Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ !!!!!

Τον έδιωξαν από τη φυλακή λόγω κιλών !!!!

Ο Salvatore Ferranti ο οποίος ζυγίζει 200 κιλά, μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του αφού πέρασε έξι μήνες σε 4 διαφορετικές φυλακές της Ιταλίας,» αναφέρει ο δικηγόρος του.

Οι φρουροί στις δυο πρώτες φυλακές είπαν ότι θα έπρεπε να βοηθούν συνέχεια τον 36χρονο να ντυθεί, να περπατήσει και να πάει στο μπάνιο.

Οι φύλακες των άλλων δυο ιδρυμάτων ανέφεραν ότι δεν υπήρχε αρκετά μεγάλο κρεβάτι για τον κρατούμενο, ότι ο ίδιος δεν μπορούσε να περάσει από την πόρτα της τουαλέτας και ότι εκείνοι δε θα κατάφερναν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο συνήγορος του Ferranti, υπερασπίστηκε τον πελάτη του στο δικαστήριο, αναφέροντας ότι πάσχει από παθολογική παχυσαρκία, που είναι ασύμβατη με τη ζωή στη φυλακή και υπερασπίστηκε την κράτηση του σε κανονικό σπίτι.

Υ. Γ. Κουφάλα Πάγκαλε , μιλάς εκ του ασφαλούς !!!!

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Παλι διακοπη κυκλοφοριας λογω βροχης !!!!!!!

Διακοπή Κυκλοφορίας μεταξύ Bρασταμων - Oρμυλιας λόγω βροχής !!!!

Εντάξει , είπαμε έβρεξε , αλλά για 30-40 πόντους νερό που είχε στο ποταμάκι να μη μπορεί να γίνει η κυκλοφορία στον δρόμο !!!! Μόνο τζιπ μπορούσαν και περνούσαν !!!

Και αυτό γίνετε σχεδόν πάντα εδώ και πάρα πολλά χρόνια μετά από μεγάλη βροχή. Τόσο δύσκολο είναι να γίνει ένα γεφυράκι η πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε κάποια θύματα και μετά να γίνει ??????

Πολύ πιθανόν να συνέβαινε και αυτό σήμερα γιατί την ώρα που έβλεπα το ποτάμι από την απέναντι μεριά ήρθε κάποιος με ένα μικρο αμαξάκι και αν δεν τον φώναζα να γυρίσει πίσω θα ορμούσε μέσα και σίγουρα θα είχε προβλήματα , αποκλείεται να περνούσε .


Η μαθητικη παρελαση στα Βρασταμα !

Αψηφώντας το κρύο και το ψιλοβροχο που έπεφτε σήμερα στα Βράσταμα οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Bρασταμων πραγματοποίησαν την μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28η Οκτωβρίου







Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

To τέλος του Paul!


Ο Paul, το χταπόδι που αγαπήθηκε και έγινε διάσημο για τις -σε ποσοστό 100% σωστές- προβλέψεις των αποτελεσμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Νότιας Αφρικής, πέθανε τα ξημερώματα στη δεξαμενή του στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής του Oberhausen της Γερμανίας.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ανέφεραν ότι ανέμεναν αυτήν την εξέλιξη, αφού ο Paul τις τελευταίες μέρες είχε περιορισμένη κινητικότητα και τρεφόταν ελάχιστα.

Ο Paul ήταν σχεδόν 3ων ετών και καταγόταν από τη θάλασσα του Weymouth της Μεγάλης Βρετανίας. Σε μία γρήγορη έρευνα που κάναμε στο internet, βρήκαμε ότι τα χταπόδια σπάνια ζουν περισσότερα από 2 χρόνια.

Αίσθηση τέλος, προκαλέι το γεγονός ότι οι υπάλληλοι που φρόντιζαν τον Paul εμφανίστηκαν σήμερα φορώντας μαύρες κορδέλες, ενώ για τους επισκέπτες είχε ανοιχτεί ...βιβλίο συλλυπητηρίων!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Β. Ελλάδος Scramble 5ος αγώνας, Γερακαρού, Θεσσαλονίκη

Στις 17-10-2010 έγινε στη Γερακαρου ο 5ος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Scramble ( αγώνες με enduro και moto cross μηχανές ) με την συμμετοχή και του δικού μας ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΙΝΟΥ από τον Ταξιάρχη !

Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος λόγο της βροχής που έπεφτε τις προηγούμενες μέρες και η λάσπη έκανε τις προσπάθειες των αθλητών πολύ πιο δύσκολες από ότι συνήθως. Ο αγώνας είχε διάρκεια περίπου στις 2 ώρες

Παρόλα αυτά ο Άγγελος κατάφερε και τερμάτισε 6ος στην κατηγόρια του και 22ος στη γενική κατάταξη στις περίπου 100 συμμετοχές που είχε ο αγώνας

Ένα μεγάλο μπράβο στον Άγγελο !!!!

Ο έρανος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Η φτώχεια, η πείνα, η εγκατάλειψη δεν είναι φαινόμενα που έχουν εκλείψει από τη χώρα μας

Χάρη στον οβολό του καθενός μας τα τελευταία δύο χρόνια ο Ε.Ε.Σ. μέσω του εράνου μπόρεσε να συντηρήσει 119 παιδιά σε ειδικό κέντρο στο Βόλο, 237 αστέγους στην Αθήνα, 1.069 πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του Λαυρίου και της Σπερχειάδας.
13.823 άνθρωποι εμβολιάστηκαν, 13.731 παιδιά υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, 9.912 ηλικιωμένοι δέχτηκαν φροντίδα στο σπίτι τους και φέτος 138.900 άνθρωποι ημερησίως είχαν ένα πλήρες γεύμα.
Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου κάποιος Ερυθροσταυρίτης θα σας χτυπήσει την πόρτα. Όποιος επιθυμεί μπορεί επίσης να καταθέσει χρήματα στους παρακάτω λογαριασμούς:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (080)480658-10
EFG EUR.ERG. 00260240330200055949

Nερό αντί βενζίνης!

Μετατρέψτε εύκολα το συμβατικό σας αυτοκίνητο σε ηλεκτρικό,που μάλιστα δεν θα ''καίει'' ρεύμα αλλά νερό,ακόμα και θαλασσινό.

Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας ''οικολόγου'' James Bond,αλλά για έρευνα που πραγματοποίησε το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο για λογαριασμό της Νομαρχίας Αθηνών και αφορά στην παραγωγή υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας από το πόσιμο, μη πόσιμο και θαλασσινό νερό.
Τεράστιο θα είναι το κέρδος ,εκτός από το περιβάλλον,για τη τσέπη μας.
Γιατί το κόστος μετατροπής ενός ''μικρομεσαίου'' αυτοκινήτου θα είναι γύρω στα 5.000 € με κόστος χρήσης και συντήρησης μικρότερο από 1 € ανά 100 Κm.
Η απόσβεση του ποσού για την μετατροπή γίνεται σε 2 χρόνια με μέσο όρο κυκλοφορίας 30.000 χλμ/χρόνο.

Το ένα πέμπτο των ζώων και φυτών κινδυνεύει με εξαφάνιση

Αυτό δείχνει η μεγαλύτερη επιστημονική έρευνα που έχει γίνει μέχρι τώρα...

από 174 ερευνητές ανά τον κόσμο και που έρχεται να αναδείξει για μια ακόμη φορά την επείγουσα ανάγκη να ληφθούν μέτρα προστασίας της βιοποικιλότητας του πλανήτη μας.

Το ζήτημα είναι επίκαιρο καθώς ήδη διεξάγεται στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας η σύνοδος κορυφής 200 χωρών, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με την ελπίδα ότι οι κυβερνήσεις αυτή τη φορά θα μπορέσουν να θέσουν έως το 2020 νέους ρεαλιστικούς και επιτεύξιμους στόχους για την προστασία των ειδών και των οικοσυστημάτων, που κινδυνεύουν από τις δραστηριότητες των ανθρώπων, τη μόλυνση και την κλιματική αλλαγή.

Η νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Science”, ανέλυσε δεδομένα από 25.000 είδη θηλαστικών, πουλιών, αμφίβιων, ερπετών και ψαριών και επαναξιολόγησε την κατάσταση των ειδών που περιλαμβάνονται στην «κόκκινη λίστα» της Διεθνούς Ένωσης για την Προστασία της Φύσης (IUCN).

Η IUCN τόνισε ότι η Γη απειλείται με τον πιο μαζικό αφανισμό στην ιστορία της, μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

12χρονος διόρθωσε πρόβλημα στον Firefox!


Ένας 12χρονος μαθητής από τις ΗΠΑ κατάφερε κι έλυσε ένα πρόβλημα που είχε ο δημοφιλής browser κι έβγαλε 3000$.

Η Mozilla ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες στους χρήστες οτι όποιος χρήστης ανακαλύψει και καταφέρει να διορθώσει κάποιο πρόβλημα που έχουν τα προϊόντα της θα αμειφθεί με 500 έως και 3000 δολάρια.

Μετά την ανακοίνωση αυτή υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι που έστειλαν λύσεις σε κάποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα που είχαν το προϊόντα της εταιρίας μεταξύ των οποίων ήταν και ο 12χρονος Alex Miller από το San Jose

Ο νεαρός προγραμματιστής, κατάφερε μέσα σε 10 μέρες και ε 1.5 ώρα δουλειά την ημέρα, να ανακαλύψει και να λύσει ένα πρόβλημα (bug) το οποίο επηρέαζε τον Firefox, τον Thunderbird και τον SeaMonkey κερδίζοντας έτσι, το ποσό των 3000$ από την εταιρία.

