίας

Σιγά μωρέ τον σάλο , απλά ο άνθρωπος πήγε λίγο πρωί και μέχρι να ανοίξουν τα γραφεία να ασφαλιστεί είπε να καθαρίσει κάνα τζάμι.


Με το που άνοιγαν τα γραφεία θα πήγαινε αμέσως


Αν και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο εργολάβος ( δεν πρόκειται άλλα λέμε.... ) που ανέλαβε το έργο γιατί ο αιγύπτιος μάλλον πήγε εθελοντικά εκεί και δεν τον είχε στην δουλέψει του ο εργολάβος , οπότε δεν φέρει καμία ευθύνη.


Έχει ξεφύγει η κατάσταση και δεν μαζεύεται με τίποτα. Τώρα  αυτό , παλιότερα ο άλλος ήταν υπουργός εργασίας και είχε να δουλεύουν ανασφάλιστοι εργάτες , είχε άδεια για αναψυκτήριο ενώ την είχε κάνει Βιλάρα.


Τέλος πάντων , εγώ όλα αυτά μ αρέσουν , το ξανάπαμε , αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό , απόλαυσε τον !!!! Ε εγώ τα απολαμβάνω όλα αυτά


ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  και ΕΔΩ η λύση

Γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες στο όριο της... φτώχειας!

Δύο στους τρεις Έλληνες βρίσκονται κάτω από το αφορολόγητο όριο (!), σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν στην εφορία.

Συγκεκριμένα, 5.348.005 άτομα (από τα 8.342.160 που κατέθεσαν φορολογικές δηλώσεις) εμφάνισαν εισόδημα, στο οποίο δεν αναλογεί φόρος ούτε ένα ευρώ!!!

Η ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους δήλωσαν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ το 50%, ενώ από υπόλοιπους φορολογούμενους (κυρίως ελεύθερους επαγγελματίες) το 80% δήλωσε κάτω από 10.000 ετήσιο εισόδημα για το 2009!

Όπως φαίνεται από την ανάλυση των στοιχείων η φοροδιαφυγή βρίσκεται στα «φόρτε» της, ενώ τα βάρη της οικονομίας επωμίζονται μισθωτοί και συνταξιούχοι. Η συμμετοχή των μισθωτών αυξήθηκε κατά 47,9% και των συνταξιούχων κατά 52,6%.

Αντίθετα, επιχειρήσεις και λοιπά νομικά πρόσωπα κατέβαλλαν φόρους 4,05 δις ευρώ έναντι 4,71 δις ευρώ που κατέβαλλαν τον προηγούμενο χρόνο.

Αποτέλεσμα; Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι πλήρωσαν συνολικούς φόρους εισοδήματος 6,93 δις ευρώ και οι υπόλοιπες κατηγορίες 2,19 δις ευρώ. Λιγότερα από τα μισά…

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ανελέητο ξύλο σε διαιτητή!



Το πνεύμα των Χριστουγέννων μάλλον δεν άγγιξε καθόλου τους θεατές στον αγώνα Nakhon Pathom-Sisaket για το πρωτάθλημα Ταϊλάνδης, καθώς μετά από λάθος απόφαση του διαιτητή εισέβαλαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, ενώ κάποιος έβγαλε και πιστόλι.

Αιτία στάθηκε η απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει παίκτη των γηπεδούχων. Εξαγριωμένοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο διακόπτοντας το ματς και χτύπησαν ανελέητα τον διαιτητή, με τους αστυνομικούς από την πλευρά τους να αδυνατούν να τον προστατέψουν λόγω του μεγάλου όγκου του πλήθους που ήταν στο χορτάρι.

Πέρα από τον διαιτητή, αμέτρητα χτυπήματα δέχτηκαν και οι βοηθοί του, ενώ η κατάσταση πήγε να εκτραχυνθεί ακόμα περισσότερο όταν εξαγριωμένος οπαδός τράβηξε όπλο εντός γηπέδου, ευτυχώς όμως δεν το χρησιμοποίησε.

Πρωταθλήτρια στην γραφειοκρατία η Ελλάδα - Διπλάσιος κόπος και χρήματα για μία νέα εταιρεία

Η σύσταση μιας νέας εταιρίας στην Ελλάδα απαιτεί 15 μέρες και 1.101 ευρώ, όταν ο αντίστοιχος μέσος χρόνος στην Ε.Ε. είναι 8 ημέρες.

"Η πρόοδος σχετικά με το μέσο όρο και το κόστος για την έναρξη μιας εταιρίας περιορισμένης ευθύνης παραμένει ασθενική στην Ελλάδα", δήλωσε ο Επίτροπος για θέματα Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας, κ. A. Ταγιάνι, μετά από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Γ. Παπανικολάου.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πέταξαν χαρτί υγείας στην Άννα Βίσση την ώρα που τραγουδούσε!

Έξαλλη η Άννα Βίσση. Κάποιος πελάτης της πέταξε χαρτί υγείας την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή.

Αυτό ήταν κάτι που η Άννα Βίσση δεν το περίμενε. Χθες το βράδυ κι ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Αθηνών Αρένα κάποιος πελάτης της πέταξε ένα ρολό χαρτί υγείας.

Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη μία τόσο προσβλητική συμπεριφορά. Αμέσως διέκοψε το πρόγραμμα και είπε: ''Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου έλα εδώ. Δημοκρατία δεν έχουμε; Έλα εδώ ρε φίλε''! Απευθυνόμενη στο κοινό, προκάλεσε όποιον το έκανε να ανέβει στη σκηνή.

Μικρότερη η έξοδος - Περισσότερα τα θανατηφόρα τροχαία!

Τραγικός ο απολογισμός της εξόδου - 23 άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο...

Αυτή η διαπίστωση προκύπτει από τον δυσάρεστο απολογισμό της εξόδου των Χριστουγέννων από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς την επαρχία, η οποία  αν και αισθητά μικρότερη από την περσινή ήταν δυστυχώς πολύ πιο αιματηρή.

Ξαναβαφτίστηκε... Φερνάντο Τόρες!

Ο θαυμασμός του για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή τον οδήγησε σε μια υπερβολή. Ο 36χρονος οπαδός της Λίβερπουλ θα έχει το ίδιο όνομα με το ποδοσφαιρικό του "είδωλο" και δηλώνει υπερήφανος.

Το όνομα Σον Μακ Κόρμακ θα πρέπει να το ξεχάσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του, καθώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να τον φωνάζουν Φερνάντο Τόρες.

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ

Γέννησε δίδυμα! Το ένα ήταν του συζύγου και το άλλο του εραστή της!

Η μητέρα τους γέννησε το πρωί στην Πολωνία αποτελώντας την έβδομη τέτοια περίπτωση που έχει καταγραφεί στον κόσμο

Η μητέρα των διδύμων έμεινε έγκυος όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της, ενώ είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.
 
Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού γέννησε τα δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.
 
Στη συνέχεια έκανε τεστ DNA για να αποδείξει στον πρώην σύζυγό της ότι δεν είναι ο πατέρας των παιδιών. Ομως το τεστ έδειξε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι ο πατέρας του αγοριού, ενώ ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση είναι ο πατέρας του κοριτσιού.

 

Ε ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....

7.900 δολάρια για ένα ξύλινο παγκάκι ενόψει Euro 2012

Το κάθε παγκάκι κοστολογήθηκε έναντι 7.900 δολαρίων.

Σε τιμές υπερδεκαπλάσιες των φυσιολογικών αγόρασαν Ουκρανοί αξιωματούχοι ξύλινα παγκάκια που προορίζονται για την ανάπλαση χώρων του μετρό, ενόψει του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος EURO 2012, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου "1+1"

Την εντολή για την αγορά έχει υπογράψει κορυφαίο στέλεχος της Εθνικής Υπηρεσίας Προετοιμασίας της Ουκρανίας για το EURO 2012. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αγορά δέκα στρογγυλών ξύλινων πάγκων, που προορίζονταν για να διακοσμήσουν χώρους του μετρό στην πόλη Χάρκιβ. Το κάθε παγκάκι κοστολογήθηκε έναντι 7.900 δολαρίων.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν την σχετική αγορά, τα παγκάκια αυτά δεν κοστίζουν πάνω από 500-600 δολάρια το καθένα.

Ο Ανατόλι Κράβτσιουκ, αξιωματούχος του δήμου του Χάρκιβ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι υψηλότερες τιμές δικαιολογούνται λόγω "του μοναδικού τρόπου κατασκευής" που έχουν τα συγκεκριμένα παγκάκια.

 

Σε συμφωνία με το IFC, μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας προχώρησε ο όμιλος Eurobank


Ο όμιλος Eurobank EFG δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές επί σειρά ετών και κατέχει κυρίαρχη θέση στην τοπική τραπεζική αγορά.

Σε συμφωνία με το International Finance Corporation (IFC), μέλος του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank Group), προχώρησε ο όμιλος Eurobank EFG. Η συμφωνία προβλέπει την παροχή από το IFC στις θυγατρικές τράπεζες του ομίλου Eurobank EFG στην Ρουμανία και τη Σερβία ποσού 125 εκατ. δολαρίων για την παροχή χρηματοδότησης σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις χώρες αυτές.

Παρόμοια συμφωνία με την EBRD συνολικού ποσού 230 εκατ. ευρώ, είχε υπογράψει ο όμιλος Eurobank EFG στις 4 Οκτωβρίου 2010, για τη δανειοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία.

Ο όμιλος Eurobank EFG δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές επί σειρά ετών και κατέχει κυρίαρχη θέση στην τοπική τραπεζική αγορά ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω της πρωτοβουλίας της Βιέννης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων που σκοπεύουν στην υποστήριξη των τοπικών οικονομιών.

Ετρωγε επι δυο ημερες για να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο

Η Ντόνα Σίμσον από το Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, στην προσπάθειά της να γίνει η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο έφαγε 30.000 θερμίδες!