Ο 12χρονος ένα μέρος του ποσού που κέρδισε έχει αποφασίσει να το δωρίσει σε μια τοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων ενώ με τα υπόλοιπα σκοπεύει να αγοράσει νέο υπολογιστή, για να μπορέσει ίσως να ανακαλύψει κι άλλα τέτοια προβλήματα που έχει η Mozilla.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 2010-2011

Το τρένο μας την προηγούμενη αγωνιστική είχε μια μικρή στάση μέσα στη Σάρτη και έχασε άλλα , περασμένα ξεχασμένα.
Ας δούμε τι έκανε την αγωνιστική που πέρασε !!!


6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ( 1 - 1 )
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ( 0 - 2 )
Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ - "ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ( 1 - 8 )
ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ( 2 - 0 )
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ ( 1 - 2 )
ΙΕΡΙΣΣΟΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ( 2 - 1 )
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ ( 2 - 1 )

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική


ΒΑΘΜΟΙ
1 ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ--------------- 18
2 ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ------------ 15
3 ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ--------- 13
4 "ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ-------------- 13
5 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ----------------------- 11
6 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ-------------------10
7 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ-------------- 9
8 Μ. ΑΛΕΞ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ----------------- 8
9 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ----------------- 6
10Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ----------------------------- 6
11 ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ-------------- 5
12 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ--------------- 4
13 Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ-------------------- 2
14 ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ---------------------- 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ

Σάββατο 30 Οκτ. 2010 Ώρα : 16:00

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ
"ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

Κυριακή 31 Οκτ. 2010 Ώρα : 11:00

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κυριακή 31 Οκτ. 2010 Ώρα : 15:00

Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ
ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟY
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!

Ρουμπινί για πτώχευση:
όπως και να την πείτε θα γίνει
Αναπόφευκτη θεωρεί στο μέλλον την αναδιάρθρωση του χρέους για την Ελλάδα, ο διάσημος οικονομολόγος, Νουριέλ Ρουμπινί.

Σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής» υποστηρίζει ότι παρά την εφαρμογή σημαντικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και επώδυνων μέτρων δημοσιονομικής εξυγίανσης η Ελλάδα δε θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο τεράστιο χρέος και θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του.

''Αν δεν θέλετε να την πείτε πτώχευση, μην τη λέτε. Πείτε την αναδιάρθρωση υπό πίεση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα συμβεί'', τονίζει χαρακτηριστικά και ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί μη ρεαλιστική την πρόβλεψη για επάνοδο σε 18 μήνες το πολύ στις αγορές.

Από την Τρίτη οι επιδοτήσεις των αγροτών

Την Τρίτη θα αρχίσει η καταβολή των κοινοτικών επιδοτήσεων στους αγρότες, όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, παρουσιάζοντας το χρονοδιάγραμμα με βάση το οποίο θα γίνουν οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο του 2011.

Έτσι από την Τρίτη μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα δοθεί η προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1,1 δισ. ευρώ σε 720.000 δικαιούχους αγρότες, ενώ η εξόφληση (δεύτερη δόση) θα καταβληθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Μέχρι το τέλος του έτους θα εξοφληθούν και οι ενισχύσεις για τα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα του 2009, βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, καθώς και μείωση της νιτρορύπανσης, συνολικού ύψους 150 εκατομ. ευρώ.

Επίσης θα καταβληθούν οι εκκρεμότητες της περιόδου 2006 – 2009, ύψους 15 εκατ. ευρώ και οι ενισχύσεις στους νέους αγρότες, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα η πληρωμή της επιστροφής ΦΠΑ είναι φέτος 11%, από 7% πέρσι, και θα γίνει όπως και η επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου, την άνοιξη του 2011, δηλαδή 3 με 4 μήνες νωρίτερα από πέρσι.

Στη φυλακή ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας Πολυγύρου!

Ο αξιωματικός της αστυνομίας συνελήφθη για συμμετοχή...

στο πολυμελές κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων που εξαρθρώθηκε στη Χαλκιδική.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το υπ' αριθμόν 1144/2010 βούλευμα που εξέδωσε, ήρε τη διαφωνία που προέκυψε -μετά την απολογία του 45χρονου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.- ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα ως προς την προσωρινή του κράτηση ή μη.

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε τελικά δεκτή την εισήγηση του εισαγγελέα, ο οποίος πρότεινε την προφυλάκιση του 45χρονου, επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε με τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» της σπείρας.

Ήδη το μεσημέρι ο 45χρονος, που κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης και ακολούθως οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαφυγόντες δασμοί από τη δράση του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 4,78 εκ. ευρώ.

16χρονος πήγε στο γήπεδο με μαχαίρι 23 εκατοστών!

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα στο ΟΑΚΑ

Την ώρα που έκαναν έλεγχο σε ένα παιδί μόλις 16 ετών ανακάλυψαν πάνω του ένα τεράστιο μαχαίρι με λάμα 23 εκατοστά.
Ο νεαρός ή κάποιος φίλος του ελπίζοντας ότι στον τυπικό έλεγχο που γίνεται πολλές φορές οι αστυνομικοί δεν θα το εντοπίσουν ρίσκαραν να περάσουν στην κερκίδα το φονικό όπλο.
Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση ο έλεγχος δεν ήταν τυπικός.
Μετά τις εφόδους της αστυνομίας στους συνδέσμους-γιάφκες σε πολλές περιοχές της Αθήνας όπου εντοπίστηκαν ολόκληρα οπλοστάσια φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να περάσουν και στις κερκίδες φονικά όπλα καθώς μαίνεται ένας οπαδικός “πόλεμος”

Υ. Γ. Άντε μωρέ , σιγά το πράγμα , 23 πόντους μόνο ήταν το σπαθί.....ε το μαχαίρι ήθελα να πω. Μάλλον για τίποτα ζόγια θα το είχε το παιδί και το παρεξήγησαν

Οι Τούρκοι αφήνουν να καταρρεύσει ένας από τους 12 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου

Καταρρέει η μεσαιωνική πόλη- μνημείο της Αμμοχώστου. Οι τούρκοι αδιαφορούν και την αφήνουν στο έλεος της. Αποκαλυπτική έκθεση του Παγκόσμιου Ταμείου Πολιτιστικής Κληρονομίας

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η μεσαιωνική πόλη της Αμμοχώστου, σύμφωνα με έκθεση του GΗF (Παγκόσμιο Ταμείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς), την οποία αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος". Η μεσαιωνική πόλη της Αμμοχώστου , συγκαταλέγεται , όπως αναφέρεται στην έκθεση ανάμεσα στους 12 σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου που κινδυνεύουν να αφανιστούν.

Στην έκθεση, όπως γράφει η εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος", αναφέρεται ότι η μεσαιωνική πόλη της Αμμοχώστου βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, το οποίο έχει καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό.

Η πόλη, εξηγεί η Έκθεση, δεν έχει επίσημα αναγνωριστεί ως ιστορικό μνημείο και χρειάζεται άμεσα αρχαιολογική έρευνα για να διατηρηθεί ό,τι έχει απομείνει και να αναστηλωθεί ό,τι έχει καταστραφεί. Τονίζεται ακόμα ότι, ενώ διεθνείς οργανισμοί έχουν προσπαθήσει να προσελκύσουν το διεθνές ενδιαφέρον για την ανάγκη διάσωσης της πόλης- μνημείου, οι "αρχές της βόρειας Κύπρου" έχουν δείξει ελάχιστο ενδιαφέρον.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....

Απ' το γάμο στο κρατητήριο για χρέος... 240 ευρώ!


Συνέβη σε μία 62χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα, η οποία σταμάτησε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας και κατέληξε... κρατούμενη για ένα παλιό χρέος!

Όπως διαβάσαμε στο Dete.gr η γυναίκα ταξίδευε με άλλα μέλη της οικογένειάς προς το Αγρίνιου, για ένα γάμο.

Στον δρόμο έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας και της ζητήθηκαν τα στοιχεία της. Όταν δόθηκαν στο "κέντρο" της Αμεσης Δράσης, οι τροχονόμοι ειδοποιήθηκαν πως έπρεπε να κρατήσουν τη γυναίκα γιατί έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 20 ημερών για ένα χρέος 240 ευρώ!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγαν τη γυναίκα στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου και παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα (!) για να οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα...

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ !!!!

«Σφυροκόπημα» κατά της παιδικής πορνογραφίας

Δυο ακόμη άτομα συνελήφθησαν για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία «σφυροκόπημα».

Πρόκειται για δυο Έλληνες, ηλικίας 35 και 50 ετών, που είχαν στην κατοχή τους ψηφιακό υλικό, με κακοποιήσεις ανηλίκων, ενώ στην κατοικία του 50χρονου βρέθηκαν εκατοντάδες προφίλ παιδιών, τα οποία είχε εντοπίσει σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ο συλληφθείς, μάλιστα, είχε κατηγορηθεί πριν από ένα χρόνο για αποπλάνηση ανηλίκων κατ΄ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης «σφυροκόπημα» έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος 177 ατόμων. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !!!! ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ

Παντρεύεται τον... εαυτό της

Η Τσεν Γουέι-γι πόζαρε στο φωτογράφο με το υπέροχο λευκό νυφικό της, προσέλαβε έναν ειδικό για τη διοργάνωση γάμων και νοίκιασε μία αίθουσα για τη γαμήλια τελετή με προσκεκλημένους 30 φίλους της.

Μόνο που δεν υπήρχε γαμπρός καθώς η Τσεν θα παντρευτεί τον...εαυτό της.

Απογοητευμένη από τους άνδρες που έχει μέχρι στιγμής γνωρίσει και υπό την κοινωνική πίεση, η 30χρονη υπάλληλος γραφείου από την Ταϊπέι, θα δώσει τον επόμενο μήνα μία δεξίωση προς τιμήν ενός μόνο ανθρώπου...της ιδίας.