Η 46χρονη γυναίκα ήδη ζυγίζει 292 κιλά, αλλά δεν της αρκεί αυτό και θέλει να μπει στο Βιβλίο Γκίνες των Ρεκόρ ως η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Παράξενα Χριστουγεννιάτικα έθιμα

Τα παράξενα Χριστουγεννιάτικα έθιμα καλά κρατούν. Στην Ουκρανία συνηθίζεται ανάμεσα στα στολίδια του δέντρου να βάζουν και ψεύτικες αράχνες με  ψεύτικους ιστούς. Η αράχνη πιστεύεται ότι φέρνει τύχη και σε όποιο σπίτι εμφανιστεί πραγματική αράχνη το πρωί των Χριστουγέννων το έθιμο λέει ότι η οικογένεια θα είναι καλότυχη όλο το χρόνο.

Τα παιδάκια σε αρκετές επαρχίες της Μ. Βρετανίας γράφουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη, που στη συνέχεια πετούν στο αναμμένο τζάκι. Και αυτό γιατί υποτίθεται ότι ο Άγιος ενημερώνεται για τις επιθυμίες των μικρών κατευθείαν από τον καπνό. Οι νοικοκυρές πάλι φτιάχνουν την παραδοσιακή πουτίγκα, μόνο που, προτού ξεκινήσουν, κάνουν μια ευχή. Η οποία, για να βγει, πρέπει να ανακατέψουν τα υλικά του γλυκού μόνο δεξιόστροφα.

Τέλος στη Νορβηγία, το βράδυ των Χριστουγέννων, σε κάθε σπίτι καταχωνιάζονται οι σκούπες. Το έθιμο έχει τις ρίζες του σε παγανιστική παράδοση που έλεγε ότι εκείνη τη νύχτα οι μάγισσες και τα κακά πνεύματα καβαλάνε τις σκούπες που βρίσκουν εύκαιρες και αλωνίζουν.

Θεσσαλονίκη: Δώρο ζωής στο Ιπποκράτειο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι, μεταμόσχευση ήπατος...

"Δώρο ζωής", που πρόσφερε με τον αδόκητο θάνατό του ο διακεκριμένος Κύπριος παιδονευρολόγος και νευροφυσιολόγος Σταύρος Χατζηλοΐζου, έλαβε άνδρας ασθενής στη Θεσσαλονίκη.

Η επέμβαση για τη μεταμόσχευση ήπατος στον άνδρα ασθενή, ολοκληρώθηκε μετά το μεσημέρι, από ομάδα γιατρών του "Ιπποκρατείου" νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι γιατροί από τη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων του "Ιπποκρατείου", είχαν μεταβεί στην Κύπρο για τη λήψη του ήπατος και σήμερα επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησαν την επέμβαση.

Η Volkswagen κατασκεύασε το 111.111.111ο αυτοκίνητο

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ευρώπη και τρίτος σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή το 1945 με τον Σκαραβαίο.

Η Volkswagen κατασκεύασε σήμερα το 111.111.111ο αυτοκίνητό της, ένα Golf, στο κεντρικό εργοστάσιό της, στην πόλη Βόλφσμπεργκ της βόρειας Γερμανίας.

Το Golf- η έκτη γενιά σήμερα- βρίσκεται στην παραγωγή από το 1974 και μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί 28 εκατομμύρια Golf.

Μακεδονία: ''Έσβησαν'' στην άσφαλτο 4 νέοι άνθρωποι!

 

Τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν την παραμονή των Χριστουγέννων τέσσερις νέοι άνθρωποι, ηλικίας 21 έως 46 ετών, σε δύο τροχαία δυστυχήματα, στην Καβάλα και την Κοζάνη...

Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 35 ετών, οδηγός και συνοδηγός, σκοτώθηκαν σε τροχαίο, που έγινε μετά τις 21.00 το βράδυ στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Ελευθερούπολης, στο ρεύμα προς Καβάλα). Στη διάρκεια του δυστυχήματος στο οποίο ενεπλέκησαν συνολικά 4 αυτοκίνητα, τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, το ένα σοβαρά και το άλλο ελαφρά.

Διόμιση ώρες νωρίτερα, στις 18.20, στο 48ο χλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Καστοριάς, φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 35χρονου οδηγού του φορτηγού και του 46χρονου συνοδηγού του. Καλά στην υγεία του είναι ο 43χρονος οδηγός του ΙΧ.

3.000 άνθρωποι “τραυματίζονται” τα Χριστούγεννα για να πάρουν... αποζημίωση

Τραυματιστήκατε την ώρα που βάζετε τα λαμπιόνια στο δέντρο; Χτυπήσατε την ώρα που μεταφέρετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Αν έχετε ασφάλεια ζωής τότε ίσως περάσετε πλέον από κόσκινο για να πάρετε αποζημίωση!

Προσοχή τα Χριστούγεννα συνέστησε σήμερα η Υπηρεσία Αποζημιώσεων της Νέας Ζηλανδίας.
 
Περίπου 3.000 άνθρωποι τραυματίζονται αρκετά σοβαρά κάθε χρόνο την ημέρα των Χριστουγέννων ώστε να διεκδικούν αποζημίωση, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3 η Κέλι Μονγκ, εκπρόσωπος της κυβερνητικής αυτής υπηρεσίας εξετάζοντας τις στατιστικές των τελευταίων πέντε ετών.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στο ψυχιατρείο για ένα τσιγάρο

Ένα τσιγάρο είπε να καπνίσει ο 40χρονος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη και τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο!

Μια μέρα και ενώ ο  Μάρκ Μούντι βγήκε να καπνίσει  στο περβάζι του παραθύρου του σπιτιού του, όπως συνήθιζε, πέρασε ένα περιπολικό της αστυνομίας.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ........

Όλος ο ελληνικός λαός περίμενε πως και πως το DVD της Πετρούλας......................

και αφού επιτέλους βγήκε , γκρέμισε όλα τα όνειρα όλου του αντρικού πληθυσμού , και όχι μόνο , της Ελλάδος με το πόσο μούφα ήταν τελικά.

Τίποτα , μα τίποτα δεν θύμιζε αυτό το DVD , το DVD της Τζούλιας


Βαρύ πένθος έπεσε στην Ελλάδα μας.

Πολλές αντρικές οργανώσεις ετοιμάζουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το θέμα

ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!

Το ελληνικό στοιχείο έφτασε μέχρι την Μόσχα και το γραφείο του Ρώσου Πρωθυπουργού, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πρόκειται για ένα ασανσέρ, το έχει το ασυνήθιστο ύψος των 4,6 μέτρων και εγκατέστησε η εταιρία ανελκυστήρων Kleemann, με έδρα το Κιλκίς. Με τον τρόπο αυτό μπήκε ελληνική "σφραγίδα" στο αρχιτεκτονικό σύμπλεγμα, που στεγάζει το γραφείο του Ρώσου Προέδρου.

Ο ειδικός αυτός ανελκυστήρας θα μεταφέρει υλικά για τα σκηνικά θεατρικών εκδηλώσεων, ομιλιών, συναυλιών κτλ. Μιλάμε ουσιαστικά για έναν ειδικό υδραυλικό θάλαμο, με ωφέλιμο φορτίο 10 τόνων.

Ήδη λειτουργεί εδώ και έναν μήνα μεταξύ τριών ορόφων, διανύοντας διαδρομή εννέα μέτρων, ενώ το έργο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, εκτιμάται ότι αυξάνει το κύρος της εταιρίας στη Ρωσία και ανοίγει τις πόρτες για ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση και στις υπόλοιπες αγορές της περιοχής (π.χ. Ουκρανία, Μολδαβία), όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Kleemann, Νίκος Κουκούντζος, στη διάρκεια δείπνου εργασίας.

Η διοίκηση της εταιρίας διαθέτει γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα ωστόσο δεν εξετάζει προς το παρόν το ενδεχόμενο ίδρυσης θυγατρικής στη Ρωσία. Μέσα στο 2011 η Kleemann όμως έχει στόχο την περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Κίνας, όπου ήδη διαθέτει γραφείο στη Σαγκάη και θυγατρική στο Χονγκ Κονγκ (που ενδέχεται να λάβει μελλοντικά τη μορφή holding). Στόχος της εταιρίας είναι "ό,τι χάνεται από την ελληνική αγορά να λαμβάνεται από τις ξένες".

Στην αγορά πλέον οι 3D τηλεοράσεις που δεν χρειάζονται ειδικά γυαλιά!

Εμφανίστηκαν στην ιαπωνική αγορά οι 3D τηλεοράσεις που δεν χρειάζονται γυαλιά.

 

Πριν λίγους μήνες η Toshiba ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων τηλεοράσεων 3D στα οποία ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να φορέσει ειδικά γυαλιά για την απεικόνιση τρισδιάστατων εικόνων.

Αστείες ποινές σε Εφραίμ και Αρσένιο για το παραδικαστικό του Βατοπεδίου - Η ατιμωρησία στην Ελλάδα συνεχίζεται

Μόνο σαν ένα κακόγουστο αστείο θα μπορούσε κανείς να αντιμετωπίσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου για μια παράμετρο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που απασχόλησαν και απασχολούν την ελληνική κοινή γνώμη για πάνω από 3 χρόνια.

Μαστιγώθηκε 80 φορές επειδή ήπιε αλκοόλ

Ο Ιρανός δέχθηκε 80 χτυπήματα από μαστίγιο το Σάββατο σε πλατεία της πόλης Ραμσίρ, σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο δεν δημοσιοποίησε το όνομά του.

Ένας Ιρανός μαστιγώθηκε δημοσίως στην επαρχία Χουζεστάν, στο νοτιοδυτικό Ιράν, μετά τη σχετική καταδίκη που του επιβλήθηκε επειδή κρίθηκε ένοχος ότι είχε καταναλώσει οινοπνευματώδες ποτό, μετέδωσε σήμερα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Isna.

Η κατοχή και η κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών απαγορεύονται στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν από την επανάσταση του 1979. Στους παραβάτες επιβάλλονται εκτός από τις ποινές μαστίγωσης και βαριά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Διαβάστε πώς Σέρβος τουρίστας σκότωσε τον δολοφόνο καρχαρία της Αιγύπτου!

Σερβος τουριστας σκοτωσε τον καρχαρια που εσπειρε τρομο στις ακτες του Σαρμ ελ Σεικ της Αιγυπτου. Ο καρχαριας που τραυματισε 4 και δολοφονησε 1 ανθρωπο τις προηγουμενες μερες και τον οποιο χωρις αποτελεσμα εψαχναν εδω και μερες ολα τα λιμενικα πλοια της Αιγυπτου, αμεριμνος κολυμπουσε κοντα στις ακτες του γνωστου θερετρου.
Ξαφνικα, ενα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι του καταφερε να τον σκοτωσει ακαριαια.
Το χτυπημα προηλθε απο το αριστερο ποδι ενος Σερβου τουριστα, που τυφλα στο μεθυσι εκανε επιδειξη θαρρους, πηδωντας απο εναν πανυψηλο βραχο της ακτης. Ο Ντραγαν Στεβιτς, μαζι με εναν φιλο του, τον Μιλοβαν Ουμπιπαριπ, γλεντουσαν και πινανε ολη τη νυχτα, και τα χαραματα αποφασισαν να βγαλουν φωτογραφιες απο τον βραχο, και να ξεσουρωσουν λιγο. Αφου τραβηξαν τις φωτογραφιες, ο Στεβιτς ηθελε να κανει ενα θαρραλεο αλμα απο ψηλα, και πηδηξε ακριβως πανω στο....
κεφαλι του καρχαρια.

Παρ οτι η θαρραλεα πραξη του Στεβιτς εγινε αθελα του, οι αρχες της Αιγυπτου, αφου διαπιστωσαν οτι προκειται για τον ζητουμενο καρχαρια, αποφασισαν να επιβραβευσουν τον Στεβιτς και τον φιλο του, διοτι καταφεραν να σωσουν την τουριστικη τους περιοδο. Το Υπουργειο Τουρισμου ευχαριστησε επισημα τους Σερβους τουριστες, και λεγεται οτι η κυβερνηση της Αιγυπτου θα τους χαρισει δωρεαν διακοπες τα επομενα 10 χρονια και θα τους τιμησουν βαζοντας τα ονοματα τους στον οδο της Σερβο-Αιγυπτιακης φιλιας.
Ο Σερβος νοσηλευεται ακομα σε νοσοκομειο της Αιγυπτου, διοτι κατα την πτωση πανω στον καρχαρια, στραμπουληξε το ποδι του...

Δρομέας έριξε όλα τα εμπόδια !




Αρκετά κοντός για να αγωνιστεί αλλά και πολύ σκληρός για να τα παρατήσει αποδείχθηκε Ασιάτης δρομέας στα 110μ. εμπόδια: αντί να τα περάσει από πάνω, προτίμησε να... τα παρασύρει όλα!

Η κούρσα ξεκίνησε δυναμικά, με τον αθλητή να μην το βάζει κάτω από το πρώτο κιόλας εμπόδιο παρά το ότι το έριξε.

Αφού διαπίστωσε ότι του ήταν αδύνατο να τα υπερπηδήσει, ο δρομέας αποφάσισε να μην αποσυρθεί αλλά να τερματίσει... παίρνοντας σβάρνα όλα τα εμπόδια!!!

Η τραγελαφική κούρσα ολοκληρώθηκε με τον δρομέα να αλλάζει τρία κουλουάρ και τα 10 εμπόδια να έχουν γίνει γης μαδιάμ...

Τον στόχο του, πάντως, τον πέτυχε: τερμάτισε ακάθεκτος!

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Κάκος για δεύτερη χρονιά κορυφαίος διαιτητής στον ΠΣΑΠ

Καλύτερος διαιτητής της Σούπερ Λίγκα στο δημοψήφισμα του ΠΣΑΠ αναδείχθηκε ο Τάσος Κάκος για δεύτερη σερί χρονιά, που αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα του που «μου έμαθε να στέκομαι στη ζωή» και χαρακτήρισε συναθλητές του τους ποδοσφαιριστές.

Στην τριάδα των καλύτερων διαιτητών ψηφίστηκαν επίσης ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ο Γιώργος Σταθόπουλος.

Νέα μόδα: Οικισμοί χωρίς αυτοκίνητα

Μόδα έχουν γίνει οι οικισμοί χωρίς αυτοκίνητα σε ευρωπαϊκές πόλεις, οι λεγόμενες «car free νησίδες», μιας και οι κάτοικοι απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια… Αναπνέουν πολύ λιγότερο καυσαέριο, δεν ενοχλούνται από τους θορύβους των μηχανών που μαρσάρουν, ούτε τα κορναρίσματα των εξαγριωμένων οδηγών…


''Η αύξηση των τελών ταξινόμησης μας οδηγεί σε αφανισμό''!

Με λουκέτο απειλούνται από την 1η Ιανουαρίου χιλιάδες επιχειρήσεις εισαγωγής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα...

εξαιτίας των διπλάσιων τελών ταξινόμησης, που προβλέπεται να επιβληθούν από τις αρχές του 2011, στα οχήματα με περιβαλλοντικές προδιαγραφές "Euro 4" (ενόψει της έλευσης του νέου, αυστηρότερου προτύπου "Euro 5" για τις εκπομπές ρύπων από τα οχήματα).

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

Αχόρταγοι ληστές σε υποκατάστημα της ΑΤΕ!

Δεν τους έφταναν τα 15.000€ που πήραν από την τράπεζα και βούτηξαν και την τσάντα μίας πελάτισσας!

Η ένοπλη ληστεία έγινε το μεσημέρι, σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Οι δύο δράστες μπήκαν από την είσοδο και με την απειλή όπλου βούτηξαν από τα ταμεία 15.000€ και διέφυγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες βγαίνοντας από το υποκατάστημα άρπαξαν και την τσάντα πελάτισσας. Στη συνέχεια ανέβηκαν στη μηχανή τους, που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα από την είσοδο της τράπεζας και εξαφανίστηκαν.

Οι προσπάθειες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα...

ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Έληξε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας - Ο δράστης πυροβόλησε αστυνομικό!

- Με επέμβαση της αστυνομίας τελείωσε η ομηρία, λίγο μετά τις 15.00
- Ο δράστης πυροβόλησε έναν αστυνομικό που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
- Τον αφόπλισε ο ένας από τους δύο ειδικούς διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ.
- Διαβάστε το προφίλ του δράστη και τους λόγους που όπλισαν το χέρι του...

Με αίμα ολοκληρώθηκε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας, που ξεκίνησε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι. Αστυνομικοί πλησίασαν τον δράστη, λίγο μετά τις 15.00 και τότε εκείνος απείλησε ότι θα πυροβολήσει. Οι δύο ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας συνέχισαν προς το μέρος του και τότε ο 47χρονος δράστης, πυροβόλησε τον έναν από τους δύο, στο πόδι.

Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

37 δις ευρώ λείπουν από τα ταμεία

Σοκαριστικά στοιχεία φέρνει στο φως έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 37 δις ευρώ (από ανείσπρακτα χρέη), όπως αναμενόταν.

Σύμφωνα με την έκθεση που αφορά στον ισολογισμό, εντοπίστηκαν χιλιάδες συνταγματικές παραβιάσεις και μεγάλες αποκλίσεις σε έσοδα και δαπάνες.

Τα έσοδα που εισπράχθηκαν το προηγούμενο έτος ανήλθαν σε 50,6 δις (21,3% του ΑΕΠ), δηλαδή 16,8 δις λιγότερα από ότι αναμενόταν. Επίσης, υστέρηση παρουσιάστηκε και στα φορολογικά έσοδα, τα οποία ήταν μειωμένα κατά 12,8 δις.

Η ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ....

Σίγουρος για την επιμήκυνση του δανείου τον Φεβρουάριο ο Παπανδρέου 

Yπουργικό συμβούλιο σήμερα για κλειστά επαγγέλματα και αποκρατικοποιήσεις. Καλύτερο συντονισμό και ταχύτητα ζήτησε από τους υπουργούς ο πρωθυπουργός.

Τις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης, ανά υπουργείο, για το 2011 ανέπτυξε ο πρωθυπουργός στα μέλη της κυβέρνησης στην άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς καλύτερο μεταξύ τους συντονισμό καθώς πολλές από τις δράσεις του επόμενου έτους στο πλαίσιο της τήρησης του μνημονίου απαιτούν στενή συνεργασία μεταξύ περισσότερων υπουργείων.

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίσθηκε βέβαιος για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας με την τρόϊκα για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δις. ευρώ. Εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό γύρω στο Φεβρουάριο.

Σήμερα, συνεδριάζει το απόγευμα το υπουργικό συμβούλιο με βασικό θέμα την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

Στην εντατική μετά από ατύχημα ο Θανάσης Βέγγος

Σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε ξανά, στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, ο αγαπημένος "καλός μας άνθρωπος"

Σε άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε ξανά την Κυριακή το βράδυ, στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο Θανάσης Βέγγος βρίσκεται σε καταστολή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.

Ενώ έδειχνε να ξεπερνά το πρόσφατο πρόβλημα με την υγεία του, ο γιος του Χάρης και η σύζυγός του τον είδαν να πέφτει ξαφνικά μέσα στο σπίτι και τον μετέφεραν επειγόντως στον Ερυθρό Σταυρό.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο αυτή τη φορά είχε και αιμάτωμα στο κεφάλι από την πτώση.

Απ' ότι λένε οι γιατροί το αιμάτωμα αυτό, έχει ήδη αρχίσει να υποχωρεί αλλά η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν τους επιτρέπει προς το παρόν να τον αποσωληνώσουν.

Στοπ σε φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού

Δεν εγκρίνεται τελικά φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού. Τι έδειξαν οι τελευταίες έρευνες για την χρήση του φαρμάκου αυτού...