"Τα 30 είναι μία περίοδος ακμής για μένα. Η δουλειά μου και η εμπειρία μου βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά δεν έχω βρει σύντροφο, οπότε τί να κάνω;", λέει η Τσεν.

"Δεν είμαι κατά του γάμου. Απλώς ελπίζω ότι θα μπορέσω να εκφράσω μία διαφορετική άποψη μέσα στα πλαίσια της παράδοσης".

Ο γάμος της, που θα στοιχίσει 5.675 δολάρια, διαφημίστηκε μέσω του διαδικτύου και απέσπασε 1.800 θετικά σχόλια.

Και βέβαια μετά το γάμο θα υπάρξει και ο μήνας του μέλιτος για την Τσεν, η οποία θα πάει ταξίδι μόνη της στην Αυστραλία.

Υ. Γ. Και μη χειρότερα.......

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Το blog είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε υποψήφιο θέλει να πει οτιδήποτε αφορά τις εκλογές

Απλά για να μπορεί να κάνει αναρτήσεις ελεύθερα πρέπει να κάνει κάποιες απλές διαδικασίες , εγγραφή κτλ που υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες μέσα στο blog

Για τυχόν απορίες και ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε e-mail στο

agios_vasilis@hotmail.gr


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ !!!!!

Αυτό το αυτοκίνητο είναι μόνιμα παρκαρισμένο στην είσοδο του νοσοκομείου , ΜΌΝΙΜΑ , δεν έτυχε να περάσω μέρα και να μην είναι εκεί !!!!

Φυσικά κλείνει την μισή είσοδο του νοσοκομείου αλλά κάνεις δεν την είπε τίποτα αυτή την κυρία εδώ και τόσο καιρό να μην το ξαναπαρκαρει εκεί

Από το καλοκαίρι το παρκάρει εκεί ( έχει ντουβαρισιο ίσκιο βλέπεις !!!! )

Από ότι έμαθα είναι μια κυρία που δουλεύει στο νοσοκομείο




Υ. Γ. Αν την προλάβω κανα πρωί θα της πάρω το πάρκινγκ και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας !!!!!

ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ !!!

Η κυρία αυτή που πάρκαρε εκεί ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ παράνομου παρκαρίσματος στο νοσοκομείο Πολύγυρου , μπόρεσε και έκλεισε την μια λωρίδα ολόκληρη και την άλλη μισή !!!!!

Δηλαδή μιάμιση λωρίδα του δρόμου !!!!! Εύγε κυρία μου , την άλλη φόρα εύχομαι να τα πας καλύτερα , να μην αφήσεις να περνάνε ούτε οι πεζοί !!!

Όχι ότι και ο άλλος κύριος είναι καλύτερος με το αγροτικό , αλλά εκείνος άφησε έστω μια λωρίδα ανοιχτή..............


Υ. Γ. ..... Και ναι , γυναίκα είναι , την έχω και αυτήν φωτογραφία απλά το blog έχει μια γραμμή , να μην δείχνει τα κακά παραδείγματα.....

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ LEADER

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης υπέγραψε τη σύμβαση μεταξύ του ΥΠΑΑΤ και της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) «Αναπτυξιακή Χαλκιδικής ΑΕ - ΑΑΕ ΟΤΑ», για την υλοποίηση τοπικού προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 - 2013.

Με την υπογραφή μιας ακόμα σύμβασης για την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος προσέγγισης LEADER για το Νομό Χαλκιδικής, οι συμβάσεις που έχουν συνολικά υπογραφεί μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του ΠΑΑ, ανέρχονται σε σαράντα μία (41) σε σύνολο σαράντα τριών (43) τοπικών προγραμμάτων που έχουν εγκριθεί και καλύπτουν περίπου το 40% της έκτασης της Χώρας.

Η Δημόσια Δαπάνη για το πρόγραμμα του Νομού Χαλκιδικής ανέρχεται σε 6.500.000 ευρώ ενώ ο προϋπολογισμός, ανάλογα με το είδος των ενταγμένων επενδύσεων, προβλέπεται να ανέλθει σε 12.000.000 ευρώ περίπου.

"Στη κρίσιμη συγκυρία που διανύουμε, προτεραιότητά μας είναι ο εξορθολογισμός των διαθέσιμων πόρων και δαπανών, με παράλληλη στήριξη της ανάπτυξης της υπαίθρου και ενίσχυσης των νησιωτικών περιοχών της χώρας" ανέφερε ο κ.Σκανδαλίδης.

Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER του Νομού Χαλκιδικής αφορά 10 Δήμους (43 Δημοτικά/ Τοπικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.335,5 km2 και πληθυσμό 70.472 κατοίκους.

Στο επίκεντρο του εγκεκριμένου προγράμματος βρίσκεται η οικονομικά βιώσιμη και κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη ανάπτυξη της περιοχής παρέμβασης μέσα από την ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης και τη δημιουργία των απαραίτητων υποστηρικτικών υποδομών.

ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΤΑΙ ΡΕ



Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΛΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ !!!!

http://www.chilloutpoint.com/lifestyle/top-50-photos-taken-at-the-perfect-time.html


http://www.webdesigncore.com/2010/09/25/35-amazing-examples-of-aerial-photography/


http://www.bbcwildlifemagazine.com/gallery/antarctica-photo-gallery-nick-garbutt


http://www.boston.com/bigpicture/2010/09/fall_is_in_the_air.html


ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ !!!


20 " ΕΞΥΠΝΕΣ " ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ....

ΟΙ 23 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Είκοσι τρεις συνδυασμοί υποψηφίων για τους πέντε δήμους της Χαλκιδικής κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής και πάνω από 1.800 άτομα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη Χαλκιδική.

Οι συνδυασμοί ανά δήμο:

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
1. Αστέριος Ζωγράφος: «ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ» (118)
2. Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «ΔΗΜΟΣ ΠΟΥΛΓΥΡΟΥ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» (113)
3. Θωμάς Καπλάνης: «ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» (107)
4. Νικόλαος Παρθενιώτης: «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ» (39)

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
1. Ιωάννης Τζίτζιος: «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» (74)
2. Άγγελος Πράτσας: «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΘΩΝΙΑ» (50)
3. Βαρσάμης Γιοβανούδας: «ΣΙΘΩΝΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ» (74)
4. Χρήστος Ξανθόπουλος: «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΙΘΩΝΙΑΣ» (32)
5. Κυριακή Μάλαμα: «ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» (47)
6. Δημήτρης Ρεβενικιώτης: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» (55)

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
1. Χρήστος Πάχτας: «ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» (105)
2. Λάζαρος Λαζάρου: «ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ» (57)
3. Μιχάλης Βλαχόπουλος: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» (96)
4. Γιώργος Καραμασαλής: «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» (35)
5. Κωνσταντίνος Ευθυμίου: «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΚΗ» (55)

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
1. Κώστας Καπούλας: «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» (101)
2. Κώστας Παπαγιάννης: «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» (101)
3.Βασίλης Παπαγιάννης: «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» (101)
4.Πρόδρομος Ποτίογλου: «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» (25)

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
1.Κώστας Σγουρής: «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» (125)
2.Δαμιανός Ιορδανίδης: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ» (136)
3. Ανδρέας Παπαγιάννης: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ» (127)
4. Δημήτρης Ζαχαριάδης: «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ» (42).

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ !!!!!

29 αμυντικές χειροβομβίδες, 1 πιστόλι zastava 9mm, μια επαναληπτική κυνηγητική καραμπίνα, 1 αεροβόλο, 2 πυροκροτητές και αντιαεροπορικά βλήματα και σφαίρες βρέθηκαν σε αποθήκη εξοχικής κατοικίας ενός 44χρονου από τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Μυστήριο ωστόσο καλύπτει την υπόθεση με τα όπλα καθώς οι αστυνομικές αρχές τονίζουν ότι πρόκειται για κατοχή στρατιωτικού υλικού από τον 44χρονο. Τα όπλα και υπόλοιπο υλικό εξετάζονται από ειδικούς του Γενικού Επιτελείου Στρατού ώστε να διαπιστωθεί πως βρεθήκαν στην κατοχή του.

Ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για υλικό ιδιαίτερα επικίνδυνο. Οι χειροβομβίδες έχουν εμβέλεια σε ακτίνα 50 μέτρων σε περίπτωση ενεργοποίησής τους.

Ο 44χρονος συνελήφθη και κρατείτε μέχρι να απολογηθεί

Οι έρευνες συνεχίζονται με προσαγωγές κι άλλων ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στην περίεργη υπόθεση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ


Τη μοναδική στη Βόρεια Ελλάδα ανεξάρτητη παιδοκαρδιολογική μονάδα απέκτησε το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ χάρη σε δωρεά της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Θερμαΐδες».

Παιδιά, έφηβοι ακόμα και βρέφη που μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να μεταβαίνουν πολλές φορές το χρόνο στην Αθήνα, για τις εξετάσεις τους και τις απαιτούμενες μικροεπεμβάσεις, θα μπορούν πλέον να εξετάζονται και να νοσηλεύονται στη Θεσσαλονίκη, στη μονάδα αυτή που εγκαινιάζεται αύριο Παρασκευή 22 Οκτωβρίου...

Ασφάλιστρα Αυτοκινήτων: έρχονται αυξήσεις 8-10%

Αυτή τη φορά η αύξηση έχει τη... βούλα της Ε.Ε. που επέβαλε αυξήσεις στις αποζημιώσεις για σωματικές βλάβες

που πληρώνουν οι ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες φυσικά θα πάρουν τα χρήματα από τους ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με όσα είπαν στη ¨Ναυτεμπορική” οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών η αύξηση από τις 500.000 στις 750.000 των ελάχιστων ορίων αποζημίωσης για σωματικές βλάβες, αλλά και οι αυξήσεις στο Φ.Π.Α. συνεργείων και ανταλλακτικών μαζί με το 10% στις ιατρικές πράξεις εκτινάσσουν στα ύψη το κόστος για τον κλάδο.