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDΑ) αποφάσισε να άρει την έγκρισή της για τη χρήση του αντικαρκινικού φαρμάκου Αvastin που αφορά τον καρκίνο του μαστού. Το Αvastin χορηγείται ακόμη και συνδυαστικά με άλλα φάρμακα ή θεραπείες για διάφορες μορφές καρκίνου. Σύμφωνα με τη FDΑ, όλες οι τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι το Αvastin δεν αυξάνει, όπως εθεωρείτο αρχικά, το προσδόκιμο ζωής ασθενών με καρκίνο του μαστού.
 
Η αμερικανική υπηρεσία είχε εγκρίνει το φάρμακο το 2008 για χρήση σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού βασιζόμενη σε έρευνες που είχαν δείξει ότι εμποδίζει την επέκτασή του για διάστημα μεγαλύτερο των πέντε μηνών. Οι τελευταίες όμως έρευνες έδειξαν ότι η προστασία που παρέχει δεν είναι μεγαλύτερη των τριών μηνών, ενώ παράλληλα εμφανίζονται επικίνδυνες παρενέργειες στους ασθενείς.
 
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων αντέδρασε άμεσα ανακοινώνοντας ότι θα συνεχιστεί η διάθεση του Αvastin στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δηλωσεις Καραγκούνη για τα επεισόδια του αγώνα ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ


Ο παίκτης του παναθηναϊκού με το που μπήκαν οι φίλαθλοι και άρχισαν να τους κυνηγάνε , τρέχοντας να μπουν στα αποδυτήρια αυτός έπεσε κάτω και ζητούσε πέναλτι

Μεταξύ άλλων δήλωσε " ήταν καταφανέστατο πέναλτι , απορώ με τον διαιτητή πως δεν το είδε"

Όπως όλοι καταλάβατε θα περιμένουμε τώρα την επίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού με δηλώσεις του Πατέρα για την διαιτησία

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΩ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΑ .................

Ιστορικές στιγμές για τον ΠΑΟΚ - Άραβες πολυεκατομμυριούχοι αγοράζουν τον δικέφαλο του Βορρά

- Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η αγορά από τους Άραβες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τους
- Πακτωλός αραβικών πετροδόλλαρων πίσω από το consortium fund ''Crystregal''
- Ανακοίνωση - επιβεβαίωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Γρίφος το πρόσωπο του προέδρου και ο νέος ρόλος του Θοδωρή Ζαγοράκη

Η ιστορική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώ του ΠΑΟΚ έρχεται με την ανακοίνωση του consortium fund της CRYSTREGAL:

"Το επενδυτικό consortium fund, αραβικών συμφερόντων με την συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπούμε, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΧ ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΑΤΕ

94χρονος σκότωσε την 90χρονη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει! 

Ο ηλικιωμένος - αδελφός του στρατηγού Γρυλλάκη- που σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Βρέθηκε σημείωμα που έγραφε: "τη σκότωσα γιατί με απατούσε".

Οικογενειακή τραγωδία στου Ζωγράφου τα ξημερώματα της Κυριακής. Ένας 94χρονος άνδρας, αδελφός του στρατηγού Γρυλλάκη,  πυροβόλησε και σκότωσε την 90χρονη σύζυγό του μετά από καυγά. Μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η αστυνομία μετέβη στο σπίτι της οδού Αναστασάκη όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία και σε έλεγχο των ανδρών βρήκαν ένα σημείωμα που έγραφε "τη σκότωσα γιατί με απατούσε". Βρήκαν επίσης μία καραμπίνα και ένα πιστόλι. Ακόμη ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να βρουν ποιο όπλο ήταν αυτό του εγκλήματος
.

Υ. Γ. Εγώ πάντως πιστεύω ότι τούς σκότωσε η οικιακή βοηθός

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Η Βόρεια Κορέα απειλεί με πόλεμο!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας αύξησαν το επίπεδο συναγερμού για τις μονάδες πυροβολικού στη δυτική ακτή της κορεατικής χερσονήσου

προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για τα προγραμματισμένα γυμνάσια με πραγματικά πυρά που θα διεξαγάγει η Σεούλ, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Νότιας Κορέας αναμένεται να πραγματοποιήσει ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανοιχτά του νοτιοκορεατικού νησιού Γιονγκπιόνγκ, ανοιχτά της δυτικής ακτής της κορεατικής χερσονήσου πριν από τη δύση του ηλίου, την Τρίτη.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ !!

Η επικεφαλής της εταιρείας μπισκότων Παπαδοπούλου αποφασίζει να δώσει στους 800 εργαζόμενους της, αυξήσεις μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες!

Την ώρα που οι περισσότερες επιχειρήσεις απολύουν, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, επικεφαλής της ομώνυμης εταιρείας μπισκότων αποφασίζει να περάσει το δικό της θετικό μήνυμα και να δώσει στους εργαζόμενους της, αυξήσεις μεγαλύτερες από αυτές που προβλέπει η επίσημη συμφωνία ΓΣΕΕ-ΣΕΒ.
 

Ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ.............. ???

Ο Κουφοντίνας έστειλε επιστολή για το δημόσιο χρέος! 

Ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, με επιστολή-μανιφέστο στα «Επίκαιρα» μέσα από τη φυλακή, δίνει τη δική του ερμηνεία για το δημόσιο χρέος και πώς δημιουργήθηκε, αλλά και τοποθετείται έναντι του Μνημονίου και της πολιτικής ρότας της χώρας.

Παράλληλα, κατακρίνει την αδράνεια και την απάθεια των εργαζομένων και της νεολαίας, τη σιωπή των κοινωνικά ευαίσθητων διανοουμένων, που τη χαρακτηρίζει συναίνεση στην εθνική καταστροφή και ζητά αφύπνιση και ξεσηκωμό.

...... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ

Βρέθηκε η γυναίκα που δε νιώθει φόβο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο γυναίκα που δε φοβάται τίποτα, ούτε καν τις αράχνες. Αιτία το γεγονός πως λείπει μια δομή του εγκεφάλου της που ονομάζεται αμυγδαλή.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε αναφέρει πως η απουσία της συγκεκριμένης δομής από τον εγκέφαλο της γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας δεν αποκαλύφθηκαν, μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες να ανακαλύψουν θεραπείες για το μετα-τραυματικό στρες!

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποβλήθηκε σε διάφορες τρομακτικές καταστάσεις όπως έκθεση σε φίδια και αράχνες, ταινίες τρόμου και ένα... «στοιχειωμένο σπίτι». Σε καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν ένιωσε φόβο. Χρειάστηκε μάλιστα να την εμποδίσουν από το αγγίξει μια ταραντούλα, γιατί υπήρχε κίνδυνος να τη δαγκώσει και αν δηλητηριαστεί. Μπορεί να νιώσει άλλα συναισθήματα, αλλά σαν ενήλικη δε φοβήθηκε ποτέ και τίποτα! Δεν ένιωσε τίποτα όταν την απείλησαν μαχαίρι ή όπλο!

Είναι η πρώτη περίπτωση ανθρώπου που είναι ανίκανος να αισθανθεί φόβο. Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της Αϊόβα ήταν εκείνοι που έφτασαν στο συμπέρασμα πως αυτό οφείλεται στην απουσία της δομής αμυγδαλή από τον εγκέφαλό της.

Πρόκειται για μια δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου που χρόνια τώρα συνδέεται με τη συναισθηματική εκμάθηση. Μάλιστα, πειράματα σε ζώα έδειξαν ακριβώς αυτό: όταν αφαιρέθηκε, έγιναν ατρόμητα! Δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα όμως παρατηρηθεί σε άνθρωπο.

 

H 4χρονη θαυμάστρια του Τσάβι που συγκίνησε την Ισπανία

Η μικρή ολλανδέζα που κατοικεί στην Μαδρίτη και είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Ισπανού άσου της Μπαρτσελόνα, δέχθηκε μια από τις πιο όμορφες εκπλήξεις. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Η επιστροφή της εθνικής Ισπανίας από τη Νότια Αφρική με το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρήκε την χώρα να πανηγυρίζει στους δρόμους της Μαδρίτης. Ανάμεσα σε εκείνους που κατέκλυσαν την ισπανική πρωτεύουσα για να δούν τους θριαμβευτές του Μουντιάλ να κάνουν τον "γύρο του θριάμβου" σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, ήταν και η μικρή Άλεκε.

Η τετράχρονη που κατοικεί με την οικογένεια της στη Μαδρίτη, αλλά είναι φανατική οπαδός της Μπαρτσελόνα και ειδικότερα του Τσάβι, άρχισε να φωνάζει το όνομα του για να την ακούσει, αλλά το λεωφορείο ήταν πολύ μακριά. Το 4χρονο κοριτσάκι ξέσπασε σε λυγμούς όταν είδε το πούλμαν να απομακρύνεται. Το βίντεο της γλυκιάς μικρής Ολλανδέζας έκανε το γύρο της Ισπανίας και συγκίνησε τον παίκτη των "μπλαουγκράνα", με συνέπεια να συνεργαστεί με την ισπανική τηλεόραση, προκειμένου να την συναντήσει από κοντά.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της συνάντησης της Άλεκε με τον Τσάβι, στην εκπομπή του TV3.

Κλείνουν οι λογαριασμοί μισθοδοσίας της WikiLeaks

Η Bank of America ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει στην καταβολή των μισθών που προορίζονται για τους εργαζόμενυς στον ιστότοπο.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά τις δηλώσεις του Τζούλιαν Ασάντζ οτι μετά την αποφυλάκιση του ότι θα συνεχίσει να αποκαλύπτει απόρρητα έγγραφα. Μάλιστα η WikiLeaks είχε ανακοινώσει πως διαθέτει έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν τις ανήθικες πρακτικές μεγάλης τράπεζας των ΗΠΑ και τις οποίες θα αποκαλύψει τον επόμενο χρόνο.