Έτσι οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι της τάξης του 7% με 8%, ενώ ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις το ποσοστό να φτάσει και το 10%.

ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ......

- 1,3 δισ. θα βγούν από τις τσέπες των ελλήνων πολιτών
- Μας τα ζητάει πίσω η ΕΕ αφού είναι πρόστιμα για την περίοδο 2004 -2007
- Παρατυπίες και ατασθαλίες διαπίστωσαν οι ευρωπαίοι ελεγκτές
- Ερευνα και για 270 εκατ. ευρω που δόθηκαν στους πυροπαθείς

Οι έλληνες πολίτες καλούνται για ακόμα μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να πληρώσουν σε βάθος τριών χρόνων 1,3 δισ. λόγω της ανικανότητας εκείνων που κυβερνούν και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Η Κομισιον έστειλε τους ελεγκτές της στην Αθήνα και διαπίστωσε οτι πάλι με τον γνωστό ελληνικό μπακαλίστικο και κουτοπόνηρο τρόπο πήγαμε να τους κοροϊδέψουμε.

Σε εποχές όπου οι πιέσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων είχαν αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ο εκάστοτε υπουργός και στην προκειμένη περίπτωση ο κ.Χατζηγάκης προσπάθησε να τους έχει όλους ευχαριστημένους.

Τώρα λοιπόν δεν θα κληθεί να πληρώσει ο κ. Χατζηγάκης τον λογαριασμό, ο οποίος έδωσε 500 εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες μέσω επιδοτήσεων, ποσό που επίσης ελέγχεται από την Κομισιον, αλλά ο κάθε ένας έλληνας πολίτης αφού το πρόστιμο των 1,3 δισ. θα πληρωθεί μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Εκτός από τα 500 εκατομμύρια ευρώ, το πρόστιμο θα επιβληθεί και για παρατυπίες και παράνομες επιδοτήσεις στον καπνό, την σταφίδα και τα αιγοπρόβατα.

Επίσης, από κόσκινο περνάνε και οι επιδοτήσεις των 270 εκατομμυρίων ευρώ στους πυροπαθείς το 2007.

Για κάθε ώρα άσκησης αυξάνετε τη διάρκεια ζωής σας κατά 2 ώρες!!!

Η τακτική φυσική δραστηριότητα αποτελεί το κλειδί για καλή υγεία.

Τα έμμεσα αποτελέσματα τη τακτικής άσκησης είναι η ενδυνάμωση του σώματος, η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας, η καλύτερη οξυγόνωση των ιστών αλλά και η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Η παχυσαρκία αντιμετωπίζεται δεξιοδικά με το συνδυασμό υγιεινής διατροφής και άσκησης. Η δίαιτα σαν αποκλειστική λύση, επιφέρει μεν απώλεια βάρους αλλά ένα ποσοστό αυτού αποτελείται μόνο από νερό. Αντίθετα σε συνδυασμό με την άσκηση επιτυγχάνεται αύξηση της άπαχης μάζας σώματος, αφού αναπτύσσεται περισσότερο ο μυϊκός ιστός.

Αυτή η αύξηση έχει σαν συνέπεια την επιπλέον κατανάλωση θερμίδων σε συνθήκες ηρεμίας, ενώ έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνεται η όρεξη!

Δηλαδή το όφελος είναι διπλό για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν λεπτότερη σιλουέτα αλλά και για όσους θέλουν να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση. Ακόμα πρέπει να σημειωθεί ότι τα άτομα που συμμετέχουν σε κάποιου είδους φυσική δραστηριότητα παρουσιάζουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Epidemiology, η αυξημένη φυσική δραστηριότητα συνδέεται με μειωμένη εμφάνιση συμπτωμάτων άγχους και έντασης, κατάθλιψης, αϋπνίας και αδιαθεσίας.

Πως εξηγείται;

Η τακτική άσκηση θεωρείται οτι αυξάνει ισχυρά τις ουσίες του εγκεφάλου, που «ανεβάζουν» τη διάθεση οι οποίες ονομάζονται ενδορφίνες. Αυτές έχουν παρόμοια δράση με τη μορφίνη, αλλά πολύ ηπιότερη.

Στην πραγματικότητα το όνομά (ενδο= ενδογενείς, -ρφίνες= μορφίνες) που τους αποδόθηκε οφείλεται στην παρόμοια δράση τους με τις μορφίνες. Υπάρχει σαφής συσχετισμός μεταξύ της άσκησης και αύξησης των επιπέδων των ενδορφινών και όταν τα επίπεδα αυτά αυξάνονται, η διάθεση βελτιώνεται αισθητά.

Λιποθύμησε μισή ομάδα στο γήπεδο

Γιατρός της αντίπαλης ομάδας τους ''κοίμισε'' με ηρεμιστικό που χορηγείται σε όσους πάσχουν από αυπνία!

Με ''κομμένη'' την ανάσα οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Περού περίμεναν τον χθεσινό αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων Hijos de Acosvinchos και Sport Ancash,διότι ο νικητής θα ''ανέβαινε'' στην πρώτη κατηγορία.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 και οι ποδοσφαιριστές ''όρμησαν'' στα μπουκαλάκια του νερού για να ξεδιψάσουν.

Όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,όπως βλέπετε στο video,ούτε ένας ούτε δύο αλλά τέσσερις ποδοσφαιριστές της Hijos de Acosvinchos έπεσαν ξαφνικά στο χορτάρι λιπόθυμοι και μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Ο αγώνας συνεχίστηκε, αφού αντικαταστάθηκαν οι ποδοσφαιριστές και ο διαιτητής κρατώντας αρκετή καθυστέρηση σφύριξε τη λήξη που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα της Sport Ancash με σκορ 3-0.

Την ίδια ώρα όμως ''έβγαιναν'' από το νοσομείο τα αποτελέσματα των εξετάσεων των 4 λιπόθυμων παιχτών.

Με την έκπληξη ''ζωγραφισμένη'' στο πρόσωπο τους οι γιατροί ανακοίνωναν πως βρήκαν στο αίμα των ποδοσφαιριστών μεγάλες ποσότητες από μία ισχυρότατη ηρεμιστική-καταπραυντική ουσία που χορηγείται σε όσους υποφέρουν από αυπνία.

Έτσι εξηγήθηκε γιατί οι αθλητές έπεφταν κάτω σαν ζαλισμένα ''κοτόπουλα''.
Ο Americo Ibanez,προπονητής των ηττημένων,κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως το ιατρικό επιτελείο των αντιπάλων,στο ημίχρονο,''εμπότισε'' τα μπουκάλια του νερού με αυτήν την ουσία και μάλιστα κάποια ''μαγικά'' χέρια εξαφάνισαν τα μπουκάλια αμέσως μετά.

Από την άλλη πλευρά, αμετανόητος ο Pepe Mallqui,πρόεδρος των νικητών,δήλωσε πως οι 4 ποδοσφαιριστές ''καταβρόχθισαν'',πριν από τον αγώνα, τεράστιες ποσότητες ψητού κοτόπουλου με μπαχαρικά και για αυτό ''πήραν'' μετά χωνευτικές ταμπλέτες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ !!!!

Έτυχε να είμαι σπίτι και να ανοίξω την τηλεόραση στο alter και ακούω μια ιστορία από κάποιον που του κλέψανε το φορτηγό του !

Μέχρι εδώ λες ότι όλα αυτά συμβαίνουν καθημερινά , αλλά όσο άκουγα τόσο η υπόθεση ήταν για γέλια και για κλάματα

Ο καημένος πήγαινε κάθε 3 μήνες και ρωτούσε αν βρέθηκε το φορτηγό του αλλά δεν είχαν νέα να του πουν.

μόλις πήγε στην εφορία να ζητήσει να μην πληρώνει τα τέλη Κυκλοφορίας τον είπαν ότι είναι το φορτηγό του στις Φερές στον Έβρο κατασχεμενο γιατί το έπιασε η αστυνομία να μεταφέρει μετανάστες ( άντε και ως εδώ καλά )

Επειδή λέει άργησε να κάνει τα χαρτιά του κτλ δεν μπορεί να το πάρει πίσω , πήγε σε υπουργούς κτλ και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα

Το καλό είναι τώρα , αυτός ο καημένος επειδή δεν είχε πλέον δουλεία έφυγε μετανάστης στην Αυστρία και αυτός που του έκλεψε το φορτηγό , είχε καταδικαστεί στην αρχή για αρκετά χρόνια φυλακή και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο άλλα σε 7 μήνες είναι έξω και τον έχουν προσλάβει και στον δήμο Ελευσίνας !!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!!!!!

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΙΑΣ......

Σωσίας Έλληνα πολιτικού ληστεύει ηλικιωμένους

Την ομοιότητά του με γνωστό Έλληνα πολιτικό εκμεταλλεύεται άγνωστος στην Κρήτη, ο οποίος εξαπατά και ληστεύει η ηλικιωμένους! Ο δήθεν πολιτικός έχει ήδη «χτυπήσει» δύο φορές και στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός καθώς αναζητούνται τα ίχνη του.

Τα δύο περιστατικά έγιναν σε περιοχές του Ηρακλείου και ήρθαν στο φως μετά από καταγγελίες των παθόντων, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα «Πατρίς».

Τελευταία θύματα του σωσία - ληστή ήταν ένας 81χρονος και μία 75χρονη.