Η BoA προέβη στη δήλωση αυτή δηλώνοντας ταυτόχρονα εξαγριωμένη από το ότι η WikiLeaks θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις που σχετίζονται με το τραπεζικό σύστημα της Αμερικής κι έτσι μαζί με MasterCard, PayPal και Visa Europe θα αποκλείσει τόσο τον Ασάντζ όσο και τους υπόλοιπους εργαζομένους της WikiLeaks απο οποιαδήποτε συναλλαγή.
Εκπρόσωπος της ΒοΑ δήlωσε στο Reutres οτι η απόφαση βασίζεται στο οτι “η WikiLeaks μπορεί να επιδοθεί σε δραστηριότητες που αντιβαίνουν στις εσωτερικές μας πολιτικές".

Έφυγε η αγαπημένη ''κακιά'' Τασσώ Καββαδία.

Έσβησε η μεγάλη ηθοποιός στα 91 της χρόνια.

Η Τασσώ Καββαδία, η διασημότερη αλλά ταυτόχρονα και η πιο αγαπητή ''κακιά'' του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 χρόνων.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 11:00 το πρωί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Μάθετε πόσα εκατομμύρια χρωστά η ανθρωπότητα τώρα!

Νομίζετε πως τα ρολόγια μετρούν μόνο τις ώρες; Λάθος! Ένα ρολόι του Ίντερνετ μετρά πόσα εκατομμύρια χρωστά η... ανθρωπότητα κάθε δευτερόλεπτο! Μάλιστα, η Ελλάδα -για να μην το έχετε άγχος- εμφανίζεται «στο κόκκινο» από το 2000 και έπειτα.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που «ανέβασε» στην ιστοσελίδα του το Economist, που μάλλον περισσότερο άγχος και φόβο προκαλεί...

Το ρολόι χρέους δείχνει σε πραγματικό χρόνο τόσο το χρέος όλης της ανθρωπότητας, αλλά και κάθε χώρας ξεχωριστά!

Για παράδειγμα, την ώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, όλη η Υφήλιος χρωστά 40.835.616.761.810 δολάρια και η Ελλάδα 365.997.260.274 δολάρια τουτέστιν 33.306,42 δολάρια ανά πολίτη.

Το ρολόι του χρέους περιλαμβάνει και χάρτη όπου απεικονίζεται χρωματικά η κατάσταση σε κάθε χώρα ξεχωριστά: με πράσινο είναι η καλή κατάσταση, με πορτοκαλί η... επίφοβη και με κόκκινο οι άστα να πάνε...

Μην το ρωτάτε... η χώρα μας το 1999 ήταν στο πορτοκαλί, ενώ από το 2000 και έπειτα έγινε κατακόκκινη!



Δείτε το ρολόι του χρέους εδώ

Πουλάει τα... χρυσαφικά το Δημόσιο – Στόχος η είσπραξη 7 δισ. - Στο σφυρί από μετοχές σε ΔΕΚΟ ως... ένα νησί!

Θα χρυσοπληρώσουμε συμβούλους για να μοσχοπουλήσουν από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, ως τις μετοχές του Δημοσίου στην ΕΥΔΑΠ και τα Ολυμπιακά ακίνητα που τα αφήνουν και σαπίζουν επί μια εξαετία.

Ότι έχουν επιδείξει ανικανότητα να αξιοποιήσουν οι Κυβερνήσεις βγαίνει στο σφυρί προς 7 δισεκατομμύρια.

Τώρα μαθαίνουμε και γιατί μπήκε στη ζωή μας ο όρος fast track, με αυτή τη μέθοδο μπήκε η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε... fast forward.

ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ.....

Το τούρκικο «Αγιάζι του έρωτα» έρχεται στον ALPHA

Λίγο πριν φύγει ο χρόνος, ο ALPHA μπαίνει κι αυτός στο χορό των τούρκικων σειρών.

Έτσι, από την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ, στη θέση του «Αγρότη μόνος ψάχνει» που τελείωσε, θα ξεκινήσει να προβάλλεται «Το αγιάζι του έρωτα».

Βέβαια, να επισημάνουμε ότι την επόμενη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα προβληθεί ένα επεισόδιο με τις καλύτερες στιγμές του ριάλιτι με τους αγρότες. Όχι, δεν θα είναι… πεντάλεπτο. Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας θεωρούν ότι το best of του «Αγρότη» είναι διάρκειας μίας ώρας.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγοράς της Wind

Το νέο Δ.Σ. της WIND Ελλάς θα αποτελείται από τους κ. Νάσο Ζαρκαλή ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους κ.κ. Ιωάννη Παλαιοκρασσά και Mike Corner Jones ως μέλη.

Πάνω από 50% ακρίβυνε από πέρσι η αμόλυβδη

- Η μέση τιμή σήμερα είναι 1,553 ευρώ στη Νομαρχία Αθηνών
- Την ίδια ημέρα πέρσυ κόστιζε 1,015 ευρώ
- Μόνο το τελευταίο τρίμηνο σημειώθηκε αύξηση στις τιμές διυλιστηρίου κατά 18%.
- Οι οδηγοί καταναλώνουν με το σταγονόμετρο και τα πρατήρια βάζουν λουκέτο
 
Οι απανωτές αυξήσεις στους φόρους λόγω τρόικας , αλλά και η άνοδος των τιμών στις διεθνείς τιμές πετρελαίου έφτασε τη βενζίνη σε δυσθεώρητα ύψη και τους οδηγούς σε απόγνωση.

Οπως αναφέρεται στο Εθνος της Κυριακής οι φόροι, ΕΦΚ και ΦΠΑ, φτάνουν σήμερα στο 1 ευρώ, από 57 λεπτά πέρσι, ενώ η διεθνής τιμή που αγοράζουν τα διυλιστήρια είναι αυξημένη κατά 10 λεπτά περίπου, 0,48 λεπτά από 0,382 λεπτά πέρσι.
 
Στο δεκάμηνο του 2010 εμφανίζεται πτώση στη κατανάλωση της τάξης του 11% συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τις πωλήσεις καυσίμων να φτάνουν τους 7,4 εκατ. μετρικούς τόνους.
 
Σύμφωνα με γενικό διευθυντή εταιρείας πετρελαιοειδών τα συνολικά λουκέτα στην αγορά υπολογίζονται γύρω στα 1.100, ενώ ακόμη 500-600 πρατήρια υπολειτουργούν.
 
Μάλιστα, δεδομένης της συνέχισης της οικονομικής κρίσης, εκτιμάται ότι το προσεχές διάστημα ακόμη 1.000 πρατήρια θα αναστείλουν τη λειτουργία τους στον επόμενο ενάμιση χρόνο.

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ

Δύσκολες , όπως αναμενόταν , κληρώσεις για τις 2 ομάδες της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ και ο ΑΡΗΣ με την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους "32" και η διασταύρωση για τους "16":

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  /  ΣΕΒΙΛΛΗ-ΠΟΡΤΟ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ  /  ΑΡΗΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  /  ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΓΙΑΞ  /  ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΤΒΕΝΤΕ  /  ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΖΕΝΙΤ

ΛΙΛ-ΑΪNΤΧΟΦΕΝ  /  ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ / ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ

ΜΕΤΑΛΙΣΤ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  /  ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17/2/2011, ενώ ο επαναληπτικός στις 24/2/2011. Ο τελικός στο Dublin Arena του Δουβλίνου θα γίνει στις 18 Μαΐου του 2011.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το Wikileaks τώρα και σε παιχνίδι.

Ένα νέο παιχνίδι με αφορμή το Wikileaks έχει κάνει πολύ κόσμο να κολλήσει στον υπολογιστή του.

Στο νέο online παιχνίδι, οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του ιδρυτή του Wikileaks και κρύβονται πίσω από το γραφείο του προέδρου Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο.

Με τη βοήθεια του mouse, o παίχτης πρέπει να καταφέρει να κλέψει τα απόρρητα έγγραφα από το φορητό υπολογιστή του Ομπάμα με ένα USB, την ώρα που ο πρόεδρος παίρνει έναν υπνάκο.

Αν ο πρόεδρος ξυπνήσει την ώρα που πάει ο παίχτης να κλέψει τα αρχεία τότε όπως είναι φυσικό χάνει.

Μέχρι σήμερα έχουν παίξει το νέο παιχνίδι "Wikileaks: The Game", πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν οτι είναι ένα πολύ εύκολο παιχνίδι αλλά τα φαινόμενα απατούν...




Via
Παιχνίδια

Πως θα ήταν η ιστορία της Γέννησης του Χριστού αν γινόταν σήμερα

Οι δημιουργοί του έχουν σίγουρα μεγάλη φαντασία. Πως θα γίνονταν λοιπόν τα πράγματα αν ο Ιησούς γεννιόταν το 2010; Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ!!!

90 δευτερόλεπτα που διαρκεί το παρακάτω video, καταγράφεται όλη η φρίκη κι η αγωνία που έζησαν οι Έλληνες οπαδοί μετά την άνανδρη επίθεση των Κροατών επίδοξων δολοφόνων.


epithesi____
Ανέβηκε από olaPAOK.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

14 Δεκεμβρίου 1979



Οι Clash κυκλοφορούν το άλμπουμ τους «London Calling», ένα από τα σημαντικότερα της ροκ μουσικής
Ήταν 14 Δεκεμβρίου του 1979 όταν οι Clash κυκλοφόρησαν το London Calling που θεωρείται νούμερο 8 άλμπουμ όλων των εποχών για το δημοφιλέστερο περιοδικο του είδους, Rolling Stone.

Το μεγάλο βρετανικό γκρουπ ...ένωσε μουσικές και έμεινε στην κορυφή για πολλά χρόνια σε Αγγλία και Αμερική και θεωρείται πρότυπο πάνω σε αυτό.

Μαγικά στο Facebook! Πως να φαίνεστε online ενώ δεν είστε!

Και όμως μπορείτε με ένα κλικ να αυτοματοποιήσετε το status σας στο δημοφιλές site...

Έχετε κανονίσει να βγείτε με την παρέα σας για βραδινή έξοδο, αλλά η ζηλιάρα κοπέλα σας θέλει να μείνετε σπίτι για συμπαράσταση επειδή αυτή είναι άρρωστη;

Ενα καινούριο site το laterBro.com που σας δίνει την ευκαιρία και το κορίτσι να μη χάσετε, αλλά ούτε και τη παρέα σας, που σας περιμένει στο μπαράκι!