Οι δύσκολες ώρες για την υγεία του Θανάση Βέγγου…


Στο Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο εθνικός μας κωμικός, Θανάσης Βέγγος, μετά από σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο 83χρονος ηθοποιός πέρασε δύσκολες ώρες όλη την προηγούμενη εβδομάδα καθώς πρόεκυψε πρόβλημα στην υγεία του λόγω ανευρύσματος και νοσηλεύθηκε στη Νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου.

Ο ίδιος, βέβαια, θαρραλέος και εύθυμος όπως πάντα..! Όπως εξομολογούνται και οι γιατροί του Νοσοκομείου, ούτε οι περιπέτειες στην υγεία του δε μπορούν να στερήσουν το χαμόγελο και την καλή διάθεση από τον Θανάση Βέγγο, ο οποίος με γενναιότητα και υπομονή δεχόταν τις συμβουλές των γιατρών περιμένοντας να δοθεί το «πράσινο φως» για την εγχείρηση.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και τις απαιτούμενες εξετάσεις, ο Θανάσης Βέγγος σήμερα υποβλήθηκε στην εγχείρηση η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τις επόμενες μέρες -αν όλα πάνε κατ’ ευχήν- αναμένεται να πάρει εξιτήριο!

Μαζί του, βέβαια, όπως σ’ όλη του τη ζωή, η αγαπημένη σύζυγος του Μίνα, να του προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα της και να του μεταφέρει τις ευχές όλων των Ελλήνων για καλή ανάρρωση!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ?

Διάβασα κάπου ότι κλέψανε έναν πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ( δεν παίζει ρόλο το κόμμα) και το χαρακτήρισαν ληστεία !!!!!!!!!!!!!

Για στάσου ρε μάστορα , γιατί να θεωρείτε ληστεία αυτό ??????? απλά ο άνθρωπος πήγε και πήρε πίσω κάτι από τα δικά του , που του τα κλέψανε εδώ και τόσα χρόνια

Ο σωστός τίτλος του άρθρου έπρεπε να είναι
" Επιτέλους βρέθηκαν κάποια κλοπιμαία "

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.....

Απίστευτες υποθέσεις υπερτιμολογήσεων - Αγόραζαν φάρμακο 180 ευρώ το πουλούσαν 2.943

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του κ. Καπελέρη, βρίσκονται και ερευνώνται:

- Τέσσερις γιατροί οι οποίοι έκαναν εισαγωγές σκευάσματος από το εξωτερικό. Αγόραζα το σκεύασμα 180 ευρώ, και το υπερτιμολογούνσαν στη συνέχεια ο διαθέτοντας το στον ΟΠΑΔ έναντι 2.943 ευρώ! Η ζημιά για το Δημόσιο ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ

- Υπόθεση εικονικών παραστατικών στον ΟΠΑΔ με ζημία 4 εκατ. ευρώ. Ασφαλισμένοι χρεώνονταν με θεραπείες χωρίς να έχουν ουδέποτε υποβληθεί σε αυτές.

- «Συνεργασία» γιατρών με νοσοκομείο για εισαγωγές εμφυτευμάτων με ζημία 37 εκατ. ευρώ.

- Συναλλαγές για προμήθεια βηματοδοτών που με υπερτιμολογήσεις οδήγησαν σε ζημία του Δημοσίου κατά 25 εκατ. ευρώ

- Εικονικές συνταγογραφήσεις γιατρών του ΙΚΑ.

Ο κ. Καπελέρης δήλωσε ότι πρέπει να ενισχυθεί το ελεγκτικό δυναμικό του ΣΔΟΕ και πρότεινε η μη δικαιολόγηση του «πόθεν έσχες» να είναι ποινικό αδίκημα.

ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κόβουν τα δέντρα για να διώξουν τις ..πόρνες

Περίπου 600 πόρνες εκδίδονται σε ένα δασάκι κατά μήκος του ποταμού Τρόντο ο οποίος βρίσκεται στην κεντρική Ιταλία.

Η τοπική κυβέρνηση,συκεκριμένα της περιφέρειας Αμπρούτσο,ήθελε με κάθε τρόπο να καταπολεμήσει την πορνεία.

Στην αρχή τοποθέτησαν κάμερες παρακολούθησης,μετά προσπάθησαν με 24ώρες περιπολίες,έκαναν ακόμα και αιφνιδιαστικές εφόδους που συνοδεύονταν με ''τσουχτερά''πρόστιμα αλλά μάταια αφού ούτε οι ''κοπέλες'' αποθαρρύνονταν ούτε οι ''οικολόγοι'' πελάτες τους άλλαζαν στέκι.

Είδε και αποείδε η τοπική κυβέρνηση και τελικά πήρε την απόφαση της αποψίλωσης του δάσους γύρω και κατά μήκος του ποταμού,ώστε να εξαλειφθούν τα καταφύγια του παράνομου έρωτα,καταστρέφοντας έτσι ,σύμφωνα με περιβαλλοντικές οργανώσεις,280 στρέμματα δασότοπου.

Υ. Γ. Λες να αρχίσουν να ξηλώνουν και τα πεζοδρόμια ???

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο

- 'Εντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στη δυτική Ελλάδα
- 'Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ που ισχύει μέχρι την Τρίτη
- Κατα τόπους ισχυρές καταιγίδες - Δείτε σε ποιές περιοχές
- Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό όλης της εβδομάδας

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι και την Τρίτη θα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Οι έντονες βροχοπτώσεις ξεκίνησαν απο τη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά επεκτείνονται σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας μεχρι στιγμής δεν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα.

Ειδικότερα τα φαινόμενα θα είναι έντονα:

Την Κυριακή στη Δυτική Ελλάδα (κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο) και αργότερα την υπόλοιπη Πελοπόννησο και τα Κύθηρα.
Τη Δευτέρα σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Την Τρίτη στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη.
Την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.

Η γυμνάστρια της Μενεγάκη και οι "ερωτικές" ασκήσεις της!


Η Σοφία Πάζιου βγάζει βιβλίο με γυμναστικές ασκήσεις τύπου Κάμα Σούτρα.

Η γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη βγάζει βιβλίο με ασκήσεις γυμναστικής τύπου Κάμα Σούτρα. Οι πρωτοποριακές ασκήσεις άλλωστε είναι κάτι που ακολούθησε από την πρώτη στιγμή που την γνωρίσαμε στο πλατό του "Καφέ με την Ελένη" και σχολιάστηκαν για τον ερωτισμό τους.

Η Χριστίνα Πάζιου είναι έτοιμη τώρα να δείξει στο κοινό πως μπορεί να συνδιάσει την γυμναστική με την σεξουαλικότητα κι έτσι θα παρουσιάσει μια σειρά από ασκήσεις που αυξάνουν την λίμπιντο και παραπέμπουν στον διάσημο Ινδό συγγραφέα.

Το βιβλίο της Χριστίνας, που φέρει τα αρχικά του ονοματός της μαζί με την λέξη Σούτρα, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ !!!!!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΝΟΣΤΙΜΟ...


Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ MASTER CHEF!!!!!!http://www.megatv.com/masterchef/default.asp?catid=20236&subid=2&pubid=15122752

ΣΚΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΜΕ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ.... ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ... ΕΓΩ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ Τ ΕΔΙΝΑ.... http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=37762948

ΕΦΥΓΕ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ!

ΕΦΥΓΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 87 ΕΤΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗΣ.... http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17576&subid=2&pubid=16180753

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΞΑΝΑ....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.... http://www.skai.gr/news/greece/article/154240/kleista-ta-tebi/

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ.........ΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!!

Εξαγωγές ρεκόρ ελληνικού σπέρματος στην Αυστραλία!


Τα ''άδεια'' ταμεία των τραπεζών σπέρματος στην Αυστραλία,''τροφοδοτούνται'' ολοένα και περισσότερο από ελληνικό προιόν που προορίζεται για Αυστραλές, οι οποίες θέλουν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Herald Sun,οι αιτίες της έλλειψης στη χώρα των καγκουρό, είναι δύο.

Η πρώτη είναι η αυστηρή της νομοθεσία, που απαγορεύει στους δωρητές σπέρματος να παραμείνουν ανώνυμοι και να αμείβονται και η δεύτερη είναι τόσο ευνόητη που για λόγους κατανόησης των Αυστραλών ανδρών, δεν την γράφουμε.
Πάντως τώρα εξηγείται γιατί όλες οι πόλεις της Αυστραλίας επιθυμούν απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τη χώρα μας και γιατί άλλαξε, υπερ μας η εικόνα του εμπορικού ισοζυγίου.

Αυτό που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν οι έλληνες μεγαλοεπενδυτές υπαχθούν στην ευεργετική ρύθμιση του fast track.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΧΟΣ !!!

Βρέθηκε ο ένοχος για την παραλίγο τραγωδία στην Χιλή !!!!

Είναι αυτός ο τύπος που είχε την ερωμένη !!!!!

Τον είχε ρωτήσει η γυναίκα του αν έχει ερωμένη και αυτός είπε... " σε ορκίζομαι ότι αν έχω ερωμένη , να ανοίξει η γη να με καταπιεί ".......

Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε...

ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ

Επί μια ώρα οδηγούσα στην ομίχλη και όλη αυτή η μούχλα μου θύμισε τους κυβερνώντες των τελευταίων ετών και προσπάθησα να σκεφτώ κάποια λύση για όλη αυτή την κατάσταση

Η μια λύση που σκέφτηκα ήταν να τους στείλουμε όλους στην Χιλή με ένα αεροπλάνο , να τους πετάξουμε μέσα στο τούνελ που ήταν εγκλωβισμένοι οι μεταλλωρύχοι και στο τέλος να βάλουμε τον Πάγκαλο να σφηνώσει η σωλήνα ώστε να μην ξαναβγεί κανένας τους από αυτούς

Η άλλη λύση είναι να πάω εγώ να μπω μέσα να ησυχάσω , που μάλλον αυτό θα γίνει , μόνο που πρέπει να βιαστώ να μην κλείσουν την τρυπά

Το νέο παιχνίδι που ο παίχτης σώζει τους μεταλλωρύχους!

Παίξτε από τον υπολογιστή σας το νέο παιχνίδι που είναι επηρεασμένο από τη διάσωση των μεταλλωρύχων.

Ένα νέο παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του αυτές τις μέρες με αφορμή τη διάσωση των μεταλλωρύχων στο Σαν Χοσέ της Χιλής.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο παίχτης είναι να πατήσει εδώ για να ξεκινήσει το παιχνίδι και στη συνέχεια με το mouse πρέπει να γυρίσει την τροχαλία με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να ανεβάσει πάνω έναν έναν τους μεταλλωρύχους.

Σίγουρα ένα πολύ απλό παιχνίδι για να περάσετε ευχάριστα τις ώρες που είστε στο γραφείο και θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα .

"Εφυγε" ο Κώστας Καφάσης


Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Κώστας Καφάσης πέθανε σήμερα στα 70 του χρόνια μετά από μάχη δύο χρόνων με τον καρκίνο.

2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ !!!!!

ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ

Χαλκιδική: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε περιφραγμένο χωράφι!

Ο λόγος για έναν 44χρονο, που όπως διαπιστώθηκε...

καλλιεργούσε 5 χασισόδεντρα σε περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή Αμπελώνας των Νέων Ρόδων Χαλκιδικής. Στην κατοχή του 44χρονου, που συνελήφθη, βρέθηκε επιπλέον ποσότητα 9,5 κιλών χασίς...

ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σκηνές πολύ χειρότερες από αυτές που είχαν εκτυλιχτεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Σέρβους και Έλληνες μπασκετμπολίστες, είδαν όσοι βρέθηκαν στο φιλικό της Κίνας με την Βραζιλία.


Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ο Ζανγκ Γκίνπενγκ δέχτηκε φάουλ από Βραζιλιάνο αντίπαλο το οποίο δεν σφυρίχτηκε, με τους Κινέζους να διαμαρτύρονται και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο αγωνιστικός χώρος να “παίρνει φωτιά”.
Τόσο οι δύο πεντάδες όσο και οι παίκτες των πάγκων συμμετείχαν στη συμπλοκή όπου οι γροθιές και οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο, με τους διαιτητές να μην έχουν άλλη επιλογή από το να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε όμως το ξύλο εντός γηπέδου, υπήρξε και... άγρια συνέχεια έξω από αυτό, όπου οι Κινέζοι παίκτες επιτέθηκαν στους Βραζιλιάνους συναδέλφους τους στα αποδυτήρια!
Να σημειωθεί πως ο απολογισμός του “φιλικού” ήταν αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας Κινέζος παίκτης με κάταγμα στο λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τους έπιασαν στην Ουρουγουάη για την υπεξαίρεση στα ΕΛ.ΤΑ Λάρισας!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ο άλλοτε ταμίας των ΕΛ.ΤΑ. που είχε αδειάσει το χρηματοκιβώτιο και είχε βάλει μέσα τα ρούχα του...

Η υπεξαίρεση είχε γίνει στις 30 ιουλιου. Εκτός από τον ταμία, οι αρχές αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή ακόμη έναν 35χρονο που τον βοήθησε στην υπεξαίρεση. Για τους δύο, είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση 1.397.181€!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στοιχεία από το τμήμα της Interpol Ελλάδας ανέφεραν ότι οι καταζητούμενοι βρίσκονταν στην Ουρουγουάη. Σε συνεργασία με την πρεσβεία μας στο Μοντεβιδέο, ενημερώθηκαν σχετικά οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ουρουγουάης, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Από την Interpol Ελλάδας θα ενημερωθούν οι ελληνικές δικαστικές αρχές, προκειμένου κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσής τους.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΞΥΛΟ .........!!!!!!

Μπήκαν τα ΜΑΤ στην Ακρόπολη - Ξύλο και σε δημοσιογράφους! - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

- 'Εριξαν δακρυγόνα ενώ στο χώρο βρίσκονται και τουρίστες!
- Μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα - Γίνονται συλλήψεις - Μάχες σώμα με σώμα με τους καταληψίες
- 'Ανοιξε η είσοδος της Ακρόπολης

Συνεχόμενη ένταση στην Ακρόπολη. Τα ΜΑΤ μπροστά στην άρνηση των συμβασιούχων που έκαναν κατάληψη να ανοίξουν την κεντρική είσοδο, εισέβαλλαν από την πλαϊνή πόρτα και έως αυτή την ώρα επικρατεί πανδαιμόνιο.
Δεν δίστασαν όμως να επιτεθούν και εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών οι οποίοι καλύπτουν το γεγονός , ενώ έριξαν και δακρυγόνα την ώρα που στην Ακρόπολη βρίσκονται και τουρίστες!

Οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν αρχίσει προσαγωγές και έχουν εγκλωβίσει τους εργαζόμενους στην καγκελόπορτα της εισόδου.

Οι εργαζόμενοι αρνούνται ν' ανοίξουν και οι τουρίστες παρακολουθούν και φωτογραφίζουν το θέατρο του παραλόγου.

Υ. Γ. Δεν την πουλάμε στους Κινέζους και αυτή να ηρεμήσουμε ? !!!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ !!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ, πως θα πίναμε, για παράδειγμα, τον κρύο καφέ χωρίς καλαμάκι; Ποιος άραγε είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα τόσο απλό, για τα σημερινά δεδομένα, αντικείμενο και να αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων;

Το καλαμάκι λοιπόν έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια, όταν οι Σουμέριοι χρησιμοποιούσαν κούφια άχυρα για να πίνουν μπύρα.

Για τη σημερινή του μορφή ωστόσο, υπεύθυνος είναι ο Marvin Stone ο οποίος το κατοχύρωσε σαν πατέντα το 1888. Αρχικά ο Marvin τύλιξε ένα χαρτί γύρω από ένα μολύβι και το κόλλησε για να διατηρήσει το σχήμα του, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε επένδυση παραφίνης για μεγαλύτερη αντοχή.

Ο Joseph Friedman το 1937 δημιούργησε το σημερινό «σπαστό καλαμάκι», εξελίσσοντας ακόμα περισσότερο την ιδέα του Marvin Stone. Το χαρτί αντικαταστάθηκε από το πλαστικό κατά τη δεκαετία του 1960, όταν η χρήση του τελευταίου επεκτάθηκε σε χιλιάδες καθημερινά πράγματα.

Κατσίκες «ντοπαρίστηκαν» με μανιτάρια


«Ντοπέ» βρέθηκαν τρεις κατσίκες σε φάρμα της Βρετανίας, καθώς κατανάλωσαν ψυχότροπα μανιτάρια και έκαναν δύο ημέρες να συνέλθουν! Σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά τους, βέλαζαν συνεχώς, χοροπηδούσαν σαν τρελές και χτυπούσαν τους φράχτες.

Οι Homer, Marge και Lisa είναι τρεις κατσίκες σαν όλες τις άλλες. Όμως, έφαγαν μανιτάρια που είχαν φυτρώσει σε μια γωνιά της φάρμας και αμέσως άρχισαν να φέρονται... αλλοπρόσαλλα!

Όπως διαπίστωσε ο κτηνίατρος που τις εξέτασε, υπέφεραν από παραισθήσεις, λήθαργο και εμετούς.

«Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Η Marge έδειχνε σαν να είχε πιει αλκοόλ. Συνήθως είναι τα πιο φιλικά ζώα που έχω και τις παίρνω μαζί μου ακόμα και όταν πηγαίνω επίσκεψη», δήλωσε η 64χρονη ιδιοκτήτριά τους, ενώ πρόσθεσε πως δεν γνώριζε ότι φυτρώνουν στην φάρμα της ψυχότροπα μανιτάρια.

ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ . ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ !!!

Εγκαίνια του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά

Το νέο νοσοκομείο έχει χτιστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και αποτελείται από πέντε κτίρια τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους.

Πραγματικότητα έγινε το πρώτο ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα από την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα " κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον διοικητή του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" κ. Εμ. Παπασάββα.

Το νέο νοσοκομείο έχει χτιστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και αποτελείται από πέντε κτίρια τα οποία είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και βρίσκονται σε έκταση 14.930 τ.μ.

Το νοσοκομείο που συνδέεται με το νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" έχει 138 κλίνες και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ογκολογικές και αιματολογικές νοσηλευτικές μονάδες, 24 κλίνες ημερήσιας νοσηλείας, πέντε κλίνες ημερήσιας νοσηλείας μεταμόσχευσης μυελού των οστών, ιατρείο πόνου, μονάδα ραδιενεργού θεραπείας, διαγνωστικό τμήμα PET, Κέντρο Αιμοδοσίας, τακτικά εξωτερικά ιατρεία, σχολείο, δύο παιδικές χαρές, ξενώνα και αμφιθέατρο.

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ , ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!

Δημόσια συγγνώμη από Παπακωνσταντίνου

Ο κ. Παπακωνσταντίνου παρατήρησε πως «η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι πολύ σοβαρή για να παίζουμε παιχνίδια εντυπώσεων».


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ 2010-2011

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΣΗ.......