O τρόπος είναι απλός:

1.κάντε login στο LaterBro.com με το λογαριασμό σας στο facebook

2.συμπληρώστε το status που θέλετε στο facebook

3.προγραμματίστε την ώρα που θέλετε να εμφανιστεί το μήνυμα σας ....και ενώ εσείς είστε έξω με την παρέα το μήνυμα σας εμφανίζεται την ώρα που θέλετε...σαν να το πληκτρολογήσατε εκείνη την ώρα!!
 

ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

20 δισ. αυξήθηκε το χρέος σε έξι μήνες

Ζούμε με δανεικά και μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στην εξάρτηση της τρόικας και των δανειστών μας.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών μονάχα μέσα στους τελευταίους έξι μήνες και συγκεκριμένα από τις 7 Ιουνίου ως και σήμερα το χρέος της χώρας έχει πάει από τα 310 δισ. ευρώ στα 330 δισ. Ποσοστό 142% του Α.Ε.Π.
Το μέλλον της χώρας υποθηκεύεται με ιλιγγιώδης ρυθμούς πλέον

Ξεκίνησε η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Από σήμερα Τρίτη καταβάλλεται στους άνεργους το δώρο των Χριστουγέννων, ενώ προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας που θα καταβάλλονταν κανονικά από 14-12-2010 μέχρι και 02-01-2011.

Ακόμη από σήμερα προπληρώνονται τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων που θα καταβάλλονται κανονικά μέχρι και 02-01-2011.

Παράλληλα, καταβάλλονται τα δώρα Χριστουγέννων των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Πόσο χάνουν λόγω της απόσυρσης όσοι έχουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

- Χάνουν από 1η Ιανουαρίου του 2011 από 10 έως 40% της αξίας του αυτοκινήτου τους

Η αλλαγή στο καθεστως του φόρου πολυτελείας που φέρνει η κυβέρνηση στα αυτοκίνητα ρίχνει τις τιμές στα καινούργια με αποτέλεσμα όσοι αγόρασαν αυτοκίνητο με εργοστασιακή αξία άνω των 15.000 ευρώ να χάνουν τουλάχιστον 2.000 ευρώ από την αξία του αυτοκινήτου τους εξαιτίας της μείωσης στον φόρο πολυτελείας.

Μεγαλύτερη ζημιά θα πάθουν οι έμποροι μεταχειρισμένων οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχουν πληρώσει φόρο πολυτελείας για να εισάγουν ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο το οποίο ως καινούργιο οι αντιπρόσωποι θα εισάγουν χωρίς να πληρωθεί φόρος πολυτελείας.

ΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤIΛΕΣ !!!!!!!

Πλακωθείτε ελεύθερα

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα αγωνιστεί με τον κόσμο του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης “δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή οπαδών των πρασίνων στα επεισόδια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό”!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Κρόιφ: Η Μπάρτσα πούλησε την μοναδικότητα της

Έντονη κριτική στην απόφαση της διοίκησης των “μπλαουγκράνα” να βάλει χορηγό στη φανέλα άσκησε ο Γιάχαν Κρόιφ.

Ο “ιπτάμενος” Ολλανδός στη στήλη του στην εφημερίδα “El Mundo Deportivo” μίλησε για την συμφωνια που έκανε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα με την “Qatar Foundation” για να μπει χορηγός στη φανέλα της ομάδας, μια συμφωνία που θα αποφέρει στους Καταλανούς έσοδα της τάξης των 170 εκατ. ευρώ για τα επόμενα έξι χρόνια.
  
Αναλύτικά όσα είπε ο Κρόιφ:

“Είμαστε ένας μοναδικός σύλλογος παγκοσμίως, καμία άλλη ομάδα δεν έχει κρατήσει άθικτη την φανέλα της στο πέρασμα των χρόνων και να παραμένει τόσο ανταγωνιστική. Πουλήσαμε αυτή την μοναδικότητα για το 6% περίπου του μπάτζετ μας, καταλαβαίνω πως αυτή την στιγμή χάνουμε περισσότερο από όσα κερδίζουμε. Ωστόσο, πουλώντας την φανέλα μας αυτό μου δείχνει πως δεν είμαστε δημιουργικοί, και πως έχουμε γίνει χυδαίοι. Αν τα πράγματα πάνε τόσο άσχημα, τότε ας σταματήσουμε την συμφωνία με την UNICEF και όσα αυτή αντιπροσωπεύει καθώς την πληρώνουμε για να έχει το σήμα της στην φανέλα μας”.

13 Δεκεμβρίου 1816

Σήμερα έπρεπε να είναι εθνική επέτειος για την χώρα μας

Σαν σήμερα το 1816 γεννήθηκε ο  Ερνστ Βέρνερ φον Ζίμενς, αξιωματικός του πυροβολικού και ιδρυτής της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτρικών ειδών «Siemens». [θαν. 6/12/1892]

Χωρίς αυτών πόσοι πολιτικοί μας θα ήταν φτωχοί αυτή τη στιγμή άραγε  ?? !!!!


Να είναι απαλό το χώμα που τον σκεπάζει !!!!

ΠΩΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΟΣ ???

Φόρος στις ιερόδουλες για να μειωθεί το έλλειμμα!

Εισιτήριο θα πρέπει να αγοράζει καθημερινά κάθε ιερόδουλη της πόλης Ντόρτμουντ προκειμένου να ασκεί το επάγγελμά της. Αυτό σκέφτηκαν οι αρχές για να περιοριστεί το έλλειμμά  που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
Πρόκειται για τον "Φόρο απόλαυσης", σύμφωνα με τον οποίο κάθε ιερόδουλη θα πρέπει να αγοράζει ένα εισιτήριο αξίας 6 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, θα πληρώνει βαρύ πρόστιμο.


Μέσα σε ένα χρόνο, η πόλη αναμένεται να εξοικονομήσει 750.000 ευρώ..


Τέτοιοι φόροι δεν είναι ασυνήθιστοι στη Γερμανία, όπου η πορνεία είναι νόμιμη και οι εργαζόμενες φορολογούνται κανονικά.

ΠΑΓΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑΜΑ

Δεν ξέρω πως έγινε και άνοιξε το σύστημα ποτίσματος στον περίβολο της Παναγίας άλλα εκτός από το θέαμα που είναι ωραίο....... σίγουρα το γκαζόν θα έχει σοβαρά προβλήματα , δυστυχώς.


ΚΡΥΩΝΕΤΕ Ε ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!!

Δεν σας άρεσε που ο Γιωργάκης μας , μας είχε καλό καιρό ε ? 

Καλά να πάθετε !!!!!   

Μέχρι τώρα όλη η Ευρώπη είχε χιόνια κτλ και εμείς καθόμασταν με τα κοντομάνικα και βλέπαμε τις άσχημες καιρικές συνθήκες που υπήρχαν παντού και το μόνο που κάναμε ήταν να κατηγορούμε τον Γιωργάκη.

Ορίστε λοιπόν , πάρτε τώρα τα κρύα και τα χιόνια να στρώσετε και άλλη φορά να προσέχετε τι λέτε για τον Γιωργάκη μας !!!

Όλη την βδομάδα θα έχουμε χάλια καιρό με χιόνια και πολύ κρύο !!!!!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οπλοφορούν 2 διαιτητές της Σούπερ Λίγκας!

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  !!!!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιώργος Δαλούκας και ο Ηλίας Σπάθας έχουν καταθέσει αίτηση οπλοφορίας. Ο ένας διότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ο άλλος λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας.

Οι αποκαλύψεις έγιναν από το soccerplus.gr ενώ τα ονόματα δημοσιοποίησε το dikisports.blogspot.com. Όπως αναφέρουν και τα δύο δημοσιεύματα η αίτηση για οπλοφορία δεν έχει σχέση με την πρόσφατη επίθεση στον Κύρο Βασσάρα μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός αφού οι δύο ρέφερι την είχαν κάνει από το καλοκαίρι.

Ο ένας προέβη σε αυτή την κίνηση λόγω των απειλητικών μηνυμάτων που δεχόταν για τη ζωή του. Μάλιστα είχε προσλάβει και σωματοφύλακα.

Ο άλλος κατεβαίνει σε σκοπευτικούς αγώνες και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε άδεια οπλοφορίας.

Οι δύο διαιτητές έχουν ήδη πάρει τις άδειες στα χέρια τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι 2 περιμένουν όπως και ένας πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ , που μετακινησε 2 τετραγωνα το σπιτι μου !!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Αντι-iPhone βγαίνει στην αγορά

Ένα «παλιό» προϊόν κινητής τηλεφωνίας, όχι τόσο smart όσο τα σημερινά και στον αντίποδα του i-phone λανσάρεται ξανά στην αγορά.

Σε μια εποχή όπου υπάρχει πληθώρα hi-tech ηλεκτρονικών συσκευών, το «John’s Phone» αποτελεί μια πρόταση που μάλλον μας γυρίζει το παρελθόν. Είναι ίσως η πιο απλή τηλεφωνική συσκευή που κυκλοφορεί, αφού μπορεί μόνο να δέχεται και να κάνει κλήσεις και αυτό είναι όλο!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ......

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο   ΠΑΥΛΟΣ   ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  !!!





Ο Παύλος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1948 στην Αθήνα. Ήταν δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά και ανιψιός της γνωστής ποιήτριας Έλλης Αλεξίου. Σ' αυτές τις δύο διαφορετικές του ρίζες έβλεπε την αιτία της συνύπαρξης σ' αυτόν του ρόκερ και του σκεπτικιστή.


Επανέρχεται η «Ελληνοφρένεια»

Κανονικά στον «αέρα» του ραδιοφώνου θα βγει εκ νέου σήμερα η «Ελληνοφρένεια» του Θύμιου Καλαμούκη, μετά το ζήτημα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του γνωστού δημοσιογράφου και της ιδιοκτησίας του σταθμού. Η ραδιοφωνική εκπομπή θα παίξει, όπως πάντα, στον αέρα στη 13.00 το μεσημέρι και η τηλεοπτική στις 20.45 το βράδυ στο Σκάι.

Πρόστιμο 2,7 δισ. ευρώ αντιμετωπίζει η Ελλάδα για χωματερές

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ , ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

Τις αμφιβολίες της για το αν η Ελλάδα θα καταφέρει να αποφύγει το πρόστιμο-μαμούθ με το οποίο απειλείται, λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης των ελληνικών χωματερών, εξέφρασε η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μιρμπίλη.

Το θέμα, που βρίσκεται υπό την αρμοδιότητα του υπουργείου Εσωτερικών, ενδέχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, μιας και η Κομισιόν, που θα ενημερωθεί σχετικά μέχρι το τέλος του μήνα, έχει τη δυνατότητα να επιβάλει μέχρι και 30.000 ευρώ ημερήσιο πρόστιμο για κάθε χωματερή.

Έτσι, το συνολικό ποσό που θα κληθεί να πληρώσει το ελληνικό Δημόσιο ενδέχεται να αναρριχηθεί στα 2,7 δισ. ευρώ το χρόνο, μιας και περισσότερες από 250 χωματερές, κυρίως στην Πελοπόννησο, συνεχίζουν να λειτουργούν υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες.

Δημιουργούνται ξανά συνεταιριστικά σούπερ-μάρκετ

Επανέρχονται στο προσκήνιο, μετά από σχεδόν δεκαπέντε χρόνια, τα συνεταιριστικά σούπερ μάρκετ, με στόχο την πώληση ελληνικών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων που παράγονται σε συνεταιριστική βάση και θα έχουν ανταγωνιστικές τιμές. Τα δύο πρώτα θα ανοίξουν στην Αττική (Νίκαια, Αργυρούπολη) και στη συνέχεια θα ανοίγει ένα κάθε μήνα στην επαρχία, ώστε ως το τέλος του 2011 να λειτουργούν συνολικά δεκαπέντε.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη δήλωσε οτι θα καταβληθεί στους καλλιεργητές και το υπόλοιπο 30% της εξισωτικής αποζημίωσης.

Κατα την επίκσεψη της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις Σέρρες με αφορμή το μνημόσυνο για τα 189 χρόνια από τον θάνατο του Ήρωα Εμμ.Παπά, δήλωσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει καταβληθεί υπόλοιπο 50% της ενιαίας ενίσχυσης στους παραγωγούς, όπως επίσης και το υπόλοιπο 30% της εξισωτικής αποζημίωσης.

Παράλληλα, η κ. Αποστολάκη γνωστοποίησε οτι ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του κτηνοτροφικού κλάδου, σύμφωνα με το οποίο θα είναι ξέχωρη πλέον η καταβολή των ασφαλίστρων της κτηνοτροφικής και ζωικής παραγωγής, από τη φυτική παραγωγή στον ΕΛΓΑ, κάτι το οποίο θα συμπεριληφθεί, όπως τόνισε, στον νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ.

200 χιλιάδες λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι - ''Μαχαίρι'' στις αποδοχές των εργαζομένων σε υπουργεία

Συρρίκνωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 200.000 έως το τέλος της τετραετίας, αλλά και μειώσεις μισθών σε υπουργεία, όπου εξακολουθούν να χορηγούνται σκανδαλώδη επιδόματα, προαναγγέλει σε συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής", ο Γιάννης Ραγκούσης.

Google εναντίον torrent και όχι μόνο...!

H Google στρέφεται εναντίον του παράνομου περιεχομένου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Η Google θέλοντας να έχει συμμετοχή στην καταπολέμηση της πειρατείας ετοιμάζεται να αφαιρέσει μερικές λέξεις όπως τη λέξη "torrent" από την υπηρεσία autocomplete της μηχανής αναζήτησής της.

Αυτό συμβαίνει εκτός των άλλων επειδή πολλοί είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης για να βρίσκουν παράνομα ταινίες, μουσική, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Για την ώρα η Google έχει αφαιρέσει μερικές λέξεις που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Το παραπάνω σενάριο ισχύει μόνο στην λειτουργία autocomplete και όχι στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, όμως υπάρχουν σχέδια αλλαγής στρατηγικής σε ό,τι αφορά το κατέβασμα υλικού από το Blogger και το search για αρχή, μετά από κάποια αναφορά από κάποιον χρήστη.

Αν πάλι κάποιος χρήστης πιστεύει οτι του έγινε αναφορά και το υλικό τους κατέβηκε χωρίς λόγο τότε θα απευθύνεται απευθείας στην νέα υπηρεσία της Google για επανεξέταση.

Πάντως το σίγουρο είναι οτι οι παραπάνω αλλαγές θα κάνουν πιο δύσκολα τα πράγματα για τους χρήστες που κατεβάζουν torrents και άλλα αρχεία παράνομα ή νόμιμα.

Σάκκος με όπλα βρέθηκε σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής

Σάκκος που περιείχε όπλα και σφαίρες, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε δασική περιοχή στο Πλατανίτσι Χαλκιδικής.
 
Μέσα στο σάκκο βρέθηκαν ένα όπλο τύπου Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι τύπου Σκόρπιον, δύο γεμιστήρες, 18 φυσίγγια, κουκούλες και γάντια.

Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε καπέλο τύπου τζόκεϊ, που αναγράφει «Ελληνική Αστυνομία».
 
Στα ευρήματα γίνεται εργαστηριακή ανάλυση, ενώ η αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής διενεργεί έρευνες για την υπόθεση.

Συνελήφθη ο βασιλιάς των Spam mail!

Το FBI εντόπισε και συνέλαβε τον Ρώσο που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή του 1/3 των spam mail παγκοσμίως.

Μετά από μακροχρόνια έρευνα το FBI βρήκε τα ίχνη του υπεύθυνου που βρίσκεται πίσω από το δίκτυο Mega-D botnet το οποίο ευθύνεται για την αποστολή εκατομμυρίων spam mail.

Ο βασιλιάς των Spam που σε κάποια φάση κατάφερε και διαχειριζόταν το 1/3 της παγκόσμιας παραγωγής spam mail, είναι Ρώσος και ονομάζεται Oleg Nikolaenko.




Οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο Las Vegas μέσω, δύο εμπόρων που προωθούσαν τα προϊόντα τους μέσω του botnet.

Τελικά  το FBI ύστερα από έρευνα εντόπισε δύο λογαριασμούς Gmail και μέσω αυτών απέδειξαν ότι ο Nikolaenko είχε στην κατοχή του τα command and control files του Mega-D.

Η δίκη του Nikolaenko θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες στο Wisconsin ενώ ο Mega-D botnet έχει ήδη τεθεί εκτός λειτουργίας.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η εκπομπή εξάντας έκανε για άλλη μια φορά υπέροχη δουλεία για το γνωστό πλέον Δ.Ν.Τ. !!!!

 ΤΟ Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984. Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%! Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το 1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα και τον υποσιτισμό. Ένα ντοκιμαντέρ συγκλονιστικών αντιφάσεων, όπου τα υπέροχα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή.

Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο για το θέμα της Γουατεμάλας και ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ

Και ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τα υπόλοιπα καταπληκτικά ντοκιμαντέρ της εκπομπής εξάντας

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η Ινδία ζητά περαιτέρω αποζημίωση για τη μεγαλύτερη βιομηχανική τραγωδία

Η κυβέρνηση της Ινδίας ζητά επιπλέον αποζημιώσεις ύψους άνω του 1 δισ.δολαρίων για τα θύματα της μεγαλύτερης βιομηχανικής καταστροφής στον κόσμο, την διαρροή εντομοκτόνου στο Μποπάλ της Ινδίας το 1984 που προκάλεσε τον θάνατο 50.000 ανθρώπων.

Τα θύματα και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επί χρόνια διεκδικούν την καταβολή επιπλέον αποζημιώσεων και ακόμη αυστηρότερες ποινές κατά εκείνων που είχαν την ευθύνη για τη διαρροή από το εργοστάσιο ιδιοκτησίας της αμερικανικής εταιρείας Union Carbide.

Χθες Παρασκευή, η κυβέρνηση στο Νέο Δελχί κατέθεσε αίτημα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας ώστε να συμπέσει με την επέτειο από την καταστροφή, μία ευκαιρία που οδήγησε τα θύματα και τις οικογένειές τους να βγούν στο δρόμο για να διαδηλώσουν την οργή και αγανάκτησή τους.

Το αίτημα αξιώνει την καταβολή επιπλέον 1,24 δισ. δολαρίων καθώς ανεβάζει τον εκτιμώμενο αριθμό των θυμάτων από 3.000 σε 5.295, σύμφωνα με την εφημερίδα Χίντου. Όπως τονίζει η κυβέρνηση, η αναθεώρηση των στοιχείων έχει αποδείξει πως ο πρώτος υπολογισμός των αποζημιώσεων ήταν «ολότελα λανθασμένος».

Όπως τονίζει το στέλεχος οργάνωσης στο Μποπάλ Ράτσνα Ντίγκρα, το αίτημα έχει κατά το μάλλον, ή ήττον συμβολικό χαρακτήρα και αποκλείεται να τελεσφορήσει, καθώς αφού η Union Carbide δεν διαθέτει πλέον κανένα περιουσιακό στοιχείο στην Ινδία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη από το Ανώτατο Δικαστήριο για να καταβάλει τις αποζημιώσεις.

Συνελήφθησαν οι γονείς τέρατα – Μαρτύρησε πριν ξεψυχήσει το μωράκι



Το μωράκι μαρτύρησε όπως δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα. Το ξυλοκόπησαν άγρια και έκαψαν πάνω του τσιγάρα!