Απώλεια θεωρείτε το 1-1 με την ομάδα του Στρατωνιου γιατί για αρκετά λεπτά παίζανε με 10 παίκτες και μας ισοφάρισαν.
Φυσικά εμείς χάσαμε άλλο ένα πέναλτι στο 1-1 !!!!!!!!!
Η ομάδα του Στρατωνιου πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ σωστή η συμπεριφορά και των παικτών και των παραγόντων

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ( 1 - 2 )
ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ( 0 - 3 )
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ( 2 - 1 )
ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ( 1 - 2 )
ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ - "ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ( 1 - 1 )
ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ( 0 - 2 )
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ ( 4 - 2 )

Αναλυτικά η βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική

ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ----------- 12
2 ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ--------------- 12
3 ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ----------- 10
4 ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ------------------- 10
5 ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ----------- 9
6 "ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ------------ 7
7 Μ. ΑΛΕΞ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-------------- 5
8 ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ---------------- 4
9 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ------------- 4
10ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-------------- 3
11 Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ------------------ 2
12 ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ----------- 1
13 ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ-------------------- 0
14 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ------------------------ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16 Οκτ. 2010 Ώρα : 16:00

HΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ
ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ

Κυριακή 17 Οκτ. 2010 Ώρα : 11:00

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
"ΤΑ Μ.Κ." ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ

Κυριακή 17 Οκτ. 2010 Ώρα : 16:00

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ

6 χρόνια κάθειρξη στον μουσικό Νίκο Παναγιωτίδη! Αυτον απο τους antique αν θυμαστε !


Καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο άλλοτε παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των Antique, που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση...

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο μουσικός, που απουσίαζε από το δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, κατηγορείτο ότι οικειοποιήθηκε παράνομα από συγγενικά του πρόσωπα περισσότερα από 100.000€, για να καλύψει οικονομικές του ανάγκες.

Πρόκειται για χρήματα που δανείστηκε από τη θεία του, το διάστημα 2001-2004, οπότε εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκε στο διαμέρισμά της, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, εκτοξεύοντας απειλές κατά της ζωής και των παιδιών της θείας του, την εξανάγκαζε να μην αποκαλύψει στο σύζυγό της για τα δανεικά.

Πάντως, ο Νίκος Παναγιωτίδης, που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία, απαλλάχθηκε από την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής πραγμάτων, για αφαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσαν οι συγγενείς του.

Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση υπό τον όρο της καταβολής εγγυοδοσίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Υ. Γ. Την Παπαριζου δείτε πως ήταν και πως έγινε τώρα με τις πλαστικές κτλ !!!

Ηλεκτρικό και πάνω απ' όλα... ελληνικό!

Ένα πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται εξολοκλήρου στη χώρα μας - Δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο όνομα, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του είναι εντυπωσιακά...

Ένα αυτοκίνητο με μικρές διαστάσεις για εύκολο παρκάρισμα, ευελιξία στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση και αυτονομία για περίπου 150 χιλιόμετρα. Το πρότυπο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα συναρμολογείται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Πτολεμαϊδας έχει ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα: θα δώσει δουλειά σε πολλές μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που θα κατασκευάζουν τα κομμάτια του.

Εξειδικευμένες εταιρείες από την Αθήνα, τη Φλώρινα, τα Ιωάννινα, το Βόλο και άλλες περιοχές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα στέλνουν τα μέρη του οχήματος στο Βιοτεχνικό Πάρκο όπου θα γίνεται η συναρμολόγησή του.

«Δεν μπορούμε εμείς να γίνουμε Νισάν ή Ρενό, γιατί κάτι τέτοιο θα προϋπόθετε πολύ υψηλό κατασκευαστικό κόστος. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν στη χώρα μας εταιρείες που κατασκευάζουν τα εξαρτήματα, μπορούν όλα αυτά να έρχονται εδώ και να συναρμολογούνται με σκοπό να δημιουργήσουμε αυτοκίνητα πόλης κατ' αρχήν για τις δημοτικές υπηρεσίες και στη συνέχεια και για το ευρύ κοινό» λέει ο Διευθυντής του Βιοτεχνικού Πάρκου Πτολεμαϊδας και Ειδικός Σύμβουλος του δημάρχου, Κωνσταντίνος Νίκου.

Για την υλοποίηση του εγχειρήματος ο Δήμος θα διαθέσει 500.000 ευρώ για τα δύο πρώτα χρόνια, χρήματα που προέρχονται από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης, το κονδύλιο που λαμβάνει η Πτολεμαϊδα ως ανταποδοτικό τέλος από τη ΔΕΗ.

Υ. Γ. Δεν νομίζω να γίνει τίποτα πάλι , Ελλάδα είμαστε....

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ......ΠΕΡΙΠΟΥ

Ένα τραγούδι της Άλικης Βουγιουκλάκης με...............ξένους υπότιτλους μπορείς να το πεις !!!!


CARROT CHERRY !!!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΛΑΜΕ 2-3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΕΞ , ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ....

Στα 70 λεπτά το λίτρο αναμένεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης


Αυτό ανέφερε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά Καύσιμα (πρώην BP, θυγατρική των ΕΛΠΕ) κ. Σωτήρης Χριστογιάννης.

Στα 70 λεπτά το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τα σημερινά δεδομένα δολαρίου και διεθνών τιμών κατά την έναρξη της περιόδου διάθεσης του καυσίμου στην αγορά, δηλαδή την προσεχή Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Η τιμή του πετρελαίου είναι περίπου 30 % ακριβότερη από πέρυσι (το 2009 είχε ξεκινήσει στα 53 - 55 λεπτά) και η αύξηση οφείλεται αφενός στην άνοδο των διεθνών τιμών, αφετέρου στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ, στο 23 % από 19 %.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ τάχθηκε σήμερα υπέρ της εξίσωσης των φόρων στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης (με μέριμνα για επιδότηση των καταναλωτών που έχουν ανάγκη), προκειμένου να περιοριστεί η νοθεία και η παράνομη διακίνηση καυσίμων.

Υ. Γ. Σαν να ετσουξε λίγο μόνο που το διάβασα !!!!!

Κομοτηνή: Η κυρία ήθελε... σκληρό σεξ σε φέρετρο!

Ο 40χρονος φίλος της, σίγουρα είχε φανταστεί αλλιώς την πρώτη τους νύχτα...

Εκείνη μια εντυπωσιακά 35άρα, καλλιεργημένη, καλοντυμένη και... ολίγο σνομπ. Εκείνος ένας 40χρονος εργένης που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της. Μετά τα πρώτα ραντεβού, της έκανε την πρόταση να περάσουν μια νύχτα μαζί και εκείνη, που αρχικά τον είχε σε απόσταση, δέχτηκε. Του είπε ότι θα τον περίμενε στο σπίτι της. Ο 40χρονος ετοιμάστηκε και σίγουρα όταν ξεκινούσε από το σπίτι του, δύσκολα φανταζόταν τα όσα θα ακολουθούσαν...

Εκείνη θα τον περίμενε στην κρεβατοκάμαρα και γι’ αυτό, όπως του είχε πει, μόλις θα χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματός θα ακούσει μια ψαλμωδία που διαρκεί λίγα λεπτά και αμέσως θα σπρώξει την πόρτα που ανοίγει αυτόματα. Ο 40χρονος πήγε στο σπίτι, πάτησε το κουδούνι, άκουσε την ψαλμωδία και μπήκε μέσα, όπου παντού έκαιγαν λιβάνια και κεριά.

Οταν πήγε στην κρεβατοκάμαρα είδε τη γυναίκα γυμνή μέσα σε ένα φέρετρο! Ο 40χρονος άλλαξε χίλια χρώματα και έτρεξε να φύγει. Η πόρτα όμως ήταν κλειδωμένη και από τις φωνές τρόμου σήκωσε στο πόδι όλη τη γειτονιά. Τότε η 35άρα βγήκε από το φέρετρο, ξεκλείδωσε και ο 40χρονος έγινε καπνός.

Η υπόθεση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία, αφού κανείς δεν είχε καταλάβει τις σεξουαλικές διαστροφές της 35χρονης. Μιας γυναίκας που ήθελε σεξ μέσα σε φέρετρο, με μια άκρως «ανατριχιαστική» μουσική, η οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρτενέρ της, δεν είναι άλλη από τις ψαλμωδίες της νεκρώσιμης ακολουθίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ Μ....... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΟ !!!!

Ευκαιριακό σεξ σε πάρκο και αφηνιασμένοι ταύροι στο κυνήγι των παράνομων εραστών

Μολις μια ώρα από το Λονδίνο βρίσκεται το Πάτενχαµ,ένα χωριό που έρχεται στη δημοσιότητα όχι για την αρχαία εκκλησία του,αλλά γιατί είναι η βρετανική πρωτεύουσα του «dogging».Μην τρέχετε να βρείτε λεξικό,διότι στην αργκό , σηµαίνει ευκαιριακό σεξ σε δηµόσιους χώρους.
Η κάτοικος της περιοχής Τζουλς Πέρκινς,στην τελευταία βόλτα στο πάρκο με τον σκύλο της πέτυχε γυμνό τον «Μπομπ τον µάστορα», που φορούσε µόνο το κράνος του.

Συνηθισμένη σε αυτά συνέχισε αμέριμνη τη βόλτα της ώσπου σκόνταξε πάνω σε έναν γυμνό άνδρα που έκανε ηλιοθεραπεία .Η Πέρκινς αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκλησή του για σεξ,αφού προτίμησε λίγα μόλις μέτρα μακριά , να απολαύσει ,ξεκούραστα, ένα ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις.
Στο πάρκο του Πάτενχαμ δεν πλήττεις ποτέ ,αναφώνησε η Τζουλς όταν πίσω από έναν θάμνο βρήκε έναν δονητή, προφυλακτικά, πορνοπεριοδικά και λοιπά σεξουαλικά εξαρτήµατα.
Στην απελευθερωμένη Αγγλία, το σεξ σε δηµόσιους χώρους έχει χιλιάδες εραστές ,αφού και οι αρχές κάνουν τα ''στραβά'' μάτια και πολλές ιστοσελίδες το διαφημίζουν στο Internet.
Ποινικές συνέπειες μπορούν να αντιμετωπίσουν οι ''υπαίθριοι'' εραστές µόνο όταν κάποιος αυτόπτης µάρτυρας προσβληθεί και θελήσει να καταγγείλει το συµβάν.
Ανάμεσα στους 2.500 κατοίκους του Πάτενχαµ υπάρχουν και κάποιοι ελάχιστοι,που εξοργίζονται µε την κατάσταση –,ίσως γιατί το περίφημο δάσος βρίσκεται λίγα μέτρα από τον παιδικό σταθµό που αφήνουν τα παιδιά τους.'Ετσι έφτασε το θέμα στο δηµοτικό συµβούλιο όπου έπεσαν πολλές προτάσεις.Γρήγορα απορρίφθηκε η ιδέα να απαγορευτεί η πρόσβαση στο δάσος. Να γίνονται περιπολίες από δασοφύλακες είπε ένας δημοτικός σύμβουλος.Ούτε αυτό δεν καρποφόρησε αφού σε ελάχιστο χρόνο κατακλύστηκε η γραμματεία των δασοφυλάκων από αιτήσεις ακόμη και εθελοντών.Τώρα υποστηρικτές συγκεντρώνει η πρόταση οικολόγων να αμολύσουν στο δάσος μαινόμενους ταύρους για να αποθαρρύνουν τους εραστές !!!!!!

Σε μαραθώνιο του σεξ από φιλανθρωπία


Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέχρι πριν από λίγες ώρες,η Μαρία Καρολίνα δεν έκανε τίποτε άλλο παρά σεξ!

Η κοπέλα από τη Χιλή επιδόθηκε σε αυτόν τον σεξουαλικό μαραθώνιο για να συγκεντρώσει χρήματα ,με τα οποία συμμετείχε σε τηλεοπτική φιλανθρωπική εκδήλωση.
Η ιερόδουλος Μαρία Καρολίνα είναι δικαιολογημένα το πιο ''καυτό'' πρόσωπο στην χώρα της ,την συντηρητική Χιλή όπου είναι εντονότατες οι επιρροές της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.
Εκτός από από τις εφημερίδες και τα κανάλια της χώρας της,συνέντευξη της φιλοξενήθηκε στο Reuters.Η κοπέλα από τη Χιλή αποκάλυψε πως συγκέντρωσε πάνω από 4.000 δολάρια Η.Π.Α και ότι υπήρξαν πελάτες που την πλήρωσαν προκαταβολικά γνωρίζοντας τον σκοπό της.
Τα χρήματα που συγκέντρωσε η Μαρία Καρολίνα τα παρέδωσε στον υπεύθυνο της τηλεοπτικής εκπομπής, ο οποίος ,μετά το αρχικό σοκ ψέλλισε πως ,ναι μεν τα λεφτά είναι καλοδεχούμενα,αλλά δεν θα μπορούσε ο ίδιος να ενθαρρύνει άλλους τυχόν μιμητές της κοπέλας.


Υ. Γ. Είπαμε , όπως μπορεί ο καθένας....

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΤΟΑΠΟΒΟΛΗ???

Τερματοφύλακας μετά το goal που δέχεται, από δικό του λάθος....ΑΠΟΒΑΛΕΙ από το παιχνίδι τον ΕΑΥΤΟ του!!!

http://www.youtube.com/watch?v=IyjdljBxSHY

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

H Aπίστευτη δολοφονία Της Τζέϊλ

Η 22άχρονη Τζέϊλ Κουινς

ειχε σχέση με τον 28άχρονο Μάθιου ο οποίος δούλευε σε ζωολογικό κήπο. Ο Νεαρός Αντρας αποφάσισε να εκδικηθεί την φιλη του επειδή αρνήθηκε ενα βραδυ να κανει Σέξ μαζί του. Πραγματοποίησε λοιπόν το σχεδιό του : ...

....Μια μέρα την επεισε να επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο για να δεί πως τρέφονται τα λιονταρια.Την εβαλε μέσα σε ενα δωμάτιο οπου ειχε μια Τζαμαρία λεγοντάς της πως απο εκεί θα εβλεπε τα Λιονταρια να τρωνε με ασφάλεια. Προφασιζομενος πως θέλει να καπνίσει - οπως εξηγησε στους Αστυνομικους που τον ανακριναν - βγήκε απο το δωματιο και την κλείδωσε μέσα.

Ξαφνικά η ατυχη κοπελα ειδε Ανθρωπους απο την αλλη πλευρά της Τζαμαρίας και αρχισε να τους φωναζει να φύγουν απο εκει καθώς σε λιγο θα εβγαιναν τα λιοντάρια για να τραφούν.Αυτό που δεν κατάλαβε η ατυχη κοπέλα ηταν πως αυτή ηταν που βρισκοταν στην λάθος πλευρά : Mια καταπακτή ανοιξε και τα Λιονταρια του Ζωολογικού κήπου ορμησαν κατα πάνω της προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς. Η Ατυχη κοπέλα πέθανε τρείς μέρες μετά στο Νοσοκομείο.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Το πιο αρρωστημένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα - Κάρφωναν βελόνες στα γεννητικά όργανα βρεφών!

- Οι αστυνομικοί βρήκαν βίντεο με βασανισμούς βρεφών και μικρών παιδιών!
- Σχηματίστηκαν 177 δικογραφίες και συνελήφθησαν 18 ατόμα
- Ανάμεσα στους κατηγορούμενους υπάρχει εκπαιδευτικός και απόστρατος πιλότος!
- Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με τις εικόνες που είδαν στα βίντεο...


Εικόνες που σοκάρουν και δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Ασύλληπτα βασανιστήρια βρεφων, που πιθανότατα έβλεπαν για πρώτη φορά και οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σε κάποια από τα βίντεο, τα αρρωστημένα μέλη του κυκλώματος κάρφωναν βελόνες από σύριγγες στα γεννητικά όργανα βρέφους ηλικίας 8-9 μηνών. Ίδιες εικόνες και με μικρά παιδιά, ηλικίας μέχρι και 9 ετών.

Όλα αυτά έφερε στο φως η επιχείρηση ''σφυροκόπημα''. Οπως ανακοινώθηκε απο τον προιστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής Μανώλη Σφακιανάκη, η επιχείρηση ξεκίνησε μετά απο στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια παγκόσμιας ψηφιακής έρευνας στο διαδίκτυο, απο την οποία διαπιστώθηκε η εμπλοκή χρηστών του Ιντερνέτ απο 170 χώρες σε 144.285 ηλεκτρονικό ίχνη.

Για τη χώρα μας διαπιστώθηκε η εμπλοκή, δηλαδή προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας 361 διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών.Οι αρχές διαπίστωσαν πως 177 χρήστες είχαν διακινήσει στο διαδίκτυο σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο οποίο απεικόνιζαν πολύ μικρά παιδιά (νήπια) σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους.

Η ηλεκτρονική ανάλυση και η έρευνα έδειξε, ότι οι δράστες διακινούσαν το υλικό από τις πόλεις της Αττικής, της Κρήτης, της Πρέβεζας, της Κέρκυρας, της Λευκάδας, του Μεσολογγίου, της Πάτρας, του Αιγίου, της Καλαμάτας, του Γαλαξιδίου, της Λιβαδειάς, της Θήβας, της Μυκόνου, της Σύρου, της Ρόδου, της Μύλου, της Πάρου, της Κως, της Λαμίας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Καλαμαριάς, της Σκιάθου, του Βελεστίνου, της Κατερίνης, της Καρδίτσας, της Μυτιλήνης, των Τρικάλων, των Σερρών, της Χαλκιδικής, της Νάουσας, της Αριδαίας, της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, των Γρεβενών, της Καβάλας, του Κιλκίς, της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Λάρισας, των Γρεβενών και της Ημαθίας. Η αστυνομία συνέλαβε 18 άτομα, ενώ σχηματίστηκαν 177 δικογραφίες.

Δύο από τους κατηγορούμενους έχουν απασχολήσει για ασέλγεια ανηλίκων. Ένας 52χρονος ελεύθερος επαγγελματίας, που είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, είχε στον υπολογιστή του αποθηκευμένα και ταξινομημένα τα προφίλ 650 κοριτσιών μέσα από το Hi5. Ένας κατηγορούμενος επιχειρηματίας είχε νοικιάσει ακίνητο δίπλα από το σπίτι του, σε φροντιστήριο και παιδότοπο, προφανώς για να έχει κοντά τα παιδιά.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους υπάρχει ένας εκπαιδευτικός, ένα απόστρατος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ένας σκηνοθέτης, ένας σκιτσογράφος, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι. Σε μία έρευνα σε σπίτι κατηγορουμένου, πλησίασε τους αστυνομικούς μια ηλικιωμένη γυναίκα και ρώτησε ποιον ψάχνουν. Όταν οι αστυνομικοί της είπαν, η γυναίκας τους είπε «αυτός που ερευνάται έχει ασελγήσει στην εγγονή μου».

Όταν ρωτήθηκε αν έχουν υποβάλλει μήνυση, τους απάντησε πως όχι γιατί τους εκβίαζε, κατέθεσαν όμως μήνυση τώρα.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες, κατασχέθηκαν τριακόσιοι οκτώ 308 σκληροί δίσκοι Η/Υ, 39 φορητοί Η/Υ και πλήθος ψηφιακών δίσκων CD-DVD συνολικής χωρητικότητας 211.000 GB.