Οι γονείς - τέρατα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Το μωρό ξεψύχησε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το δίχρονο μωρό μεταφέρθηκε χθες στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας και μόλις οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Κλήθηκε παράλληλα και η ιατροδικαστής, για να εξακριβώσει τα αίτια τού θανάτου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το παιδάκι κατέληξε, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, ενώ κακώσεις εντοπίστηκαν και στο υπόλοιπο σώμα, όπως επίσης εγκαυματικές βλάβες και εκδορές.

Οι αστυνομικοί ανέκριναν τους γονείς και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, που έχουν άλλα δύο παιδιά, αρνούνται τις κατηγορίες. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΩΡΑΙΟ ΜΟΝΤΑΖ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Παλιές και νέες φώτο με καταπληκτικό μοντάζ από το photoshop . Δείτε ένα παράδειγμα και μπείτε στο link για να δείτε και τις υπόλοιπες


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Στο Διαδίκτυο και πάλι το Wikileaks!

Επειτα από διακοπή έξι ωρών, ο ιστότοπος Wikileaks εμφανίζεται και πάλι στο Ιντερνετ, σε νέα διεύθυνση, στο Wikileaks.ch, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιστότοπου στο Twitter.

"To Wikileaks μετακόμισε στην Ελβετία", ανακοίνωσε ο ιστότοπος στη διεύθυνσή του στο Twitter (@wikileaks).


Νωρίτερα, το EveryDNS.net είχε ανακοινώσει ότι διέκοψε την υπηρεσία Wikileaks έπειτα από μαζικές κυβερνοεπιθέσεις εναντίον του ιστότοπου.

Σε άλλο μήνυμα στο Twitter, τo Wikileaks είχε αναφέρει νωρίτερα ότι "η διεύθυνση Wikileaks.org "σκοτώθηκε" το από αμερικανικό everyDNS.net έπειτα από ισχυρισμούς για μαζικές επιθέσεις". Σε αυτού του είδους τις επιθέσεις, μεγάλος αριθμός υπολογιστών φορέων ιού συνδέονται ταυτόχρονα με έναν ιστότοπο, θέτοντάς τον εκτός λειτουργίας.

Ένας Super υπολογιστής φτιαγμένος από Playstation 3!

To Αμερικάνικο Υπουργείο Αμύνης  ισχυρίζεται πως έφτιαξε τον πιο γρήγορο interactive υπερυπολογιστή συνδέοντας 1.760 PlayStation 3.

Το δημιούργημα αυτό ονομάστηκε "The Condor Cluster" και περιλαμβάνει 168 GPUs καθώς και 84 servers ενώ το κόστος του συνολικά έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια πράγμα που αν γινόταν με τα μέρη ενός υπολογιστή θα κόστιζε πολύ περισσότερα.

Το σύστημα αυτό πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την γρήγορη επεξεργασία των δορυφορικών εικόνων υψηλής ανάλυσης, για την υλοποίηση ενός βελτιωμένου ραντάρ καθώς και  για έρευνες για θέματα τεχνητής ευφυΐας (ΑΙ).

Στήθος για να το... πιείς!

Τι αρέσει σε όλους τους άντρες; Φυσικά το ποτό και οι γυναίκες! Χαλαρώστε λοιπόν πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό απο το στήθος της καλής σας.....(όλοι το έχουν φαντασιωθεί).

Η πρόταση λοιπόν ήρθε....από που αλλού; Απο την Αμερική...

Η λύση είναι απλή και ο συνδυασμός αλκοόλ και γυναίκας γεγονός! Ευφάνταστοι Αμερικάνοι λοιπόν εφήυραν ένα σουτιέν το οποίο έχει χωρητικότητα 750 ml οποιουδήποτε υγρού θέλετε (ανάλογα πάντα με τα γούστα σας), ενώ θα κάνει την καλή σας να αισθάνεται πιο ελκυστική με ένα πλούσιο και εντυπωσιακό μπούστο, ακόμα και δυο νούμερα μεγαλύτερο.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή! Ο τρόπος είναι απλός, ενω εσείς πίνετε απο το ένα σωληνάκι η καλή σας μπορεί να το φουσκώσει ώστε η εμπειρία να είναι μεθυστική!

Και για να σοβαρευτούμε κιόλας τι άλλο θα δούμε να σκέφτονται οι Αμερικάνοι για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να μας κάνουν να βάλουμε το χέρι στην τσέπη!

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ !!!!

Αναβλήθηκε η δίκη Ζαχόπουλου 

Αναβλήθηκε για τις 17 Οκτωβρίου 2011 από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η δίκη για το λεγόμενο «σκάνδαλο Ζαχόπουλου» με το «ροζ» DVD.

Η αναβολή αποφασίστηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρου υπεράσπισης.

Στο εδώλιιο του κατηγορουμένου κάθονται αντιμετωπίζοντας πλημμεληματικές πράξεις οι:

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ vs WikiLeaks 0 - 1

Το θέμα της NASA εγώ το έκοψα από την αρχή για πολύ μουφα , μάλλον θέλανε να ξεφύγει λίγο η κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις της σελίδας  WikiLeaks.

Το άσχημο είναι ότι δεν τα κατάφεραν και δεν ξέρω τι άλλο " τυχαίο " περιστατικό ίσως συμβεί για να αλλάξει ενδιαφέρον η παγκόσμια κοινή γνώμη. 


Μήπως κάνα μεγάλο σεισμό ? Καμιά μεγάλη θεομηνία , καμιά τρομοκρατική επίθεση ???
Και φυσικά αν συμβεί κάτι θα είναι σε καμιά  ευρωπαϊκή χώρα για να κάνει αίσθηση.


Ίσως όλα αυτά που λέω να μ έχουν επηρεάσει γιατί έβλεπα Χ files παλιά και τώρα που ασχοληθήκαμε με διάφορα μη γήινα-φυσιολογικά γεγονότα-φαινόμενα κάνω διάφορες περίεργες σκέψεις.


Εύχομαι να κάνω λάθος 

Εκτός λειτουργίας το WikiLeaks

Μαζικές κυβερνοεπιθέσεις δέχεται εδώ και μέρες το WikiLeaks μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σε απόρρητα έγγραφα...

Εκτός λειτουργίας τέθηκε ο διαδικτυακός τόπος του WikiLeaks από την εταιρεία του προσφέρει στην οργάνωση υπηρεσίες domain name, η οποία έκανε λόγο για μαζικές κυβερνοεπιθέσεις.
 
Η εταιρεία EveryDNS.net ισχυρίστηκε ότι οι επιθέσεις θέτουν σε κίνδυνο τις υποδομές της και την πρόσβαση στους χιλιάδες άλλους ιστοτόπους της.
 
«Αυτές οι επιθέσεις έχουν απειλήσει τη σταθερότητα των υποδομών της EveryDNS.net, που επιτρέπει την πρόσβαση σε περίπου 500.000 άλλους ιστοτόπους», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
 
Σε μήνυμα στο Twitter, το WikiLeaks επιβεβαιώνει ότι το domain του «εξουδετερώθηκε» από την EveryDNS.net
 
Το WikiLeaks υποστηρίζει ότι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στο διαδικτυακό του τόπο από την ώρα που άρχισε τη δημοσιοποίηση 250.000 απόρρητων διπλωματικών εγγράφων των ΗΠΑ, η οποία έχει προκαλέσει οργή και αμηχανία σε πολλές κυβερνήσεις.

Δεν μπαίνουν διόδια στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής!

To υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων, διέψευσε τα περί τοποθέτησης ηλεκτρονικών διοδίων...

στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής. Με ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζει πως ούτε ήταν, ούτε είναι στις επιλογές της κυβέρνησης η τοποθέτηση διοδίων στον εν λόγω άξονα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου...

"Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε διαγωνισμό τον οποίο προκήρυξε η «Εγνατία ΑΕ» για εγκατάσταση ηλεκτρονικών διοδίων στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, διευκρινίζεται: Ούτε ήταν, ούτε είναι στις επιλογές της Κυβέρνησης η τοποθέτηση διοδίων στον εν λόγω άξονα. Ήδη ζητήθηκε από την διοίκηση της «Εγνατίας ΑΕ» η απάλειψη της σχετικής διάταξης από τα τεύχη της προκήρυξης."

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ NASA ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ( Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ )


Σήμερα στις 9 ανακοινώνει η NASA κάτι περί εξωγήινης μορφής ζωής , η ότι υπάρχουν και άλλοι σ αυτό το σύμπαν , ότι δεν είμαστε μόνοι μας κτλ και κάθομαι και αναρωτιέμαι αν τελικά υπάρχουν εξωγήινοι , είναι καλό η κακό ?


Ας δούμε τα αρνητικά καταρχήν στο αν υπάρχουν εξωγήινοι η όχι !

Έγραψε ιστορία στην Μαδρίτη (2-3)

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε μία τεράστια νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις στο 2΄ο Κόκε έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΡΗ παίρνοντας το ριμπάουντ από το σουτ του Μενδρινού που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα. Η Ατλέτικο αντέδρασε και μέσα σε 15 λεπτά πήρε το προβάδισμα στο σκορ με δύο γκολ από τον Φορλάν στο 11 και τον Αγκουέρο στο 16΄. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τον ΑΡΗ να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, τον Λαζαρίδη να κερδίζει πέναλτι στο 52 και τον Κόκε να σκοράρει για δεύτερη φορά ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε τα γραφεία-φρούρια με τα αρχεία της WikiLeaks!




Το μείζον θέμα σε όλο τον κόσμο αυτές τις ημέρες είναι αναμφισβήτητα οι αποκαλύψεις της WikiLeaks που εκθέτουν κυβερνήσεις δημοσιοποιώντας εμπιστευτικές εκθέσεις και αναφορές -κυρίως- πρεσβειών της Αμερικής.

Άραγε, όμως, που θα μπορούσαν φυλάσσονται αυτά τα αρχεία και όλες αυτές οι πληροφορίες; Είτε το πιστεύετε είτε όχι ένα μέρος από τα αρχεία φωτιά της WikiLeaks βρίσκεται σε υπόγειο καταφύγιο του «Ψυχρού» Πολέμου ικανό να αντέξει μέχρι και επίθεση από.. βόμβα!